divendres, 25 de maig del 2012

EL BENJAMÍ "B", FINALITZA EL CAMPIONAT
A LA ZONA MITJA DE LA CLASSIFICACIÓ







RCD Espanyol Benjamí “B”: 4 – CD Premià de Dalt: 0

El Benjamí “B” espanyolista va finalitzar el campionat amb un triomf clar contra un dels equips descendits que tanca la classificació: El Premià de Dalt. Els de Xavi Corominas, que han vençut en els tres darrers encontres disputats, ocupen de manera provisional un digne vuitè lloc tenint en compta que el handicap de l’edat és nota força en aquestes categories. El quadre espanyolista ocupa aquest vuitè lloc a expenses del que decideixi la FCF ja que hi ha un encontre pendent en el que segurament els punts en joc poden ser pel Mollet per incompareixença del EC Granollers. Si finalment es jugués i guanyés el conjunt vallesà, els espanyolistes finalitzarien novena posició.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Dídac, Marc Pubill, Ismael, José Miguel, Junior, Sergi i Jonathan.
Suplents: Jordi, Ian, Txus, Eliseo, Julen Fernández, Marçal (p.s.) i Facundo.

CD Premià de Dalt: Jaume Sánchez, Víctor López, Miguel Ángel, Joan Naranjo, Sergio González, Alejandro Arévalo, i Adam El Karrabi.
Suplents: Oscar Eduardo, Pol Suárez, i Arián Volpi.


Àrbitre: Cristian Barceló Gómez.

Gols: 1-0: Jonathan, m. 6; 2-0: Ismael, m. 10; 3-0: José Miguel, m.25; 4-0: Julen Fernández, m. 42.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada (30ena.) del campionat de lliga del grup segon de 1a. Divisió Benjamí, disputat dissabte a la tarda al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M