divendres, 18 de maig del 2012

COMPLEMENTARIS INFANTILS FEMENINS:
EL "B" A UN PAS DEL TÍTOL. L'INFANTIL "A", SEGON.

AVUI A L'ESTADI RCDE (20:00h.), AMISTÓS PER TANCAR LA TEMPORADA: ESPANYOL -AL-AHLY (CAMPIÓ D'EGIPTE)AMB 11 JUGADORS DEL PRIMER EQUIP, I UN MUNT DE SUPLENTS DEL FILIAL I JUVENIL "A".
















COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ, GRUP 2nPTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
1254012812
2
C.F. MOLINS DE REI
1053112918
3
U.E. VILASSAR DE MAR
551221325
4
C.E. MERCANTIL
150141732









RCD Espanyol Infantil “B” Femení: 9 – CF Molins de Rei: 2

Gran triomf del Infantil B femení espanyolista al superar al Molins de Rei CF per un contundent 9-2, en el marc de la cinquena jornada (penúltima) del torneig complementari en el grup segon de la  categoria Infantil-Aleví femenina.  

El conjunt del Baix Llobregat arribava a la Ciutat Esportiva com a líder invicte després d’haver superat per 3-1 a les espanyolistes en l’anada al Josep Raich. Amb aquests tres punts l’equip espanyolista encapçala la classificació d’aquest grup segon a falta d’una jornada. L’Espanyol s’enfrontarà el 26 de maig al Xevi Ramon de Vilassar al conjunt local, ja sense opcions, mentre que el Molins de Rei CF rebrà la visita del Mercantil. Només perdent l’Espanyol i guanyant el Molins de Rei, es quedaria l’equip espanyolista sense assolir el títol. Qualsevol altre combinació dona la primera posició a les blanc-i-blaues.

En quant al partit, va tenir poca història. Les espanyolistes es van avançar mitjançant la golejadora Naiara al minut set, les del Baix Llobregat van igualar el xoc ràpidament però un cop l’Espanyol es va tornar a posar per davant del marcador, el domini va ser absolut i els gols van anar caient un darrere altre fins assolir finalment els guarismes mencionats.          


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Luisa Ródenas, Sandra Ramos, Mónica Mayorgas, Mireia López, Ariadna Font, Naiara Caballero i Anna Torrodà.
Suplents: María Molina, Nicole Rubio, Cristina Garriga, Andrea Peña, Irene Cervantes, Judith Pérez (p.s.), i Andrea Ferrer.

CF Molins de Rei: Sofia López, Paula Navas, Natàlia Albert, Julia Torregrosa, Carala Morante, Nerea Pérez i Lucía Fernández.
Suplents: Mireia Franco, i María Gordillo.

Àrbitre: Alba Pérez Girgas.

Gols: 1-0: Naiara, m. 7; 1-1: Julia Torregrosa, m. 9; 2-1: Anna Torrodà, m 16; 3-1: Cristina Garriga, m. 20; 4-1: Andrea Peña, m. 30; 5-1: Cristina Garriga, m. 33; 6-1: Ariadna Font, m. 55; 7-1: Andrea Peña, m.57; 7-2: Natàlia Albert, m. 60; 8-2: Mónica Mayorgas, m 62; 9-2: Ariadna Font, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada del torneig complementari de categoria Infantil-Aleví en el seu grup segon, disputat el matí de diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Després de tres enfrontaments (dos a la lliga i el de l’anada del complementari) l’Espanyol Infantil B femení derrotava al Molins de Rei, a la quarta oportunitat.


CE Sant Gabriel: 3 – RCD Espanyol Infantil “A” Femení: 3

Per la seva part, ja sense opcions de pogué optar al títol del complementari en el seu grup primer, l’Infantil “A” de Joaquín Illescas, va mantenir intactes les opcions d’assegurar-se la segona posició en empatar dissabte a tres gols en el Ruíz Casado davant el conjunt col·legial, sense la presència d’Irina (amb el juvenil cadet), la màxima golejadora de tot l’Espanyol.  

Ariadna Font en dues ocasions i Cristina Chavero van marcar els gols de les espanyolistes. A la darrera jornada l’equip espanyolista s’enfrontarà al CE Sabadell FC a les instal·lacions Olimpya de la capital vallesana. Amb la derrota d’ahir del Sant Gabriel a la Gamper (5-1), l’equip espanyolista finalitza en segona posició ja de manera matemàtica.  



COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ, GRUP 1er.PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
186600348
2
R.C.D. ESPANYOL
752121918
3
C. D. SANT GABRIEL "A"
561231225
4
CE SABADELL FC
15014822





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M