dilluns, 12 de setembre del 2011

EL CADET "A" S'IMPOSSA DISSABTE
AL JUVENIL "B" DEL JÀBAC (4-1)














RCD Espanyol Cadet “A”: 4- UFB Jàbac i Terrassa Juvenil “B”: 1




Segueix el Cadet “A” la pretemporada, a bon ritme.

El conjunt de Dani Fernández va vèncer dissabte a la tarda en amistós celebrat a la Ciutat Esportiva de Sadrià, al juvenil “B” de la UFB Jàbac i Terrassa per 4-1. Malgrat ser un juvenil de 1a. catalana juvenil, el conjunt egarenc, no deixava de ser un juvenil amb la superioritat d’edat respecte al conjunt cadet espanyolista, i que inclòs en el 27’ de partit va protagonitzar la sorpresa empatANT l’encontre. Posteriorment, el millor joc i la superioritat tècnica dels espanyolistes van decantar la balança del cantó local.

Abans del primer gol espanyolista, l’Espanyol ja va gaudir de varies ocasions com una rematada de Kike o un centre xut de Ivan Écija al travesser. També el conjunt egarenc va arribar amb perill amb un xut creuat.

El primer gol perico va arribar als tretze minuts quan Kike va col•locar un precís centre per que Eric rematant de cap al fons de la porteria culminés una molt bonica jugada. Hagués pogut augmentar el compte golejador l’equip de Dani Fernández mitjançant una penetració de Iván Écija que després de superar a dos adversaris entrant dins l’àrea remata un pèl forçat i l’esfèrica s’estavella a la base del pal esquer. L’Espanyol entrava per les dues bandes i tant Kike com Écija trencaven el sistema defensiu visitant. Maxi va rematar de cap una bona centrada, però la bola es va marxar per sobra.

Però va ser el Jàbac i Terrassa qui protagonitzaria la sorpresa quan en el minut 27 de joc aconseguiria establir les taules en el marcador de manera momentània. Per que tan sols li duraria tres minuts l’alegria al quadre vallesà, ja que Ivan Écija se’n encarregaria de tornar a avançar als espanyolistes en marcar després d’un rebuig defectuós del porter quan li cau morta la bola i de xut ras bat al porter terrrasenc.

Abans d’anar-se’n als vestidors (el partit es va jugar sota modalitat cadet, es a dir dos temps de quaranta minuts), l’Espanyol aconseguiria posar terra pel mig en el marcador elevant la diferència a un 3-1 que deixaria molt tocat al conjunt visitant. Seria Andreu, qui davant la mitja sortida intenta una vaselina, toca lo just el meta evitant el gol, però l’ímpetu del davanter centre espanyolista es veu recompensat al tenir una segona opció entaforant l’esfèrica endins. Podria haver existit falta sobre el porter però l’àrbitre no va assenyalar res i va donar validesa al gol.

En el segon temps, molts canvis, va sortir tots els nois que ocupaven la banqueta i ben aviat el paraguaià Sebas Leguizamón, va aconseguir el gol que tancava el compte realitzador del conjunt de Dani Fernández, quan penetrant per la lateral de l’àrea arriba fins línia de fons i amb molt poc angle i amb xut ras col•loca l’esfèrica dins, rebutjant un defensor sota pals. Des de la nostra posició, i tenint en compta les distàncies del camp tercer, ens és impossible afirmar o negar si la bola havia travessat tota la línia de gol. El col•legiat va donar gol, establint-se el que seria definitiu 4-1.

El Jàbac va gaudir d’un parell de bones intervencions però el meta espanyolista del segon temps, David Pedro va desbaratar l’intent egarenc de retallar diferències.

En el darrer tram de partit l’Espanyol va tenir ocasions per ampliar el resultat com una centrada de Torito que remata de primera anticipant-se Carlos Cano, però fora a la dreta. També en una bona acció de Torito, deixa una centrada bastant passada que no arriba ningú al remat. I per últim una centrada d’Eric que a boca de canó remata Carlos Cano de cap, alt, quan ens te acostumat que aquestes solen acabar dins la porteria del rival.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pol, Solanelles, Maxi, Marc Roca, Iago, Alfredo, Kike, Eric, Andreu, Albert i Ivan Écija.
Segon temps (m. 41’) David Pedro, Ivan Bustos, Maxi, Marc Roca, Iago, Samper, Sandro, Torito, Gamisans, Carlos Cano, i Sebas. Substitució: Eric i Albert per Roca i Maxi, m. 73.

Gols: 1-0: Eric, m.13; 1-1: m. 27; 2-1: Ivan Écija, m. 31; Andreu, m. 33; 4-1: Sebas, m. 44.

Incidències:
Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Tarda molt calorosa, cel totalment serè amb temperatura molt elevada (similar a les màximes de ple estiu), ambient sufocant. L’Espanyol va lluir la segona indumentària.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M