GPE Manigua: 1 – RCD Espanyol Prebenjamí: 7
(Resultat oficial: 1-6)

El derbi entre pericos, per l'Espanyol

Pràcticament el primer període va resistir l’equip benjamí de la GPE Manigua davant l’equip espanyolista, en encontre corresponent a la jornada 28ena.  del grup setè de Tercera Divisió de Benjamins disputat en el camp principal de la Ciutat Esportiva de la Vall d’Hebron – Teixonera dissabte al migdia amb temps assolellat i força calorós.

La primera ocasió del partit va ser pel conjunt local en el llançament d’una falta que va rebutjar el meta espanyolista. Els manigüeros amb l’avantatge del físic per  l’edat van fer uns bons primers deu minuts de joc, taponant tots els intents dels blanc-i-blaus (dissabte de gris-negre) de crear perill, exhibint anticipació i solidesa en la contenció. De fet, els espanyolistes no van tenir cap ocasió de gol fins que un xut molt llunyà del espanyolista Ian, va acabar colpejant al travesser i significant el primer gol del partit.

Sense solució de continuïtat, l’Espanyol va fer el segon en el següent minut en el llançament d’un còrner en curt amb un centre xut de Miguel que es va colar pel angle curt de la porteria manigüera.

La GPE Manigua va escurçar diferències mercè a que Andy transformés una pena màxima amb la que va ser castigat el conjunt espanyolista, enganyant molt bé en el llançament al meta del quadre espanyolista.

Però en el començament del segon quart (1er. minut de joc), el partit es van anar decantant de manera progressiva pel cantó visitant en el moment en que d’un servei de porteria llarg, Alejandro davant l’errada de la defensa local es marxa tot sol i marca a plaer en l’u contra u davant el meta local.   El RCD Espanyol va marcar l’1-4 amb un xut creuat també d'Alejandro,  ajustat al pal dret.

En el tercer quart, els locals van gaudir d’una bona ocasió en el llançament d’un lliure directe que es va marxar fora a l’esquerra, però van ser els espanyolistes –jugant ja amb molts espais i mostrant la seva evident millor qualitat tècnica – qui en jugada individual de Sergi van obtenir el cinquè gol. Abans del sisè, l’Espanyol va tenir una gran ocasió de gol en jugada individual, superant a dos adversaris locals, però el davanter espanyolista va xutar ja molt fluix i el meta local va fer-se amb l’esfèrica. Als sis minuts del tercer quart, l’Espanyol va marcar el sisè gol obra de Miguel després que el meta manigüero evités ja el gol en primera instància.

En el darrer quart, l’Espanyol mitjançant Miguel va establir el que seria resultat final d’1-7 amb un gran gol fruït d’un llançament a l’escaire que res va pogué fer per evitar-ho el porter local.

Al final, triomf espanyolista molt més ample del que es preveia a priori (recordem que a l’anada a Sadrià els espanyolistes van vèncer per la mínima i van suar de valent per no perdre punts ja que inclòs la Manigua va errar un penal), i foto conjunta  amb els components dels dos equips de les dues institucions espanyolistes.