dimarts, 22 de maig del 2012

ESPANYOL - RACING
QUARTS DE FINAL DE LA COPA DEL REI JUVENIL

Fa uns moments ha tingut lloc a la seu de la RFEF, el sorteig dels quarts de final de la Copa de S.M. el Rei de Juvenils. Els aparellaments son els següents:


Valencia CF - Málaga CF
RCD Espanyol - Real Racing Club
Real Sociedad F. - FC Barcelona
C. Atlético de Madrid - CD Tenerife


Els partits d'anada es disputaran el 27 de maig i els de tornada el 3 de juny. El proper sorteig tindrà lloc el 5 de juny a les 11:00 hores.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Mº: ¿T'has assebentat de la noticia que publica avui el diari AS?, diu no el Club no vol al Dani Poyatos com entrenador del Juvenil A... Informa'ns si saps alguna cosa. Gràcies.

Josep Maria ha dit...

Evidentment. El que m'ha costat trobar ha sigut aquest comentari, doncs ha quedat força endarrerit.
La versió oficial és que Poyatos no té el títol nacional d'entrenador encara. I que per tant no pot continuar a l'equip i li han ofert entrenar al Cadet, cosa que sembla no li haurà fet excessiva gràcia. A partir d'aquí, que cadascú pensi el que vulgui. La temporada passada va ser Posse qui va saltar, tot i que llavors èren altres els arguments esgrimits, tot i que tampoc ens van dir l'autèntica veritat doncs el senyor Fradua (a qui li van carregar el mort) no tenia gens de responsabilitat en el tema...
Veurem com acaba tot, però altre cop una filtració quan s'està jugant l'equip passar a les semifinals. La temporada passada va succeir el mateix amb el juvenil, amb el femení...
Salutacions!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M