dimecres, 18 de maig del 2011

EL CAMPIÓ FEMENÍ "B",
GUANYA A L'EUROPA EN UN AMISTÓS














RCD Espanyol Femení “B”: 2 – CE Europa “A”: 1

Encontre amistós el que van disputar diumenge al matí  al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, espanyolistes i europeistes i que es va saldar un cop més amb el triomf de les blanc-i-blaves, les autèntiques bèsties negres de les de Gràcia a les que han derrotat en els partits de lliga i a més, en pretemporada.

El conjunt de Carlos Gómez, brillant campió de lliga del grup tercer de la categoria de plata del futbol femení espanyol després d’haver disputat la setmana anterior un amistós a Girona (aprofitant el descans de les gironines en la fase de d’ascens), s’enfrontava el quadre perico al CE Europa en un altre amistós post-campionat abans que arribin les merescudes vacances per l’equip.

L’equip blanc-i-blau ja va tenir als tres minuts de joc una clara ocasió de gol quan Brenda va realitzar un llançament al travesser. Les espanyolistes van obrir el marcador quan Brenda controlant l’esfèrica fa una obertura a la dreta on Laura Carriba tota sola s’interna i encarant a Sonia Llop, li creua l’esfèrica ajustada a la dreta lluny del seu abast.

El quadre perico va ser bastant superior en aquest primer temps i va gaudir d’altres ocasions com una acció en la que el xut de Mónica fa impacte amb la pròpia Eli Sivera que estant a terra, intercepta sense voler la rematada com si d’una adversaria es tractés.

El Europa va rematar a porta mitjançant Sonia Lorenzo, però Berta Noguera ben situada va blocar l’esfèrica.  Ben poc va faltar   per que el segon gol pugés  al marcador quan Laura Carriba retalla dins l’àrea i encarant Sónia Llop remata lluny del seu abast acabant estavellant l’esfèrica a la base del pal  amb la fortuna per la meta europeista que li acaba arribant la pilota escopida per la fusta, a les seves mans plàcidament.  L’autora del gol perico també va gaudir d’una excel•lent ocasió en les acaballes del primer període quan es va quedar sola davant la meta visitant, però en  l’u contra u, li va guanyar la partida la meta del conjunt de Gràcia, enviant a còrner.

En el segon temps, la dinàmica del partit va ser la mateixa, amb un Espanyol que va buscar el segon gol, i aquest podria haver arribat quan Eli Sivera va enviar fora a la dreta, una pilota davant la meta visitant. Aquest segon gol perico va arribar als nou minuts de la represa però no va portar la signatura de cap jugadora del filial espanyolista, ja que la jugada de Brénda Pérez penetrant  per la banda esquerra va acabar amb una centrada que la dorsal 2 del conjunt gracienc, Carla Hernández, va rematar sobre la seva pròpia porta amb la mala fortuna que va acabar significant el segon gol perico.

L’Espanyol que podia haver incrementat el compte golejador amb una ocasió de Carla Cotado que a boca de canó rebutja la portera escapulada, o en altre de la resen ingressada al terreny de joc Anna Pascual que després de tocar lleugerament la meta del Europa la pilota va acabar estavellant-se al travesser, o en una darrera opció en la que la pilota franca de Laura Carriba per Yañez acaba amb la rematada de Marta a l’exterior del cantó esquerre de la xarxa, va veure com en el darrers deu minuts de joc seria l’Europa qui perforaria la porteria blanc-i-blava, reduint diferències en el marcador amb un gol de vaselina  i posant emoció en els darrers instants en el partit, on va tenir també un lliure directe per empatar les de Gràcia, però que la meta espanyolista molt segura va aturar.
        

Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Berta Noguera, Linda Pérez, Silvia Vila, Nacha Garrote, Sara García, Mónica Orteu, Brenda Pérez, Carla Cotado, Laura Carriba, Eli Sivera i Marta Yañez.
Substitucions: Ana Pascual, Xénia Royo i Carla Borrás. Altres: Natàlia Pinto (ps) i Laura Barrau.

CE Europa: Sónia Llop; Gisela Barenys,  Carla Hernandez, Juliana García, Lorena Sánchez; Vanesa Obis, Nerea Oruj, Sandra Guiu, Llurença Gasull;  Sónia Lorenzo, i Asako Sakurabayash.
En el segon temps, Núria Becerra, Sandra Teixidó, i Rebeca García.

Gols: 1-0: Laura Carriba, m. 13; 2-0: Carla Hernández (p.porta), m. 54; 2-1; m. 34.

Incidències: Encontre amistós disputat diumenge al camp tercer de Sadrià, amb matí assolellat,  temperatura suau degut a l’aire fresc. En el quadre escapulat diverses ex jugadores del RCD Espanyol com Sandra Teixidó (ex primer equip), Juliana Garcia i Nerea Oruj (ex filial) i Rebeca García i Sandra Guiu (ex Fem. “C”).    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M