divendres, 25 de maig del 2012

EL BENJAMÍ "A" FINALITZÀ LA LLIGA
AMB TRIOMF AL NARCÍS SALA (0-3)

UE Sant Andreu: 0 – RCD Espanyol Benjamí “A” 3

En un intranscendent encontre, el Benjamí “A” espanyolista va posar punt i final a un campionat en el que tot i acabar invicte i sense haver perdut cap dels dos partits davant el campió de lliga, se li ha escapat el títol per sumar un empat més que els barcelonistes. Al Narcís Sala, van valer els gols aconseguits per Xavi Pérez, Jordi i Ruben per sumar els tres darrers punts que han ajustat la diferència a la classificació respecte el ja campió Barcelona.


Fitxa tècnica:
UE Sant Andreu: Mario Ferrando, Riki Soto, Andrés del Baño, Sergi Domínguez, Sergi Fernández, Adrià Sánchez i Umberto di Pardi.
Suplents: Oriol Jariod i Gerard Muñoz.


RCD Espanyol: Darwin, Xavi Pérez, Jordi, Dereck, Oscar, Lucas, Ismael. També Artur, Eric, Oriol, Aye Diop i Ruben.

Àrbitre: Kilian Martorell de la Peña.

Gols: 0-1: Xavi Pérez, m. 1; 0-2: Jordi, m. 5; 0-3: Ruben, m. 48.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada del campionat de lliga del grup tercer de 1a. Divisió Benjamí, disputat en el Mpal. Narcís Sala, diumenge al matí.


Amistós disputat en l’Estadi Dani Jarque.

Dimecres passat el Benjamí “A” espanyolista va disputar un amistós en Sant Boi de Llobregat davant el CF Ciudad Cooperativa a l’Estadi Dani Jarque. El partit va finalitzar amb el triomf clar i contundent del conjunt espanyolista per 0-13. Els gols blanc-i-blaus van ser aconseguits per Jordi, Aye Diop i Oriol (en tres ocasions cadascun), Oscar (2), mentre que Gerard i Eric en van aconseguir un cadascun. Aquest cap de setmana el conjunt espanyolista disputarà a terres andorranes el Memorial Francesc Vila.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M