divendres, 18 de maig del 2012

LA FCF HA ESCOLLIT MARTORELL
COM A SEU DE LA III FESTA DEL FUTBOL CATALÀ




Fotos d'arxiu. La I festa del Futbol celebrada a Igualada (triomf de l'Aleví A 09/10, i foto amb vista des de l'alçada de Les Comes) i la II a Montcada i Reixac (Rufo, capità del Juvenil B 2010/11 i el doblet del Infantil A 2010/11).





Martorell ha estat la localitat escollida per la FCF per la celebració de les finals dels Campionats de Catalunya de Futbol. Serà els propers 15, 16 i 17 de juny quan tindran lloc a Martorell les finals dels Campionats de Catalunya de Futbol i les de la Copa Catalunya de Futbol Sala, dins del marc de la 3a Festa del Futbol Català.

Recordem que des de fa dos anys es disputen totes les finals de manera coordinada en una mateixa ciutat tant de futbol base, futbol femení i futbol sala. La temporada passada el lloc on es va dur a terme les finals en el marc de la Festa del Futbol Català, va ser Montcada i Reixac al Mpal. de la Ferreria, i fa dos temporades, a Les Comes, a Igualada.

En el Complex Esportiu Torrent de Llops (C/ Josep Vilar, s/n) reunirà totes les finals de futbol base, mentre que el Pavelló Esportiu Municipal (Av. Fèlix Duran i Cañemeres, n.1) acollirà totes les de futbol sala.

Durant aquests tres dies tindran lloc les següents finals, pel que fa referència al futbol base tant masculí com femení:

FINALS FUTBOL: Benjamí masculí (fases prèvies), Aleví masculí (fases prèvies), Infantil-aleví femení, Cadet-infantil femení, Infantil masculí, Cadet masculí, Juvenil-cadet femení, Juvenil masculí, i amateur masculí.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M