dimarts, 17 de maig del 2011

CAMPIONES !!!













  
RCD Espanyol Inf.-Aleví “B”: 3 – AEC Manlleu: 2

L’Infantil B femení espanyolista es va proclamar dissabte passat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, campió del torneig complementari en el seu grup tercer dins la categoria Infantil-Aleví Femenina, en vèncer per 3-2 en un emocionant i disputat encontre a l’AEC Manlleu.

L’Espanyol i Manlleu empatats a 9 punts s’enfrontaven després que el líder Igualada (13 punts) ja hagués disputat els seus quatre encontres. El grup estructurat amb cinc equips, consistia en una lligueta a una sola volta en la que s’enfrontaven tots contra tots.

L’Espanyol es va avançar en el marcador al transformar excel•lentment Ari un lliure directe que va superar la tanca i a la portera manlleuenca.

Però el conjunt de l’Osona no va llençar la tovallola i en dos minuts va estar a punt de donar-li la volta al marcador, al veure com empatava primer l’encontre i posteriorment el col•legiat es treia de la màniga un inexistent penal que en aquest cas la justícia en el futbol que moltes vegades brilla per la seva absència, va fer que acabés estavellant-se el llançament en la base del pal esquerre (veure foto 13 del moment del llançament).

L’Espanyol es va tornar a situar per davant en el marcador quan en jugada d’estratègia, el llançament que semblava anava a porta, en canvi es va llençar ras en profunditat per la rematada posterior al fons de la porteria. 

L’Espanyol va anotar el tercer amb una precisa vaselina, mentre que el conjunt manlleuenc anotaria en el tram final del partit el seu segon gol posant emoció al partit, tot i que el marcador ja no es mouria més.

Al final, l’alegria en les noies espanyolistes va ser més que evident, després d’una acceptable setena posició a la lliga on la majoria de rivals eren d’edat superior, l’equip es proclamava campió d’aquest torneig complementari en quedar empatats a punts davant un Igualada que va caure 3-1 la segona jornada a Sadrià.



Planter

Judith Pérez
Maria Del Pilar Suárez 
Cristina Chavero
Natalia Gómez
Irene Latorre
Inaé Santín
Paula Gerbolés
Andrea Peña
Meritxell Guardia
Cristal Hernández
Andrea López
Mireia López
Ariadna Font
Laia Torres


          
Cos tècnic:

Sergio Jiménez: Entrenador
Joan Bacardit: 2n. Entrenador
Alícia Conde: Preparador físic




... COMPLEMENTARI.                                                 1a. DIVISIÓ INFANTIL FEM. Gr. 3PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
134301118
2
C.F. IGUALADA "B"
1343012113
3
A.E.C. MANLLEU
1042022019
4
C.D. SANT GABRIEL "B"
1042022218
5
C.F. PALLEJA
440041026






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M