dimecres, 14 de setembre del 2011

7è LLOC A ARNEDO.
L'INFANTIL NO POT REVALIDAR EL TÍTOL

XVII TORNEO DEL CALZADO, CIUDAD DE ARNEDO.

L’equip Infantil “A” del RCD Espanyol no va pogué revalidar el títol de campió del Torneig del Calzado Ciudad de Arnedo, campionat d‘Espanya oficiós d’infantils. Un decebedor setè lloc final, després de caure a l’encreuament de quarts davant l’Athletic Club.

L’equip entrenat per Miguel Ángel Samprón va debutar guanyant a l’Arnedo “B” per 6-0, i va empatar el segon encontre davant el Real Madrid a zero gols, que també va guanyar per idèntics guarismes (6-0) al segon conjunt del club amfitrió. Es classificaven els dos primers de cada grup de tres equips.

A l’encreuament de quarts, l’equip va caure com hem comentat davant els bascos de l’Athletic Club per 0-2, quedant eliminat. En altres xocs de quarts, el Real Madrid va vèncer 2-0 a la Real Sociedad, i el FC Barcelona va fer lo propi per 2-1 al Sporting de Gijón, mentre que el Villarreal es desfaria del Atlético de Madrid.

Posteriorment, a la fase de classificació (5è – 8è), l’Espanyol va caure davant l’ Atlético de Madrid per idèntic resultat (0-2), tenint-se que conformar amb derrotar a la Real Societat en el partit per evitar la darrera plaça, es a dir, la lluita pel 7è i 8è lloc. Cinquè va ser l’Atlético de Madrid que va derrotar al Sporting de Gijón, finalment sisè.

A les semifinals del torneig, el Real Madrid va derrotar al FC Barcelona (2-0) i el Villarreal va fer lo propi davant l’Athletic Club, botxí dels espanyolistes. Els blaugranes van guanyar 1-0 la consolació a l’Athletic, sent tercers i quarts respectivament.

A la gran final, els de la Plana, van guanyar al conjunt blanc per 3-1, i es van proclamar campions agafant el relleu del conjunt perico, campió a l’edició del 2010 on el Villarreal va ser finalista.