dimecres, 14 de setembre del 2011

ACTES SOCIALS DE LES PENYES

PENYA BLANC-I-BLAVA DE MONTCADA I REIXAC


La Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac ens fa saber que s'ha modificat l’adreça de la seva pàgina web i del seu correu electrònic. Les noves adreces de la nova web i del nou correu son:

Correo: info@pericosmontcada.com
Web: www.pericosmontcada.com

També la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac va participar junt a altres penyes espanyolistes en les seves ciutats i poblacions en diferents punts de la geografia catalana en les diverses ofrenes florals en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Concretament a la Plaça de l’Església va tenir lloc a Montcada i Reixac l’ofrena floral en la que va participar aquesta ambaixada perica del Vallès, encapçalada pel Vicepresident primer de la penya, Jaume Batlle, el membre del consell Norberto Sánchez i el President d’Honor de la Penya, Josep Ma. Blanch
.




PENYA PERICOS DE MONTMELÓ.



A Montmeló va tenir lloc l’acte d’ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de l’11 de Setembre davant el monument de Rafael de Casanovas d’questa ciutat vallesana, i també aquest estiu han estrenat nova web. L’adreça és:



http://www.pericosmontmelo.com/




PENYA ESPANYOLISTA DE SITGES





La Penya Espanyolista de Sitges, que aquest cap de setmana passat va celebrar el seu XXVII Aniversari amb un sopar de germanor al Hotel Calípolis de la ciutat sitgetana i amb un partit de futbol entre socis al camp de l’Aiguadolç, va participar també en l’ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional que es va dur a terme davant el monument al Doctor Robert.




SOPAR DEL XXVII ANIVERSARI














Fotos: Penya Blanc Blava Montcada i Reixac, Pericos de Montmeló, Penya Espanyolista de Sitges.









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M