dijous, 24 de maig del 2012

L'ESPANYOL A LA FASE FINAL ESPANYOLA
DE LA NIKE PREMIER CUP 2012

El Cadet “B” espanyolista no només es jugarà el títol de lliga de Preferent en els propers dies, sinó que des de demà divendres es trobarà a Elx per participar a la Fase Final espanyola de la NIKE PREMIER CUP 2012, que enguany arriba a la seva 19ena. edidió i es disputa a la ciutat alacantina mencionada.

El guanyador de la competició disputarà la fase mundial d'aquest campionat del mon oficiós sub-15 que organitza i patrocina aquesta marca multinacional entre altres, de roba esportiva. L’Espanyol va vèncer a nivell absolut en aquesta competició, la temporada 1995/96 derrotant en la final al Borussia de Dortmund per 2-0.

L’equip de Gerard Zaragoza hi prendrà part juntament a altres clubs classificats de les respectives fases territorials:

Real Madrid (campió fase Centre en derrotar al Boadilla per 8-0 a la final), Athletic de Bilbao (campió fase Nord en derrotar a la final 3-2 a Osasuna), Real Betis (campió fase Sud en derrotar a la final al conjunt andalús de l’Altair per 2-0), Girona (finalista de la fase catalana), Valencia CF (campió de la fase de Llevant en derrotar als penals a la final al Villarreal CF), EFMO Boadilla de Monte (segon de la fase Centre) i l’amfitrió Elche CF.

Demà tindrà lloc el sorteig. La competició pròpiament dita començarà dissabte al matí. Diumenge a primeres hores del matí es disputaran les semifinals. La gran final es jugarà a les 13:00 h. Els partits es disputaran als camps de la Ciudad Deportiva Luis Ángel Romero i la gran final, a l’estadi Martínez Valero d’Elx.

L’Espanyol es va proclamar campió a la primera fase disputada a Vilanova i la Geltrú el passat 1 d’octubre. Al Camp dels Alumnes Obrers de la capital vilanovina, l’equip perico va derrotar al Bordeta Lleida (3-1) i al Gironès-Sàbat – el vigent campió a les hores – (1-0), classificant-se per les semifinals on van derrotar al Gimnàstic de Tarragona per un clar 6-0. A l’altre part del quadre hi va haver-hi l’autèntica sorpresa, doncs el Girona FC va eliminar a la tanda dels penals al FC Barcelona. Els blanc-i-blaus no van tenir cap tipus de problema en la final on van golejar també per 4-0 al Girona FC, aconseguint el bitllet per la fase final espanyola que es disputa aquest cap de setmana a Elx.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

El cadete B si llega a la final de la nike cup en Elche terminara el partido a las 14:30 y a continuacion tendra que coger un tren con destino a Sants para llegar a las 19:15 para disputar el partido de liga donde se juega el campeonato contra el Cornella a las 20:00...
Solamente darle las gracias al Cornella por no querer cambiar el horario.

Josep Maria ha dit...

Ese extremo ya lo hemos comentado entre nosotros (seguidores pericos asíduos a la Ciutat Esportiva) aunque desconocíamos (nos lo temíamos) quien era el responsable de este desaguisado.
Detalle a tener en cuenta... Arrieros somos...

Suerte, hacer lo que se pueda dándolo todo y muchos ánimos!.
Saludos!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M