dilluns, 14 de maig del 2012

GOLEJADA DE L'INFANTIL "B", QUE ELS HI PERMET
SEGUIR AMB L'ESPERANÇA DE FINALITZAR NOVENS...











RCD Espanyol Infantil “B”: 5 – U.F.B. Jàbac i Terrassa: 1

Golejada d’un Infantil “B” necessitat de punts per no perdre la màxima categoria en la propera reestructuració de la categoria infantil. Al límit, el conjunt de David Fernández encara podia capgirar la situació,  si obtenia el triomf en aquests dos darrers encontres del campionat .

El primer d’ells es va  saldar favorablement dissabte, amb un clar triomf dels espanyolistes en un bon partit  davant un Jàbac i Terrassa que no es jugava res (ja classificat entre els nou primers) i que va sucumbir davant el millor joc i la necessitat peremptòria d’un Espanyol que per prestigi té l'obligació moral de tenir els dos infantils entre els 64 millors de Catalunya. Per que a més, el principal perjudicat serien els nens de l’Aleví “A” (la propera temporada infantils de primer any) que estan duent una temporada totalment immaculada amb el títol de lliga ja assolit, i  a més, encara invictes.

Quan als dos minuts de joc Fode amb tot a favor lliure de marca rematava per sobre el travesser de la porta egarenca, tot semblava que l’encontre es desenvoluparia sota els mateixos paràmetres de desencert i adversitat que han perseguit als espanyolistes en la gran major part del campionat. Però no va ser així. Guillem Anglada, la resen incorporació procedent del Mercantil, seria l’encarregat d’obrir el marcador quan marxant-se cap a porta acabà la jugada amb una bona definició. Ell mateix encarrilaria l’encontre en culminar amb un segon gol abans dels vint minuts de joc, després d’una bona jugada de Josep que xutant a porta, toca Guillem i l’esfèrica acaba dins la porteria egarenca. El davanter signava el seu cinquè gol des que va arribar fa menys de dos mesos a l’entitat espanyolista.

A punt va estar de fer el tercer Guillem després d’una centrada de Fode i en altre jugada d’atac espanyolista Fode també tingué l’ocasió per sentenciar el partit. L’Espanyol per fi estava jugant bé i sense cometre les habituals errades en zona de cobertura que tant car han costat al llarg del campionat. La única ocasió dels visitants va ser quan a falta d’uns minuts per la finalització del primer temps, un jugador egarenc amb un gran llançament va obligar al meta Alex Vega a fer la intervenció del partit amb una gran estirada volant i rebutjant l’esfèrica. En el darrer sospir abans del descans (35’), Albert controla bastant avançat, passa en curt per Usman qui veu forat i deixa anar un xut que des de fora de l’àrea i botant abans, l'esfèrica es cola dins la porteria visitant ajustada al pal dret. Era el 3-0 i ara si que l’equip respirava profundament...

El segon temps va ser molt plàcid pel conjunt espanyolista en contraposició als problemàtics segons períodes que hem contemplat darrerament (tret del partit davant el Cornellà i poc més). Si la renda no era prou ample i l’equip no havia mostrat prou solvència en aquest partit, Usman faria el segon del seu compte personal als dos minuts de la represa,  després que Mateo guanyant línia de fons li donés mig gol en safata de plata a Usman qui en la boca de gol marcà el quart.

La reacció visitant va dur una bona acció del Jàbac i Terrassa, desbaratada per Dani Reina qui salva sota pals evitant el gol vallesà.  Minuts després, el coreà Gaku marcaria el darrer gol espanyolista després d’una jugada en la que la seva rematada tocant en un egarenc rebotada acaba entrant plorant per la dreta de la porteria. El propi jugador coreà va pogué signar la mitja dotzena quan rebent una molt bona passada de Juan, remata tot sol i amb tot a favor, un pèl massa creuat a la dreta.

En els darrers instants una falta sobre Fode és llençada per Sergi amb intenció, sortint per poc per sobre el travesser i una acció de Juan, qui no materialitza la jugada en gol en l’u contra u davant el porter al que li estavella en el seu cos la rematada.  Qui si que acabaria marcant i establint el resultat final de 5-1 seria el quadre egarenc quan d’un gran xut Abelleira va fer inútil l’estirada del meta espanyolista que no va pogué aturar la canonada del jugador vallesà.

Ara, l’Espanyol es novè. Juga el darrer partit al Xevi Ramon davant la UE Vilassar, penúltima a la taula. La Damm, desena, li manquen dos partits. Dimecres contra el FC Sant Cugat Esport (7è) endarrerit, i la darrera jornada a Can Jofresa davant precisament el rival dels espanyolistes del dissabte: El Jàbac i Terrassa.

Si la Damm no obté els sis punts en joc, a l’Espanyol li serveix el triomf a Vilassar per classificar-se com a novè. Si el conjunt cerveser guanya els dos encontres, llavors l’Espanyol serà desè. I llavors com a un dels dos desens classificats amb millor puntuació dels cinc grups,  jugaran a Preferent.  Sortosament, l'Europa que va perdre sorprenentment davant la Gramenet al Nou Sardenya i Manlleu davant Badalona, ja no poden superar al conjunt espanyolista si l'equip de David Fernández guanya a Vilassar.        

   
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Albert, Marc Vicente, Yohanes, Pol, Fode, Joel, Josep, Usman i Guillem Anglada.
Substitucions: Gaku per Josep i Mateo per Marc Vicente, m. 36; Bernils per Albert, Sergi per Joel i Juan per Guillem Anglada, m. 44; Josep i Marc Vicente per Pol i Usman, m. 59.

Unió del Futbol Base Jàbac i Terrassa: Pau Roldán, Adrià Donate, Gerard Almirall, Julian Abelleira, Albert Caparrós, Alex Allán, Alexandre Quilez, Marc Angelet, Ricard Puig, Alex Calmaestra i Pau Julià.
Suplents: Eduard Sasot (p.s.), Pau Retuerto, Pablo Jiménez, Jaime Ruíz, Eric Mas i Oriol Benasco.

Àrbitre: Alberto Cerro Moreno. Va amonestar amb cartolina groga a Barnils, m. 50 per part espanyolista i a Albert Caparrós, m. 8, i Alex Allán en dues ocasions  sent expulsat en el darrer minut (m.60’ i m.69’).

Gols: 1-0: Guillem Anglada, m. 13; 2-0: Guillem Anglada, m. 19; 3-0: Usman, m. 35; 4-0: Usman, m. 37; 5-0: Gaku, m. 52; 5-1: Julián Abelleira, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la 29ena. jornada (penúltima) del campionat de lliga del grup segon de Primera Divisió Infantil, disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat i temperatura força càlida, gairebé estiuenca.  


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 2n.
<> 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
75
29
24
3
2
91
21
2
C.F. BADALONA
74
29
23
5
1
91
32
3
F.C. BARCELONA "B"
62
29
19
5
5
76
38
4
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
50
29
14
8
7
71
51
5
C.E. MERCANTIL
48
29
15
3
11
64
53
6
U.D. CORNELLÀ "B"
44
29
13
5
11
65
56
7
F.C. SANT CUGAT ESPORT
44
28
13
5
10
54
48
8
UFB JÀBAC i TERRASSA "B"
41
29
12
5
12
59
71
9
R.C.D. ESPANYOL "B"
37
29
10
7
12
59
56
10C.F. DAMM "B"352898115248
11
C.E. EUROPA
35
29
10
5
14
48
49
12
A.E.C. MANLLEU
332996146167
13
U.D. CIRERA
26
29
5
11
13
42
81
14
C.GIMNÀSTIC MANRESA "B"
20
29
5
5
19
29
63
15U.E. VILASSAR DE MAR "B"162944214283
16
U.D. At. GRAMENET
9
29
2
3
24
31
118



8 comentaris:

Anònim ha dit...

ENS HO JUGUEM TOT EN L'ÚLTIMA JORNADA ESPEREM QUE NO ENS PASSI COM AL VILLAREAL AHIR.

ÀNIM L'ALEVÍ A HA DE JUGAR A PREFERENT L'ANY QUE VE

Josep Maria ha dit...

S'ha de guanyar i el problema es pot presentar si la Damm fa els sis punts... Confiem amb l'equip i amb els resultats de tercers. Salutacions!

Anònim ha dit...

Si l'Infantil B guanya aquet cap de setmana a Vilassar, es classifica matemàticament bé com a 9è o 10è classificat.
Segons ens van dir, només depenem de nosaltres mateixos senyor Josep Maria.M'extranya que això vostès no ho tingui controlat.

Salutacions, anim per l'equip i també per l'entrenador, per mi dels millors que queden al nostre futbol base, per no dir el millor. Sobreviu a totes les "trabes" viscudes al futbol base en temps recents.

Anim Infantil B i molta sort.

Josep Maria ha dit...

Disculpes, en tot cas ho habré comptat malament doncs hi ha un grup amb menys equips i per tant m'he pogut confondre. No varia res en absolut la situació. L'equip ha de guanyar i si la Damm no fa els sis punts serem novens i sinò desens. Que serem un dels dos millors desens, doncs molt millor. Però l'equip ha de guanyar i no val altre.
Molta sort!.
Saluacions.

Anònim ha dit...

No saps el que dius, però si l'únic any bo que va tenir va ser en benjamí, tot el demés són resultats negatius,esta clar que no està capacitat per entrenar futbol 11.

La carrera ha estat molt curta i dolenta, aquest any amb el millor equip el pitjor resultat, a veure el que fan amb el l'any que ve, si segueix en l'entitat clar, encara que sigui entrenant el prebenjamí.

El millor entrenador del nostre futbol base i amb diferència és Dani Fernandez, amb una carrera meteòrica, fins que és va truncar al baixar-lo des de cadet a infantil, aquest entrenador si que té currículum.

La metàfora perfecta seria que un conductor de cars vol competir a la F-1 amb un Ferrari, el conductor és l'entrenador i el F-1, l'equip.

Crec que m'explico, a la ciutat esportiva ningú entén la situació d'aquest entrenador i el fet que hagi seguit dirigint aquest equip, i si no, obre les orelles que crec que tens taps.

Si l'equip salva la categoria serà per l'esforç realitzat pels xavals, serà mèrit seu, i només seu.

Anònim ha dit...

Perdona, aquets foros estan Per opinar lliurament sense faltar al respecte.
Curta? Porta moltes temporades al club, es ben jove i ha construit des de ben petits grans equips que ens han donat grans alegries. Es el primer any que entrena a fútbol 11 i tot i que els resultats son no del tot bons els seus equips sempre juguen be. Si estas ben informat i tal com denomines metafóricament el Ferrari l''ha construit aquell mateix entrenador i molts d'aquets jugadors, han vingut de la seva mà. Alevi A? Em dius algo d'això? El conec força be i se de bona tinta com actua David Fernández. Del Dani Fernández no puc dir res bo ni dolent no el conec. Josep María tu que tens informacions Bones dona la teva opinio. Esta sobradament capacitat Per ensenyar a nens. Torno a repetir el seu prestigi fora del club com a minim Es molt alt. Que heu de dir els de dintre si algú de vosaltres el vau voler fotre fora Per no acceptar un "nen enxufat" sense sentit. Qui hagues actuat aixi? Ben poquets. Anims Infantil B. A tirar endavant aixo!!!

Anònim ha dit...

Un altra vegada el defendor de lo indefensable, està clar que o ets familiar de el o ets familiar d'algun xaval i li deus favors.Esta clar que encara que perdi la categoria SEGUIRÀS dient el mateix.No ets objectiu.Aquest any els resultats són pèssims i ho saps, al nostre futbol base segur que no torna a entrenar F-11, en coordinació no estan tan cecs com tu,que dirian els demes entrenadors.Millor que no intervinguis més si us plau.Bueno l'important és que demà guanyin a Vilassar ja que baixaran alguns jugadors de l'A serà molt complicat, però bé sempre pot perdre la Damm també en Terrassa.Anim xavals segur tot anira be.

Anònim ha dit...

La Damm va guanyar el seu partit endarrerit i ara som desens. Tot i així, ara entrem com 2 dels millors desens. Si guanyem al diumenge, ens classifiquem, sino ho tindrem magre. Només val guanyar, l'empat ens deixa salvo miracle fora.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M