divendres, 18 de maig del 2012

OBJECTIU ASSOLIT
L'INFANTIL "B" GOLEJA 0-7 A VILASSAR I,
JUGARÀN A PREFERENT ELS DOS EQUIPS INFANTILS















(Mpal. Xevi Ramon, Vilassar de Mar; El Maresme: Josep Maria)


UE Vilassar de Mar: 0 – RCD Espanyol Infantil “B”: 7

L’Infantil “B” que estava obligat a guanyar a Vilassar de Mar en el partit avançat de la darrera jornada de lliga del grup segon de Primera Divisió Infantil, ha arrasat en el seu pas pel Xevi Ramon davant un rival, el Vilassar de Mar, al que ha superat en totes les línies sent força superior. El resultat final de 0-7 diu ben clarament la diferència entre ambdós conjunts.

L’inici del partit no augurava el que va succeir posteriorment. El Vilassar va sorprendre als espanyolistes de sortida, ja que quan encara no s’havia complert el primer minut de joc una gran volea de Sofian tot sol, obliga a Alex Vega ha efectuar una gran intervenció enviant a còrner per sobre el travesser. Aquest es llença, rebutjant com pot i passejant-se amb perill la pilota per l’àrea espanyolista.

Però va ser un miratge. L’Espanyol ja no va passar cap tipus d’angunies en tot el partit. Es més va començar a manar a la parcel·la ampla i als deu minuts de joc, Josep obre a la dreta per Guillem Anglada. Aquest fa jugada retallant al defensor, xuta fort, i el refús del meta Vicente es recollit per Usman qui a boca de canó rematant poc ortodoxament però efectiu, acaba endinsant l’esfèrica dins la porteria vilasanenca.

L’Espanyol se li posava força el partit quan cinc minuts després altre cop Josep com a protagonista marxant-se de dos adversaris penetrant per la lateral dreta, remata fort, refusa el porter, Fode no pot a dos metres marcar, i la pilota altre cop rebutjada li cau a Joel qui des de la frontal si que deixa anar un obús que es cola dins.

Un xut de Duarte que va blocar Alex Vega va ser tot el perill que van ocasionar els locals en aquest primer temps. En el divuit, Fode condueix un ràpid contracop i veu a la seva dreta incorporar-se a Guillem Anglada. Li envia una passada en profunditat, enduent-se l’esfèrica l’extrem encarant al porter, driblant-lo,  i rematant a plaer. Era el 0-3 en menys de vint minuts.

L’Espanyol sortint al contracop ràpida trossant el feble sistema defensiu d’un equip per alguna cosa deu ser el penúltim de la classificació. Arribant a la mitja hora, una bona passada de Josep per Usman qui deixa d’esperó per Joel qui se’n va tot sol i encarant al porter el supera amb un remat ras creuat que quan sembla seria el quart, surt a un pam del pal esquer...

L’Espanyol va tenir ocasions varies, com una falta directa llençada per Fode massa centrada que va ser aturada pel porter, o una bona jugada a la mitja hora de joc amb xut de Pol des de la frontal que rebutja el porter i Fode incomprensiblement sol en dos cops no pot superar al meta vilasanenc. No ha sigut aquesta la temporada del davanter espanyolista que al igual que l’equip podia haver donat molt més, però en el futbol els estats d’ànim i les dinàmiques marquen la fortuna d’un equip i els resultats moltes vegades.

Curiosa la jugada que en fora de joc arrenca Usman, el col·legiat sense assistents dona validesa a la jugada i pujant Guillem Anglada junt a ell tots dos sols, quan li passa l’esfèrica i marca, l’anul·la per posició antireglamentària.
Al 32’ per fi marca Fode. Un xut d’Usman des de la frontal no el pot blocar el porter, i el davanter perico remata forçat i la pilota creuada entra dins, doncs quan fica el peu Joel remaxant,  la pilota ja havia traspassat la línia de gol. 

En el darrer minut d’aquest intens primer temps, Usman fa un canvi de joc per Guillem Anglada qui s’emporta l’esfèrica amb el cap, avança, se’n va tot sol i creua a la dreta del porter. Un contracop molt ràpid i efectiu. El que hem vist molt poques ocasions al llarg de la temporada.

En el segon temps va baixar el ritme. Aquest es va trencar amb forces canvis, el marcador ja tant ample inconscientment fa que ja s’aixequi el peu de l’accelerador.  Així els primers minuts van ser de domini local, amb alguna jugada interessant per part del Vilassar, com una falta penjada que va rematar Roger colpejant al travesser i  Oriol Gubau no va reaccionar ràpid davant Alex Vega que va pogué allunyar. En el 52’ un canvi de joc de Carlos Medina per Sergi Duarte va acabar amb un intent de vaselina d’aquest darrer que no va ser impediment per que Alex Vega aturés bé l’esfèrica per alt.

L’Espanyol va reaccionar altre cop, i va dominar ja altre cop la resta de partit amb ocasions suficients per ampliar el marcador. Gaku penetrant a l’àrea se’n va sortir del primer retall però no del segon, caient dins travat. Penal clar que no va dubtar Mesones González. El va executar el propi jugador coreà llençant i enganyant al porter per la seva dreta. Era el 0-6.

Després de més canvis, Juan tindria en les seves botes el setè. Contracop, es marxa sol, i encarant al porter en l’u contra u, el supera amb un xut creuat que s’estavella al pal dret.  Instants després en la següent jugada una rematada li passa pel costat a Juan, fica la cama desviant la trajectòria i per fi aconsegueix marcar. Seria el definitiu 0-7. La darrera ocasió un llançament de còrner que remata Usman de cap aturant el porter.     

Al marge de l’obligada victòria, i la contundència de la mateixa, cal destacar la tornada de Marc Llinares i de Guillem Escarrabill després del parèntesi produït per les seves respectives lesions. Ambdós jugadors van sortir en el segon temps i van participar en el triomf de l’equip de David Fernández.   


Fitxa tècnica:
UE Vilassar Mar: Albert Vicente, Marc Peña, Martí Serra, Adrià Villaronga, Alex Aguado, Raul Álvarez, Carlos Medina, Sergi Duarte, Sofian Louah, i Sergi Caimel.
Suplents: Adrià Collet (p.s.), Roger Domeque, i Oriol Gubau.

RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Albert, Marc Vicente, Yohanes, Pol, Guillem Anglada, Usman, Josep, Joel i Fode.
Substitucions: Gaku i Juan per Guillem Anglada i Josep, m. 36; Marc Bernils, Marc Llinares, Sergi, i Guillem per Yohanes, Marc Vicente, Usman i Joel, m. 44; Josep, Usman i Yohanes per Fode, Pol i Dani Reina, m. 56; Marc Vicente per Albert, m 65.

Àrbitre: Juan A. Mesones González, de la delegació del Maresme.  Sense targetes.

Gols: 0-1: Usman, m. 10; 0-2: Joel, m. 15; 0-3: Guillem Anglada, m. 18; 0-4: Fode, m. 32; 0-5: Guillem Anglada, m. 34; 0-6: Gaku (pen.), m. 55; 0-7: Juan, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada de lliga (30ena.) del grup segon de Primera Divisió Infantil disputat en el Mpal. Xevi Ramon de Vilassar de Mar. La segona part s’ha jugat amb il·luminació artificial. L’Espanyol ha jugat amb la segona indumentària. Temperatura fresca, ambient ventós. 



SITUACIÓ A LA CLASSIFICACIÓ.

Amb aquests tres punts conquerits, l’Espanyol serà novè si la Damm no guanya dissabte  en Can Jofresa davant el Jàbac i Terrassa. Si el conjunt cerveser venç en el darrer encontre al conjunt egarenc, llavors l’Espanyol serà desè. Jugaran a Preferent els 9 primers de cadascun dels cinc grups de 1a. més els dos millors desens i els campions dels 17 grups de 2na. Divisió.

En aquest cas, si l’Espanyol finalitza el campionat en desè lloc, anem a analitzar com quedaria la situació:

En el grup primer, Sant Gabriel amb 40 i EF Gavà amb 38, si empata el conjunt de Sant Adrià i guanya Gavà,  se li escaparia una de les places (l’Espanyol ha finalitzat amb 40 punts).

En el grup tercer, (el lleidatà), si l’AEM guanya i passa a tenir 38, serià l’Orgel·lià el desè amb 37 ja que aquest ja ha jugat tots els encontres d’una lliga amb 15 equips (dos partits menys). Per coeficient l’equip lleidatà tindria 1,321 (37/28) mentre que l’Espanyol 40/30= 1,33. Per tant el desè d’aquest grup quedaria per sota l’Espanyol.

En el cinquè (grup de Girona), el desè classificat Palamós amb 35 punts no pot assolir els 40 dels espanyolistes. 

La complicació té lloc en el grup quart (Tarragona) on La Floresta (8è amb 40) San Pedro y San Pablo (9è amb 39) i Torredembarra (10è amb 37) es pot donar un empat entre Torredembarra i La Floresta que deixaria desè al Torredembarra. Com té un gol-average general en aquests moments de -41, en aquest cas afavoriria l’Espanyol. L’altre cas, que hi hagi un triple empat a 40 punts, també seria desè Torredembarra. O sigui, que hauria de vèncer per més de 51 gols de diferència per obtenir la segona plaça que dona dret a jugar a Preferent.          







CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 2n.


.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
75
29
24
3
2
91
21
2
C.F. BADALONA
74
29
23
5
1
91
32
3
F.C. BARCELONA "B"
62
29
19
5
5
76
38
4
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
50
29
14
8
7
71
51
5
C.E. MERCANTIL
48
29
15
3
11
64
53
6
U.D. CORNELLÀ "B"
44
29
13
5
11
65
56
7
F.C. SANT CUGAT ESPORT
44
29
13
5
11
55
50
8
UFB JÀBAC i TERRASSA "B"
41
29
12
5
12
59
71
9
R.C.D. ESPANYOL "B"
40
30
11
7
12
66
56
10C.F. DAMM "B"3829108115449
11
C.E. EUROPA
35
29
10
5
14
48
49
12
A.E.C. MANLLEU
332996146167
13
U.D. CIRERA
26
29
5
11
13
42
81
14
C.GIMNÀSTIC MANRESA "B"
20
29
5
5
19
29
63
15U.E. VILASSAR DE MAR "B"163044224290
16
U.D. At. GRAMENET
9
29
2
3
24
31
118
 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha acabat el patiment per aquest equip i per al Aleví A, no s'hauria d'haver arribat a aquests extrems i sort que ens ha afavorit el calendari i l'Europa va perdre el seu partit amb la Grama inexplicablement.

Un any per oblidar, precisament no serà un bon record per a cap dels integrants de l'equip, no es mereixen el que els ha succeït ja que ha baixat considerablement el seu prestigi d'anys anteriores.Todo això provocat per la mala gestió i incompetència del màxim responsable . Si aquest any hagués continuat el tècnic que va fer guanyar Brunete l'any anterior haguessim estat lluitant amb el Barsa pel tercer lloc i no haguessim fet aquest ridícul.

L'important és que finalment tindrem els dos equips en preferent, però tot aquest despropòsit ha de tenir un final, assumint la responsabilitat que li toca a cada un, en el futbol els resultats són els que manen i són els que decideixen la continuïtat o no de els tècnics.

Des de coordinació s'ha d'actuar en conseqüència, s'ha d'acabar els amiguismes i el mantenir el lloc d'uns tècnics tant sí sacrificant la pujada d'altres que realment s'ho mereixen i no han tingut oportunidades.Estic segur que amb l'entrada del nou coordinador tot això ha de canviar, està clar que per a la propera temporada hi ha entrenadors molt mes capaciatats per dirigir futbol 11 a nivell d'infantils, tant a casa com fora.Lo que no funciona s'ha de canviar.

Anònim ha dit...

Nefasta temporada encara sort que s'ha acabat, ha estat un any per oblidar, espero no tornar a viure una experiència tan negativa com aqueta.L'any que ve a Infantil A espero poder tornar a gaudir com abans.No és el fet de guanyar o perdre és com es guanya o es perd.Lo pitjor és voler ser el protagonista i prioritzar els objectius personals als dels nens, és igual a qui hagis de perjudicar, no és un bon exemple a seguir.Lo primer son els nens,els entrenadors son educadors i li pagan per aixo.


Espero que d'aqui al 30 de juny es passi ràpid i que la temporada que ve tinguem amb nosaltres professionals més preparats i preocupats de que els nens apreguin i sobretot siguin amics dins i fora del camp, aquest any ha brillat per la seva absència ja que no ha interessat, un vestuari dividit pels favors a uns en detriment d'altres, uns són els bons i altres els dolents.Aixo sempre passa però no en la mesura que ha succeït aquest any.No es poden crear grups dins d'un vestidor això al final passa factura en el resultat, aquesta és la explicació de la mala evolució de l'equip aquest any.

I ara que comencin a sortir defensors, saben que és la veritat, espero que hagi après dels errors comesos.Solament dic el que en veritat pensen la majoria i es pot dir ara que al final hem salvat la categoria i els xavals estan tranquils.

Amb l'entrenador de l'any passat res d'això hagués passat, amb el l'haguessim estat on a aquest equip li correspon estar.

Nota: Estic totalment d'acord amb el comentari anterior, i es queda curt.

Anònim ha dit...

Collons con esta el pati,hi a gent molt cabrejada.

Si es veritat tot aixo a aquest entrenador li queden dos telediaris.No entenc con aquestas cosas poden pasar al nostre club i que ningu fasi res.Es evident que han de cambiar moltes coses i tot aixo pasa per un control mes exaustiu del cos tecnic dels equips.

El Alex Garcia te feina aqueta temporada,ahura de fer una bona neteja,i esta clar per on ha de començar.

Anònim ha dit...

Torno a repetir, utilitzar un foro amb el nom Anònim per parlar malament d'una persona diu molt de qui sigui. Feu veure que sou part integrant de la plantilla tal i com parleu com a pares. He tingut la oportunitat de parlar amb alguns de vosaltres i aquesta no és la opinió sobre l'entrenador, així que permeteu pensar que no sou pares sino gent de fora o dintre del propi club amb ganes de fer mal. Les reflexions eren que el David era massa bona persona amb els nens, que els feia jugar a tots sempre i molt, que no estava sent l'any dels nens amb gens de sort, en cap moment de la temporada. Aquets ultims dos partits, s'ha vist de nou un gran equip, si estiguessin tan maltractats i mal gestionats amb incompetencia com es que han tret ells sols els resultats??.El club no ha baixat a cap jugador d'un equip superior per reforçar l'equip i així ha sigut tot i el nerviosisme final. Precissament això de la diferència de tracte ja es parlava però més de l'any anterior que d'aquest.Crec que aquet any han sigut tots titulars i suplents amb moltes oportunitats per els jugadors. Ara aquet equip es troba a Itàlia Jugant un torneig, sinó m'equivoco a Milano, donar-li la enorabona i felicitar-lo. No vull entrar en més polèmiques només us deixo una situació perquè pogueu rebatre-la i opinar. Sinó m'equivoco i tal com m'han informat la plantilla de l'aleví A campionant aquet any està tota feta i planificada per aquet senyor al qual us referiu despectivament. I els jugadors tan bons als quals us referiu també els ha portat aquet mateix entrenador, que per lo que sembla no son tan bons per culpa d'ell. El temps posa a cadascú al seu lloc i torno a repetir, les referències i el tracte que he pogut tenir amb aquet entrenador ho posen per mi a lo més alt del futbol base. Fins el problema que va tenir el qual vau fer esment en aquet mateix medi la temporada passada, tot eren coses bones cap a ell.I això es falta de professionalitat?? Crec i perdoni'm que es tot el contrari. La incompetencia es la de la gent que opina de forma anonima amb ganes de fer mal. La coordinació decidirà el que calgui però en aquet club contra millor ets i millor fas pitjor surts... i n'hi han de molts casos. Ojalá puguis estar molts anys amb nosaltres David i la neteja vagi per un altre costat, cap als amiguismes i el corralejo deixat pel gran e indiscutible A.Morales. Els resultats no poden ser la base de tot. En aquet equip i a l'aleví A hi ha nens que juguen al nostre club des de la categoria prebenjamí si això és no ensenyar...Visca l'Espanyol!! Aquet equip d'infantil A ens tornarà a portar molts èxits. Salutacions

Anònim ha dit...

Bla bla bla bla,no creguis tot lo que et pugin contar,tu no saps res.Mai surtira la veritat de boca dels pares,callan perque l'interesa.Si parlesin automaticament van fora.

Com pot ser que diguis que contar la veritat es voler fer mal a una persona,tots tenim dos caras una bona i un altre dolenta i la dolenta de aquest senyor es molt dolenta.

El temps lo dira,fi de la historia.

Segur que l'any que ve sense el l'infantil a sera un gran equip,molt diferent al equip mediocre de aquest any.

Punto Pelota.

Anònim ha dit...

Creo que el problema han sido las expectativas equivocadas creadas hacia este equipo.El año pasado ya venia de bajada,no gano ningun torneo importante excepto Brunete,gano a los penalti y el Mallorca jugo mejor final que nosotros,aunque solo por ganar al Madrid ya se merecio ser campeon,pero en general no fue un gran torneo.Quedo eliminado en semis de la copa Ctalunya por el Barça,y la liga todos sabemos que era una liga descafeinada,no era Division de Honor con todos los A.Tampoco se clasifico para la fase final de la Copa Danone,Digo esto porque claramente estaba de bajada,

Los resultaods de este año han sido determinantes el poco nivel mostrado por los fichajes,excepto el ultimo chaval venido del Mercantil que casi diria ha sido el responsable de que no se haya perdido la categoria,estando ha un nivel por encima incluso que Fode.

Otro factor negativo determinante en esta segunda vuelta ha sido la marcha de dos jugadores importantes,el banquillo se ha visto mermado considerablemente y los que tenian que cubrir estas bajas no han sabido o no ha podido hacer que pasaran inarvertidas.

Con todo esto quiero decir que los comentarios que se hacen en contra del tecnico son exagerados y desafortunados,creo que ha hecho lo que podia con lo que tenia y ha intentado gestionar el equipo lo mejor posible con todas las adversidades que han ido surgiendo,que no son pocas.Las criticas siempre son buenas si son constructivas y hay que aceptarlas.

Lo que esta claro bajo mi punto de vista es que se tiene que hacer una renovacion profunda,creo que estamos ante el final de un ciclo,ya no por la temporada que viene que seguro quedaremos primeros de uno de los cuatro grupos,sino por tener un equipo competitivo para los grandes torneos que se presentan,esta claro que actualmente no lo es.Tambien por tener un cadete de nivel para la proxima temporada.

Seguro que el nuevo coordinador esta trabajando desde que entro en como mejorar toda esta situacion.

Mucha suerte para todos los pericos de corazon.

Anònim ha dit...

Lo que en posa de mala llet es la diferencia de punts amb el barsa,25 punts son molts punts,aixo no es pot permetre.

Estic d'acord amb el comentari anterior,es el final de un cicle,el barsa a evolucionat en linea ascendent y nosaltres tot el contrari.

S'ha de renovar aquest equip per l'any que ve,aixi de clar.

Gracies.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M