Fotos cedides per Joan Alavedra.

Club Gimnàstic Manresa “B”: 0 – RCD Espanyol Aleví “A”: 6

(Resultat oficial: 0-5)

Invictes per tercera temporada consecutiva!

El RCD Espanyol Aleví “A” tanca el campionat de lliga guanyant a la capital del Bages per un contundent 0-6 al Gimnàstic de Manresa. El conjunt de Miguel Ángel Samprón finalitza el campionat sense conèixer la derrota i només havent empatat un encontre oficial de lliga en tota la temporada. És la tercera temporada consecutiva que l’equip acaba com a campió invicte (Benjamí, Aleví B i ara Aleví A).

L’Espanyol que tenia les baixes de Jairo i Marc Llinares per lesió, va  ser clarament dominador davant un Gimnàstic molt defensiu i replegat per evitar caure golejat com així va acabar sent. El primer gol dels espanyolistes va ser obra de Jordi (jugador de l’Aleví “B” que va ascendir al conjunt de Samprón en aquest encontre) al allotjar dins la porteria manresana un centre xut per tota l’escaire.

L’equip espanyolista va gaudir de moltes ocasions incloent quatre pilotes estavellades als pals de la porteria manresana.  El segon gol perico va ser obra d’Arnau. Amb el resultat de 0-2 es va arribar al descans.

En el tercer quart i quart període (segon temps), l’Espanyol va sentenciar el partit amb gols d’Albert, Sergi en dues ocasions i Guillem el darrer. L’equip de Miguel Ángel Samprón va ser molt superior en aquest encontre, síntesi del que ha estat tota la temporada.

L’equip del Gimnàstic de Manresa va realitzar l’habitual passadís al campió espanyolista quan aquest va sortir al terreny de joc del Gimnàstic Park de Manresa.

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 2n.