dimarts, 13 de setembre del 2011

FÀCIL PER L'ESPANYOL FEMENÍ "B"
EN L'AMISTÓS DE DISSABTE (8-0)













RCD Espanyol Femení “B”: 8 – FC Martinenc: 0

Finalment va ser el conjunt entrenat per “Titi” Camúñez, el filial femení espanyolista qui va disputar la tarda de dissabte un encontre amistós davant el FC Martinenc i no el Femení “C” com estava anunciat. El conjunt espanyolista de Segona Divisió Femenina va ser molt superior al conjunt del Guinardó, de 1a. Catalana Femenina (es a dir, quarta categoria en el futbol femení), i el resultat final de 8-0 indica ben clarament la diferència que va existir sobre el terreny de joc.

Ja el quadre perico guanyava quan en prou feines s‘havien complert dos minuts de joc en avançar al filial femení la golejadora de la passada temporada del “C” Sara Navarro que va marcar amb un xut ras. Sis minuts després, l’Espanyol va aconseguir el segon gol quan una jugada de Mónica López acaba amb un refús de la portera al seu remat, i tota sola a boca de canó, la mexicana Priscila només té que acompanyar suaument a plaer l’esfèrica dins la porteria.

Amb el 2-0 l’Espanyol va afluixar i durant molts minuts no va inquietar arribant a les immediacions de l’àrea del conjunt vermell amb perill. El Martinenc anava aguantant el resultat com bonament podia a fi d’evitar la golejada que finalment acabaria produint-se, fins que passada la mitja hora de joc Mónica Orteu aconsegueix el tercer d’un tret de lliure directe que entra bombejat a la porteria del Martinenc.

El quadre entrenat per “Titi” Camúñez va gaudir d’ocasions prou clares abans d’obtenir el tercer gol, comuna rematada creuada de Mónica López que salvar la portera visitant, o una jugada en la que treu sota pals una defensora del Martinenc. També una bona jugada de Mayra passant en profunditat per la resen incorporada Ana (jugadora mexicana que ha arribat aquesta passada setmana) que en l’u contra u remata al peu de la porter visitant.

El Martinenc sofria molt per mantenir el resultat i en penetració de Sara Navarro per la dreta arribant a línia de fons, la defensora dorsal 4 al tall evita la posterior rematada enviant a còrner decisivament.
En el darrer minut del primer temps, un llançament de cantonada és rematat per Mónica López al fons de la porteria del Martinenc.

En el segon temps, l’Espanyol igualaria els guarismes del primer període. I això que Sara Navarro va desaprofitar un u contra u xutant ras però fora a l’esquerra. Però qui no desaprofitaria l’ocasió seria Mónica López enviant un llançament de falta directe a l’escaire dreta significant el 5-0.

Mónica López molt activa tot el temps que va jugar també tindria una bona ocasió després d’una bona passada entre línies de Mayra, però el xut des de la frontal acabaria sent aturat per la meta visitant. El sisè gol espanyolista seria conseqüència d’una molt bona jugada individual de la mexicana Ana que dribla la sortida de la portera i davant dues jugadores en la línia de gol, col•loca l’esfèrica lluny de l’abast de les defensores al fons de la porteria. Una molt bona acció de la mexicana.

Tan sols un minut després, l’Espanyol Femení B aconseguiria el setè gol en una acció de Sara Navarro superant en l’u contra u a la portera del Martinenc. Ana, en acció individual va enviar també la bola a la xarxa lateral de la porteria tot i que aquest cop va pecar d’excés d’individualisme al no passar a una companya millor situada al bell mig de l’àrea.

Després d’una altre bona acció d’Anna amb rematada de cap fora, l’Espanyol va tancar el compte golejador quan Mónica Orteu des de fora de l’àrea va enviar un gran xut bombejat a dins la porteria del Martinenc. Va pogué repetir posteriorment, però aquest cop al molt bon tret de la migcentre perica va respondre la porter visitant amb una gran intervenció enviant a còrner. El marcador ja no es va moure més i el Femení “B” va donar un altre pas en la seva posada a punt pel campionat de lliga, que s’iniciarà el proper 25 del mes en curs, davant un ex Superlliga com és, el Gimnàstic de Tarragona.



RCD Espanyol: Berta Noguera; Linda, Silvia Vila, De la Cruz, Sara García, Jasmina, Sara Navarro, Mónica Orteu, Mayra, Mónica López i Prisicila.
Substitucions: En el primer temps, Ana per Priscila. En el m.46, Mireia, Queralt, i Laura Barrau per Berta, Linda i Mónica Orteu. En el m. 70, Linda, Orteu i Priscila per Sara Navarro, De la Cruz i Mónica López
.

Gols: 1-0: Sara Navarro, m. 2; 2-0: Priscila, m. 8; 3-0: Mónica Orteu, m.33; 4-0: Mónica López, m. 44; 5-0: Mónica López, m.56; 6-0: Ana, m. 61; 7-0: Sara Navarro, m. 62; 8-0: Mónica Orteu, m. 80.

Àrbitre: Victoria Petrova Borislavova, de la delegació de Barcelona.

Incidències:
Partit amistós disputat la tarda de dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià en una tarda molt calorosa i ambient xafogós, que només va anar minvant lleugerament amb el suau vent a mida que avançava el segon temps i afluixava l’astre rei.

1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

RCD ESPANYOL B 8 F. C. MARTINENC 0 Fútbol femení.

Gran partit del filial del RCD Espanyol, que va golejar a les del FC Martinenc. Resultat just. Les blanc-i-blaves van ser molt superiors a les del barri del Guinardó de Barcelona. Últim partit del dia en què es cel-lebrava el desè aniversari de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs. Les periquites van començar molt bé la trobada, en els primers minuts es van avançar amb dos gols de Sara Navarro i Priscila Gaitan. Les espanyolistes no van tenir problema amb les rivals, que no van crear ocasions de perill.
3-0: Gol de falta directa de Monica Orteu. Monica Lopez sola xuta i l'atura la portera amb el peu. Xut sola de la debutant mexicana Ana Rodríguez i refusa la portera amb el peu. 4-0:Gol de de cap de Monica Lopez. Acaba el primer temps.
Comença la segona part. Sara Navarro a la sortida de la portera, xuta col.locada la pilota, que surt fregant el pal. Xut de Keral Gomez per sobre dels 3 pals. Xut de Monica Lopez fora. Falta directa de Jasmina Alarcón per sobre del travesser. Cop de cap de Monica Lopez fora. 5-0: Xut col.locat de Monica Lopez pel pal esquerre on marca i no pot arribar la portera. Xut de Mayra Tarraga a les mans de la portera. Xut de Monica Lopez a les mans de la portera.
6-0: Ana Rodríguez regateja a la portera i anota gol. Xut d'Ana Rodríguez i aturada de la portera. 7-0: Gol de Sara Navarro, davant de la portera la bat col.locant la pilota pel centre de la porteria. Xut d'Ana Rodríguez que surt per la xarxa lateral de la porteria per fora. Xut de Priscila Gaitan desviat. Cop de cap de Priscila Gaitan que surt creuat. Xut de Sara Navarro per sobre de la porteria.
8-0: Golàs de Monica Orteu, vaselina des de lluny de l'àrea que entra completant la golejada. Xut de falta directa de Monica Orteu i aturada de la portera.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M