divendres, 26 d’abril del 2013

COMPLEMENTARIS INFANTILS FEMENINS:
L'INFANTIL "B" O.K... L'INFANTIL "A" K.O...











RCD Espanyol Infantil B Femení: 4 – F. At. Vilafranca “A”: 3


Repetició del intens partit de la darrera jornada de la lliga regular en el que ambdós conjunts es van jugar la tercera plaça amb remuntada llavors de les espanyolistes igualant un advers 2-5.

Va tornar a ser altre cop un lluitat i emocionant partit el que es va viure al camp de futbol-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque entre l’Infantil B femení espanyolista i l’Infantil A de la Fundació At. Vilafranca. Diferent en aquesta ocasió doncs les vilafranquines van anar per sota del marcador la major part del temps, ja que les espanyolistes amb la lliçó ben apressa no van deixar que el rival es marxés en el partit com en aquella ocasió.

Es va avançar ràpidament el conjunt perico, per igualar el matx les de Vilafranca al començament del segon quart. Tot just abans d’anar-se’n al descans, altre cop les locals van adquirir avantatge. En el tercer quart, després d’una fase de total domini visitant,  el gol de l’empat que s’intuïa arribaria en un moment o en altre, va acabar arribant.

Però quan tot semblava que el Vilafranca es feia amb el control del partit, va arribar el minut màgic del partit en el que Claudia Pina amb dos gols sentencià el partit i tot i que les vermelles van reduir diferències en breus instants, el marcador ja no es va moure més i les espanyolistes van saber mantenir molt bé l’exigua diferència i es van anotar el triomf.    

Amb aquest segon triomf, l’Infantil B femení encapçala la classificació d’aquest torneig complementari, enfrontant-se en la tercera jornada al CE Mercantil en Arrahona-Merinals, Sabadell. Serà demà dissabte a les 12:00h.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Lucía Álvarez, Blanca Osorio, Neus Bravo, Carla Sánchez, Míriam Jiménez, Claudia Pina i Anna Torrodà.
També: Júlia Manrique, Paula Bellido, María Molina, Paula Martínez, Andrea Ferrer, Paula Guardí, Sabina Palacios i Aida Illas.

Fundació At. Vilafranca: Ainnya Yue, Mireia León, Patricia Ruano, Marina Sonet, Judit Martí, Oleksandra Lyashchuk, i Abril Rodríguez.
També: Júlia Miquel, Paula Sánchez, i Paula Roig.

Àrbitre: Raul Caballero Jérez.

Gols: 1-0: Míriam Jiménez, m 3; 1-1: Oleksandra Lyaschuk, m. 19; 2-1: Aida Illas, m. 35; 2-2: Abril Rodríguez, m. 42; 3-2: Claudia Pina, m. 46; 4-2: Claudia Pina, m. 47; 4-3: Abril Rodríguez, m. 50.

Incidències: Encontre corresponent al “Torneig Complementari”, grup segon, de la categoria Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.


CLASSIFICACIÓ (COMPLEM. 2)PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
6220093
2
FUNDACIÓ ESP.AT. VILAFRANCA
3210175
3
P. BLANC BLAVA LA ROCA
3210136
4
C.E. MERCANTIL
0200227
 


L’Infantil A,  de mal en pitjor.

Després del mal final de campionat del conjunt Infantil A (empat a Puigreig certificant el tercer lloc) i el pitjor inici del complementari (3-5 a la Dani Jarque davant el FC Levante Las Planas), dissabte passat va caure amb estrèpit a Can Barça per un resultat que ho diu tot: 12-0. Les espanyolistes tanquen la classificació d’aquest grup primer del Complementari.
  
 
CLASSIFICACIÓ  (COMPLEM..1)PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
62200201
2
FC. LEVANTE LAS PLANAS
6220084
3
C.E. MANRESA
02002211
4
R.C.D ESPANYOL
02002317






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M