dimarts, 22 de maig del 2012

RESPOSTA DE PERICOS MIR
AL REGIDOR DE L'AJUNTAMENT DE MONTCADA

La Penya "PERICOS MIR" ens fa arribar aquest comunicat en resposta a la contestació del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Montcada i Reixac pel tema de la pantalla de la final de Copa dins els actes de la Festa Major d'enguany a aquesta ciutat vallesana.




"La junta directiva de Pericos MiR valora como poco o nada creible la versión dada por el Sr. Moly, concejal de Cultura ante lo cual exige la retirada de la final de la Copa del Rey de los actos oficiales de la Fiesta Mayor

En reunión de junta directiva de Pericos MiR este pasado lunes, esta junta ha decidido unanimemente solicitar al Ayuntamiento de Montcada i Reixac la retirada de la final de la Copa del Rey como acto de Fiesta Mayor.

Deseamos hacer saber al actual equipo de Gobierno que el malestar entre la masa social blanquiazul de Montcada i Reixac es mayúsculo, y que todo este malestar se esta gestionando desde nuestra entidad.

Así mismo Pericos MiR quiere dejar meridianamante claro que detrás de esta protesta de nuestra entidad no se encuentra ningua fuerza política de nuestro municipio, en Pericos MiR la única ideologia que entendemos y defendemos es la del RCD Espanyol de Barcelona.

A su vez, volvemos a exigir el conocer los gastos de este evento, desde Pericos MiR tenemos claro que no es gratuito y como ciudadanos de Montcada i Reixac tenemos el derecho a conocerlo. "

Pericos MiR




RESPOSTA DEL REGIDOR DE CULTURA, SR. MOLY, A LA PRIMERA QUEIXA DE PERICOS MIR ENVERS EL TEMA.


Bon dia, El proper 25 de maig es donarà inici a un dels actes més representatius de la nostra ciutat, la Festa Major. Enguany l’Espai Poblet començarà la seva programació el mateix dia amb la retransmissió de la final de la copa del Rei entre el FC Barcelona i l’Atlètic Club de Bilbao.

El fet d’incloure aquest acte dins la programació de Festa Major respon, única i exclusivament, a criteris organitzatius. El futbol és un esport que mou masses socials i en una final com la de la competició nacional de la Copa del Rei, amb representació d’un equip català i que te nombrosos seguidors al nostre territori, encara més.

El partit s’iniciarà a les 22h i finalitzarà cap a les 24h, hora d’inici dels concerts programats per aquella nit: El turno del pez Simón i el gran concert dels CHE SUDAKA. Donat aquest fet, hem cregut convenient projectar la final del partit per tal d’assegurar l’assistència de públic al començament dels concerts i, així, donar vida i dinamitzar les barraques de les entitats que hi són presents en aquest espai.
Pel que fa al cost econòmic per dur a terme la retransmissió esportiva us informem que els mitjans tècnics que s’utilitzaran també s’aprofitaran per a altres activitats dintre de la Festa Major i no només és per a ús d’aquesta retransmissió esportiva.

No és la nostra intenció ferir sensibilitats de seguidors d’altres equips de futbol amb els que també es compta sempre en esdeveniments socials o esportius que dur a terme l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Si s’hagués donat la situació que el RCD Espanyol hi jugués la final d’aquesta o una altre competició de rellevant importància, dintre del marc de la Festa Major, també haguéssim actuat de la mateixa manera, incloent la projecció del partit en la programació de la Festa, amb els mateixos criteris organitzatius que hem expressat.

Per a qualsevol dubte o aclariment resto a la vostra disposició.

DANIEL MOLY
Regidor de Cultura i Patrimoni.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M