dijous, 19 de maig del 2011

L'ALEVÍ "B" ACABA PERDENT DAVANT
UN GIMNÀSTIC MANRESA QUE ES SALVA AMB EL TRIOMF

RCD Espanyol Aleví “B”: 2 – CE Gimnàstic Manresa: 4

Derrota sorprenent de l’Aleví “B” espanyolista en un encontre en el que el conjunt de David Fernández se n’anava amb dos gols d’avantatge al final del primer període davant un conjunt, els del Bages, que necessitaven el triomf imperiosament  i que el Marianao Poblet no guanyés al Sant Gabriel a l’endemà, per pogué salvar la categoria. L’equip perico, classificat en la zona mitja de la taula, va veure com el major ímpetu i nivell físic d’un Gimnàstic de Manresa  que s’ho jugava tot, li remuntava el partit aconseguint guanyar-lo per 2-4.

Per que molt pocs haguessin dit que el partit acabaria com va acabar quan l’Espanyol –en ratxa en els darrers encontres – aconseguia mitjançant Dani i Ángel avançar-se amb un 2-0 solvent davant els manresans en un primer període que a més van estavellar fins a tres pilotes als pals de la porteria del conjunt del Bages.

Però en el segon quart tot va començar a variar sensiblement i prendre una dinàmica prou adversa pels interessos del conjunt espanyolista. Així, el Gimnàstic de Manresa d’un xut que supera a Oliver escurça diferències en els primers minuts del segon quart. Tant Ángel rematant al peu del porter manresà, com Miguel en rematada que surt a dos pams del pal dret, van pogué alterar el signe que prenia el partit, però va faltar fortuna en l’acabament de les jugades.

En la segona part (3r. quart), el Gimnàstic ja va sortir a per totes i als sis minuts aconseguia empatar l’encontre després d’un centre xut que va acabar a l’escaire esquerra de la porteria d’Oliver. Els manresans dominaven el partit i una falta directe va marxar-se fregant el travesser de la porteria espanyolista. Bruno, per part espanyolista rematant de primera un servei de cantonada, va enviar la bola fora en una gran ocasió.

El Gimnàstic va avisar amb una gran ocasió del seu dorsal 10 que amb tot a favor remata alt desviat en una gran ocasió. Un parell de minuts després, el mateix jugador ja no perdona i de xut creuat posa al conjunt del Bages per davant en el marcador. En el camp ja ho estava feia bastants minuts.

Als tres minuts del començament del darrer quart, el Gimnàstic de Manresa, estableix el que seria resultat final al aprofitar una jugada en la que Oliver refusa com pot la primera rematada però no la segona a boca de canó.

Amb aquest marcador, el conjunt visitant va replegar línies intentant mantenir el resultat, i l’Espanyol va posar setge a la porteria manresana en un intent d’escurçar diferències. No va tenir la fortuna de cara l’equip perico ja que va gaudir d’innombrables ocasions per al menys haver col•locat el 3-4 que hagués donat emoció al partit. Dues ocasions de Toni (una rebutjada pel porter i altre per sobre la porteria), ocasió de Josep en l’u contra u que remata fora a un pam del pal, o un xut de Bruno per sobre del travesser, van ser les jugades en les que els blanc-i-blaus haguessin pogut reduir la diferència d’aquest advers marcador.

RCD Espanyol: Oliver, Sergi, Aleix, Bruno, Josep, Marc i Dani
2 quart: Oliver, Sergi, Altimira, Joan, Ángel, Miguel i Toni
3r quart: Oliver, Bruno, Aleix, Joan, Marc, Miguel  i Dani
4rt quart: Oliver, Sergi, Altimira, Joan, Ángel, Marc, Josep.

Gols: 1-0: Dani; 2-0: Ángel; 2-1, m. 20; 2-2, m. 36; 2-3, m. 44; 2-4, m. 48.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit corresponent a la darrera jornada de lliga (30ena.) del grup primer de Primera Divisió Aleví. Tarda assolellada i temperatura calorosa.

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 1er.