L'ESPANYOL "B" S'ACOMIADA
AMB REMUNTADA I GUANYANT ELS SIS DARRERS ENCONTRES

RCD Espanyol “B”: 3 – CE Premià: 2

Remuntada i triomf en un encontre totalment intranscendent.

L’Espanyol B va tancar el campionat amb el sisè triomf consecutiu des del malaurat encontre d’El Masnou que va marcar de manera gairebé definitiva el desenllaç dels espanyolistes. Aquesta bona ratxa no ha tingut el premi desitjat i el conjunt de Ferran Manresa s’ha hagut de conformar amb la cinquena posició.

Ahir rebia la visita del cuer de la categoria, el CE Premià que amb molta fortuna degut a les grans ocasions que va disposar el quadre perico, va donar l’ensurt en el darrer minut del primer temps avançant-se en el marcador i protagonitzant la sorpresa després d’aguantar amb la porteria a zero durant quaranta-cinc minuts en els que l’Espanyol B no va pogué plasmar en el marcador la seva superioritat i les clares ocasions de gol que va disposar.

Més coll amunt es va posar l’encontre quan als vuit minuts de la represa, Massip tornava a marcar i eleva a dos gols la diferència en el marcador. El resultat era un autèntic miratge ja que no es corresponia amb el que s’estava veient sobre el terreny de joc, malgrat que el que valen son els gols...

Els espanyolistes van iniciar la remuntada quan Dani Nieto va fer el primer després d’una rematada que picant al travesser, el col•legiat va donar com a gol amb no poques dubtes. Aquest gol va tornar a col•locar dins del partit al filial perico que va donar-li la volta al marcador en vuit minuts, empatant primer Lucas Porcar en el 61’ i posteriorment altre cop Dani Nieto establint el resultat definitiu de 3-2.

El Premià, que no es va rendir, va intentar aconseguir la igualada de nou, lluitant per que la sorpresa es dugués finalment  a terme, però va veure com es quedava amb deu homes als ser expulsat el seu jugador Peque a falta dels darrers vint minuts de joc. Però,  va ser l’Espanyol  qui va seguir gaudint de clares ocasions de gol com per assolir un marcador molt més ample.

S’ha acabat el que es donava, i l’Espanyol B no estarà present al sorteig que tindrà lloc a la seu de la RFEF. Malauradament els errors de començament de pretemporada, així com la designació poc encertada de Toni Rovira com a tècnic d’aquesta plantilla, i aquells quatre encontres perduts a Sadrià de manera consecutiva, han acabat passant factura, condemnant al filial perico una temporada més a la Tercera Divisió.

RCD Espanyol B: Edgar Badía, Albert Blázquez, Fran Grima, Guillem Savall, Carles Clerc, Pau Senent, Óscar Sielva, Cervera, Lucas Porcar, Manu Molina i Dani Nieto.
Substitucions: Sergi Darder per Pau Senent, m. 68.

CE Premià: Miguel, Mati,  Edu Marcel, Ortega, Medina, Barry,  Javi, Romera, Masip, Peque i Cristian.
Substitucions: Murillo per Cristian, m. 56; Alex per Mati, m. 60; Fran per Barry, m. 69.

Àrbitre: Cesar Otal González, del col•legi Garraf/Penedès.  Va amonestat al jugador local Savall, m.80 i als visitants Ortega, m.14, Mati, m.31, Edu Marcel, m.50, Romero, m.81 i va expulsar al jugador del Premià, Peque, per doble groga en el min.70.

Gols: 0-1:  Masip, m.44; 0-2: Masip, m.53; 1-2: Dani Nieto, m.58; 2-2: Lucas Porcar, m.61 i 3-2: Dani Nieto, m.63.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besós. Molt pobre entrada en un encontre en el que l’Espanyol B no es jugava res. Matí assolellat, temperatura calorosa.

CLASSIFICACIÓ TERCERA  DIVISIÓ, GRUP 5è.