dimecres, 14 de setembre del 2011

ALTRE 4-1 DEL CADET "A"
EN L'AMISTÓS DE DIUMENGE DAVANT EL VILASSAR



















RCD Espanyol Cadet “A”: 4 – UE Vilassar de Mar Cadet “A”: 1

Segon triomf consecutiu del Cadet “A” espanyolista en amistós disputat diumenge al matí en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, aquest cop davant un rival a la lliga, la UE Vilassar de Mar que va mostrar-se com a un bon rival, tot i que la superioritat espanyolista va quedar palesa de principi a fi.

El domini del conjunt de Dani Fernández es va dur a terme des de la mateixa xiulada del col•legiat iniciant l’encontre. Ja al minut dos de joc, Eric va deixar anar un bon xut que va treure a còrner el meta del Vilassar. En altre acció també d’Eric, el meta va aturar el xut del jugador incorporat del Lleida. Al 23’, el col•legiat va anular un gol dels espanyolistes per que quan Gamisans va passar en profunditat a Carlos Cano, aquest es trobava en situació de fora de joc segons l’àrbitre. El meta visitant es va haver d’emprar a fons llençant-se a terra arribant abans en una pilota dividida en la que Carlos Cano va estar a punt de fer-se amb ella.

El Vilassar per la seva part també va arribar amb perill a les immediacions de la porta defensada per David Pedro. Un xut fora a la dreta, i posteriorment una rematada enviada a còrner pel porter perico.

L’Espanyol es va avançar mitjançant Eric que va definir perfectament en un u contra u davant el porter vilasanenc. Va pogué fer el segon només un minut després el conjunt de Dani Fernández quan una passada en profunditat d’Eric per Cano, acaba amb un xut des de la frontal del golejador espanyolista que s’estavella al travesser.

Abans del descans, un xut d’Eric és salvat pel porter amb una bona estirada. També una penetració per banda dreta a càrrec del lateral Solanellas, acaba amb una centrada molt perillosa que en darrer moment és tallada a còrner anticipant-se a un més que letal remat de Cano.

L’Espanyol sentència el partit en el darrer minut del primer temps amb una jugada un pèl afortunada. Gol olímpic. Marc Roca des del còrner dret, executa un llançament en el que entre un defensor i el porter no s’entenen, deixa passar el defensor davant l’ordre del meta no tocant l’esfèrica, i el porter se la menja junt al primer pal.

En el segon temps van sortir tots els nois de la banqueta, i només van continuar sobre la gespa sintètica del camp tercer Maxi i Marc Roca. L’exterior Kike va rebre un cop i es va marxar amb problemes al peu, esperant i desitjant-li una ràpida recuperació.

Als sis minuts, el paraguaià Sebas envià un xut ajustat al pal dret fora.
El tercer gol arribaria al quart d’hora de joc quan un còrner tret des de l’esquerra per Sebas és rematat de cap imposant-se en l’àrea el central Maxi que envia l’esfèrica al fons de la porteria. Només vuit minuts després l’Espanyol anotaria el quart, mitjançant Ivan Écija que rep dins l’àrea i defineix perfectament amb un xut ras superant al meta vilasanenc.

L’Espanyol va gaudir d’ocasions per ampliar el marcador però el davanter Andreu no va encertar amb la porta rival tot i tenir una gran ocasió al 73’ quan tot sol va xutar al cos del porter malbaratant una molt bona ocasió. Una penetració de Ivan Écija acaba amb una rematada de primera d’Eric que rebotant a un defensor acaba a còrner. Un altre gol aconseguit per Andreu també va ser anul•lat, aquest cop per un més que dubtós fora de joc del davanter de Banyoles.

El Vilassar va tenir els seus millors minuts en la recta final del partit. Primer va avisar amb una perillosa jugada en la que Pol Agustí cobrint molt bé el pal curt va evitar el gol dels del Maresme rebutjant a còrner. Però el gol vilassanenc va acabar arribant minut i mig abans que es sentís el xiulet final del col•legiat. En una bonica acció en la que el autor del gol visitant dribla inclòs la sortida del porter perico i marca a porta buida en una jugada en la que l’equip perico va pecar de massa passivitat i excés de confiança davant el clar marcador existent, i sent ja els minuts finals del partit.



RCD Espanyol: David Pedro, Gerard Solanelles, Ivan Bustos, Marc Roca, Maxi, Torito, Gamisans, Eric, Carlos Cano, Albert, i Kike.
Segon temps: Pol, Pablo, Iago, Maxi, Samper, Marc Roca, Alfredo, Sandro, Écija, Sebas i Andreu. Substitucions: Eric i Bustos per Roca i Maxi, m. 64.

Gols: 1-0: Eric, m. 32; 2-0: Marc Roca, . 39; 3-0: Maxi, m. 55; 4-0: Écija, m. 63; 4-1, m. 78.

Incidències:
Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Amistós disputat en una matinal amb temperatures màximes d’estiu, cel assolellat i ambient molt calorós i xafogós.











2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Maria, quines sensacions tens d'aquest Cadet A? Ecija sembla un bon golejador.

Josep Maria ha dit...

De moment m'està causant una bona sensació. Els partits que els he vist han fet un bon joc, gols i han resolt cómodament, ampliament el marcador. I han jugat la major part dels partits davant equips que èren juvenils B, tot i de menys qualitat i nivell, però juvenils d'edat.
Es prematur encara per pogué donar una impressió definitiva, i naturalment farà falta veure al Cornellà i al FCB, el gran rival dels espanyolistes, per veure si la diferència s'ha reduit considerablement entre ambdos conjunts.
Hi han bastants jugadors que m'estan causant una bona impressió al marge d'Ivan Ècija que em cites, que ja va fer una bona temporada l'exercici anterior sent el segon màxim golejador del Cadet B. Veurem si es confirmen les sensacions quan deixin de ser amistosos i comenci la temporada de veritat.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M