dijous, 24 de maig del 2012

EL JUVENIL "B" FINALITZA EL CAMPIONAT
AMB UNA DERROTA PER LA MÍNIMA, A CAN BARÇA (1-0)

FC Barcelona “B”:1 – RCD Espanyol Juvenil “B”: 0

Altre cop, derrota en el derbi, per la mínima.

L’Espanyol va perdre ahir per la mínima (ja havia perdut 2-3 a la Ciutat Esportiva a la primera volta), el derbi de la màxima a la Lliga Nacional Juvenil. El conjunt barcelonista, ja era campió matemàticament des de feia unes jornades i ha acabat superant en 27 punts –que s’escriu ràpid- al conjunt de Fran Navarro. Aquest encontre es va jugar en data avançada i corresponia a la jornada del cap de setmana, la que tancarà el campionat. Un cop aquesta es disputi, us oferirem la classificació amb els descensos i descensos.


Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Pol, Godswill, Robert, Lucas del Campo, Ortega, Moussima, Iu Ranera, El Haddadi, Simón Colina i Ebwelle
Substitucions: Joel Huertas per Moussima, m.51; Pau Otero per Simón Colina, m.76; Romano per Ebwelle, m. 88; Iloie per El Haddadi, m. 89. Altre suplent: Ondoa (p.s.)

RCD Espanyol: José, Joel, Adri, Sergi Coll, Maxi, Pau Belana, Fortià, Mamadou Sylla, Víctor Gómez, Hernán i Domi.
Substitucions: Javi per Domi, m. 42; Marc Navarro per Joel, m. 70; Pedro per Víctor Gómez, m. 70; Javi Salinas per Mamadou Sylla, m. 80. Altre suplent: August (p.s).

Àrbitre: José Antonio Salas Montoro, de la delegació del Baix Llobregat, assistit en bandes per Albert Guerrero Vilella i Jordi Berdún García. Va mostrar cartolina groga a Iu Ranera, m. 78 per part local i a Domi, m. 12 i Víctor Gómez, m. 67 per part visitant.

Gol: 1-0 Godswill, m. 27.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada (34ena.) del campionat del grup setè de Lliga Nacional Juvenil, disputat en les instal•lacions de la Ciutat Esportiva Gamper a Sant Joan Despí. En les files blaugranes fins a tres jugadors que en el seu dia van preferir canviar sentiment per talonari: Pol Ballesté, Lucas del Campo i Iu Ranera.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M