dilluns, 12 de setembre del 2011

CAMPANYA DE LA GPE MANIGUA
CONTRA LA PERICOFÒBIA A LA NOSTRA SOCIETAT







Amb motiu de la participació de la GPE Manigua a la 16a Mostra d’Associacions de Barcelona (Mercè 2011), que es durà a terme el 24 i 25 de setembre, a la Plaça de Catalunya de Barcelona, durem a terme en el nostre estand una campanya reivindicativa i de denúncia:



La pericofòbia és la manifestació d'odi al seguidor de l'Espanyol; al perico. És una altra conseqüència de l'estesa pràctica del nacional barcelonisme a Catalunya.


La pericofòbia sobrepassa qualsevol límit de rivalitat esportiva, ja que les desqualificacions que sovint pateix el perico, pretenen estar justificades per la barreja de supòsits, referent al seu origen, la seva cultura i idioma o la seva simpatia política. En definitiva, és xenofòbia pura i dura.


La pericofòbia es manifesta en tots els estaments de la societat malalta en què vivim; a l'escola, la universitat, el treball, la premsa, la cultura, la política, el carrer...


Quan el grau d'aquest odi resulta insuportable, i per tant, denunciable, és quan també el practiquen sense cap rubor escriptors, periodistes i polítics que, a més, a alguns d'ells, els paguem el sou.


GPE MANIGUA





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M