dijous, 17 de maig del 2012

L'ALEVÍ "B" CAU 3-4, LLUITANT FINS EL FINAL



















RCD Espanyol Aleví “B”: 3 – CF Damm: 4

Partit lluitat de poder a poder en el que l’Aleví B no va pogué mantenir el resultat  aconseguit en el primer quart i va acabar sucumbint davant la Damm en la batalla pel segon lloc del campionat. Després d’aquest resultat, l’Espanyol tan sols pot aspirar a ser tercer sempre que en la darrera jornada guanyi a  la Gramenet a Santa Coloma, i no aconsegueixi el triomf el FC Barcelona a Granollers.

Força complicat, doncs, per ser tercers. No obstant, malgrat finalitzi quart, l’equip ha completat una gran temporada amb molt bon joc i una bona classificació lluitant fins el final davant rivals de segon any de la talla de Barcelona, Damm i Cornellà; aquests dos darrers son els equips que lluiten per fer-se amb el títol, tot i que els del Baix Llobregat depenen de si mateixos i tenen totes les paperetes per adjudicar-se aquesta lliga avui mateix si son capaços de vèncer a la Fundació Calella.
  
El partit davant la Damm esdevingué  marcat per dos situacions puntuals. La presència sempre destaca d’Adrián Bernabé tan sols en el primer període per una indisposició que no el va permetre pogué continuar, i un segon gol encaixat després d’una greu errada defensiva que fou l’inici de la remuntada dels cervesers, que com sol passar en els darrers anys en aquesta classe de partits amb equips rivals propers a Sant Adrià, i tot i considerar-nos la “millor afició”,  l’equip perico semblava un cop més jugar com a visitant...

I això que el partit es va posar coll avall des del primer moment, ja que el conjunt de Rafa Beltrán es va avançar en el marcador tot just s’havia complert el primer minut. Marco Villa, aprofitava dins l’àrea de càstig i de xut ras ajustat a la dreta de la porteria visitant, per fer l’1-0.  La rèplica del conjunt cerveser no es va fer esperar i l’empat producte de la col·laboració de dos expericos va sobrevenir ràpidament. Marco Vivanco té l’ocasió, salva el meta Ángel rebutjant com pot la rematada i a boca de canó Marc Suárez afusella al porter perico.

La Damm va posar la por al cos amb una tremenda canonada de Gerard Martínez que va treure espurnes del travesser. Sortosament, la pilota va botar dins del terreny de joc i no va entrar amb el meta espanyolista ja batut.  L’Espanyol va tenir la seva quan una rematada d’Adri la desvia Marco Villa ficant la punta de la bota sortint l’esfèrica fora per poc.  A dos minuts de la finalització del primer quart, el màxim golejador de l’equip Adri, d’un tret llunyà supera al meta cerveser Oscar Pulido.

En el segon quart, va ser l’Espanyol qui va disposar de la primera ocasió amb una bona acció de Dani retallant i passant per Joel qui dins l’àrea remata per alt massa centrat blocant el porter visitant. La Damm va tenir una bona ocasió amb una bona penetració del seu extrem dret, però dins l’àrea va xutar per sobre el travesser.

La Damm va empatar l’encontre després d’una greu errada defensiva dels espanyolistes. Joan Refusta li complica la vida de mala manera al meta espanyolista, ningú treu lluny l’esfèrica i el defensor espanyolista acaba perdent davant el jugador visitant que xuta a boca de canó salva Alejandro, però la pilota refusada li cau lliure de marca a uns metres del punt de penal a Manuel, i l’ex espanyolista no perdona anotant el 2-2. Abans del descans, un xut del visitant Aleix que buscant forat deixa anar un fort xut que surt fora a l’esquerra.

En el tercer quart, la Damm molt més forta físicament, es va acabar imposant. Ja va estar a punt de fer el tercer en un gran llançament directe de falta que va executar Raul Garrido obligant a intervenir a Ángel enviant a còrner.  Un xut de Manuel va ser aturat pel porter espanyolista. I per fi, es veia venir, va arribar el gol que capgirava el marcador en una fase de domini visitant. Pujada per banda dreta de Genar, guanya línia de fons i col·loca un bon centre que el dorsal 8 Gerard remata de primera, al fons de la porteria espanyolista.

L’Espanyol reaccionà en els darrers minuts d’aquest tercer quart i en un llançament de falta penjada per Julen, Amadou pentina fora. Instants desprès Dani tindria una gran ocasió, però la seva rematada s’estavella en el porter, i no arriba per ben poc Arnau. El propi Arnau tindria una molt bona oportunitat quan desequilibrat davant el porter descol·locat fica la cama com pot i remata fluix; la pilota supera al porter però no a Gerard (i havien dos defensors més cobrint sota pals) qui allunya el perill.

Els blanc-i-blaus van cercar el gol de l’empat i el va tenir ben  a prop amb una bona penetració d’Arnau per la dreta que va culminar amb un fort xut fora, i la més clara, una rematada de Joel Toledo quan es trobava tot sol dins l’àrea, a mitja alçada que es va estavellar al pal esquer de la porteria.

L’Espanyol no va saber fer el 3-3 i va ser la Damm qui en un contracop va col·locar el 2-4 que deixava gairebé sentenciat el partit. Va salvar en primera instància el porter espanyolista però no va pogué evitar una segona rematada que amb bastant fortuna per part dels vermells, acabà dins la porteria espanyolista. La Damm va pogué fer el cinquè amb una rematada de cap de Vivanco que va sortir fora a l’esquerra.

No es va rendir el quadre local tot i quedar molt tocat amb el  quart gol, i en els darrers minuts més amb voluntat que altre cosa, va intentar a la desesperada reduir diferències. Marco Villa a tres minuts del final, en jugada personal penetrant enganxat a la línia de fons, i sense gens d’angle va sorprendre al porter cerveser col·locant-li dins la seva porteria una pilota que no sap encara per on va pogué entrar. Aquest gol va animar als espanyolistes i tot i que pràcticament no mancava ja gaire temps per intentar la proesa d’empatar,  ho va intentar amb una falta penjada que Soto va rematar d’esquenes acabant sortint a còrner. Aquest es va llençar i va acabar sent rematat per sobre el travesser amb un munt de jugadors dins l’àrea.    
     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart:  Ángel, Joan Refusta, Amadou, Dani, Marco Villa, Arnau i Adri.
2n. quart: Alejandro, Sergi Benítez, Joan Refusta, Soto, Dani, Maxim i Joel Toledo.
3r quart: Angel, Sergi Benitez, Julen Álvarez, Amadou, Dani, Marco Villa, i Arnau.
Darrer quart: Alejandro, Soto, Joan Refusta, Dani, Arnau, Maxim i Joel Toledo.
Substitució: Marco Villa per Joan.

CF Damm: Oscar Pulido, Genar Fornés, Raul Garrido, Manuel González, Gerard Martínez, Marc Suárez i Marco Vivanco.
Suplents: Manel Jiménez (p.s.), Ivan Martínez, i Aleix Díaz.

Àrbitre: Marcos Alonso Vázquez.

Gols: 1-0: Marco Villa, m. 1; 1-1: Marc Suárez, m. 3; 2-1: Adri, m. 13; 2-2: Manuel González, m. 20; 2-3: Gerard Martínez, m. 41; 2-4: Marco Vivanco, m. 50; 3-4: Marco Villa, m. 57

Incidències: Encontre corresponent a la jornada  29ena. (passat cap de setmana) del campionat de lliga del grup segon de Primera Divisió Aleví, disputat aquesta tarda vespre de dimecres, al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura fresca, ambient força ventós. En les files de la Damm, tres jugadors que van militar al futbol base del RCDE; Manuel González Jiménez, Marc Suárez Muñoz i Marco Vivanco Alejandre.     









CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP 2n.


.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
U.D. CORNELLÀ
7028224214148
2
C.F. DAMM
7029231515249
3
F.C. BARCELONA "B"
6729214415142
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
6629213511556
5
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
512915688555
6
U.E. VILASSAR DE MAR
4729152127771
7
U.E. MOLLET C.F.
4229133136764
8
U.E. SANT ANDREU
422912611104105
9
C.D. SANT GABRIEL
42291331379105
10
C.E. L'HOSPITALET "B"
3329103166788
11
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
3029931754106
12
E.C. GRANOLLERS
2829841797110
13
U. F. B. JÀBAC I TERRASSA "B"
2829841749103
14
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
2429731970102
15
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
2328721961115
16
U.D. At. GRAMENET MILAN
429112747197



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M