dijous, 17 de maig del 2012

ACTES SOCIALS.
ÁLVARO PREMIAT A MONTCADA, I VERDÚ A MONTMELÓ.

PERICOS MIR.

Álvaro Vázquez, Perico d'Or - Ciutat de Montcada







Dimarts passat va tenir lloc a Montcada i Reixac a la seu social de Pericos MiR, el lliurament del guardó "Perico d'or - Ciutat de Montcada" al jugador del RCD Espanyol,  Álvaro Vázquez.

Alvaro va agrair molt sincerament el premi atorgat per Pericos Mir, així com el tracte rebut per part de la grada perica. Una vegada conclosos els parlaments, va arribar el moment que tots els assistents poguessin fer-se fotos i demanar autògrafs al futbolitsta blanc i blau.
 

La junta directiva va aprofitar aquest acte per desvetllar el nou nom de la nostra mascota, "Montcadito" ha estat el nom escollit entre diversos que els nostres socis ens van fer arribar. El guanyador ha estat el jove Nil, al qual la penya li va  lliurar una samarreta de regal amb la nova imatge de la nostra entitat.
Pericos MiR vol agraïr a tots els presents per l'assistència a aquest nou acte d'aquesta penya.

VETERANS.

Aquest proper dissabte 19 de maig a les 18 hores els veterans del RCD Espanyol disputen un partit a Montcada i Reixac davant una selecció de veterans de la UE Sant Joan Atlètic de Montcada i de l'Escola de Futbol de Montcada.

El partit té caràcter solidari ja que tot el recaptat anirà destinat al Projecte Home.


PERICOS MONTMELÓ

II Trofeu Tres Creus.


Joan Verdú, segon capità del primer equip del RCD Espanyol, va ser present ahir a la seu social de la Penya Pericos  de Montmeló en un acte en el que se li lliurar el guardó com a guanyador del II Trofeu Tres Creus.

Després de rebre el guardó que el condecora com a millor jugador de la temporada 2011/2012 segons els nostres socis, tots els assistents a l'acte van pogué fer-se fotografies amb ell, conversar-hi i demanar-li autògrafs.


Dinar de cloenda de temporada.

Us informem que el proper diumenge 27 de maig celebrarem el dinar de cloenda de temporada de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló. Serà, com ja vam fer l'any passat, una barbacoa que tindrà lloc als jardins del Centre Cultural La Torreta de Montmeló.
 

El menú i els preus per a assistir al dinar són:

-Adults: 12€ els socis de l'entitat, i 15€ els no socis.
-Nens (fins a 12 anys): 8€ (tant socis com no socis de la penya).

Abonant aquest import es tindrà dret al dinar (xoriço, botifarra, hamburguesa, pintxos, truites, pica-pica variat...), a les postres, al cafè i a dues begudes els adults, i una beguda els nens.

El termini per a confirmar l'assistència al dinar acabarà diumenge 20 de maig (No s'acceptaran de cap manera inscripcions després d'aquesta data), i es pot fer trucant al 679 38 30 53 (Jaime, president) o enviant un correu electrònic a pericosmontmelo@gmail.com
Esperem comptar amb tots vosaltres!


PENYA ESPANYOLISTA 9 BARRIS

Trobada d'escriptors pericos a la Penya Espanyolista 9 Barris

El proper diumenge 20 de maig a les 12 hores a la seu del local social de la penya(C/ lLorena baixos) es farà una trobada amb els escriptors pericos Sergio Fidalgo, Marc Raymundo, Nacho Julià, Alex Riquelme, Rubén Izquierdo i Jaume Sabaté.

Els autors explicaran i presentaran les seves obres i la seva experiència d'escriure en blanc i blau i coneixerem de primara mà les creacions, les seves motivacions i les seves vivències al voltant de les lletres periques per acabar compartint amb ells i tots els què es vulguin apuntar un aperitiu i dinar popular.

La entrada és lliure, però cal inscripció pel dinar al mail de la penya pe9barris@gmail.com o be a traves del tlf 660175491 Sergio López. Preu del menú 12 Euros, beguda, postre i cafè inclòs.

Us hi esperem!




PENYA BLANC I BLAVA MONTGAT - TIANA

Inauguració

El 26 de maig, la Penya Blanc i Blava Montgat-Tiana celebrarà la seva inauguració amb un sopar. L'acte començarà a les 21:00h i el lloc de trobada serà a l'Av.Jordana n.72 de Montgat 08390.  
 

PENYA BLANC BLAVA DE MARTORELL.
 


Pujada a Montserrat. 
Variació de la data. La pujada a Montserrat prevista pel 20 de maig, s'ha traslladat al diumenge 27 de maig.


El proper diumenge 27 de maig celebrarem la 12èna edicióde la Pujada a Montserrat a peu des de Collbató. Així doncs, torna a la primavera una de les activitats més entranyables de la nostra penya.

Com és habitual el punt de sortida serà a la masia La Vinya Nova a les 9h del matí on esmorzarem tots plegats per agafar forces per la pujada (distància aproximada de 6 kilòmetres).

 La Penya posarà un autocar per aquells que no puguin fer la pujada a peu però que es vulguin unir a la expedició perica en el cim del Monestir. L´autocar sortirà a les 9:30h, just després de l´esmorzar, des de la mateixa Vinya Nova i serà el mateix autocar que proporcionarà la baixada a les 13h als que aixi ho desitgin per portar-los novament fins la Masia La Vinya Nova, on tots disfrutarem d'un extraordinari dinar. 



PENYA BLANC BLAVA PLA D'URGELL
 

I Cargolada


El diumenge 27 de maig la Penya Blanc i Blava Pla d'Urgell, celebrarà la I Cargolada.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M