divendres, 26 d’abril del 2013

LES MÉS PETITES, IMPARABLES CAP EL TÍTOL.

RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 7 – C.F. St. Feliu de Codines: 0

Nova victòria de les més petites del futbol base femení del RCD Espanyol. L’equip perico aconseguí la seva 21èna victòria en 22 partits disputats.

Davant el sisè classificat un Espanyol invicte i llençat cap a la consecució del títol de lliga,  no va tenir gens de problemes en fer-se amb els tres punts encarrilant ràpidament  ja en el primer quart el partit,  amb tres gols d’avantatge. Al descans, la renda de les espanyolistes era ja de 5-0.

El proper encontre de les espanyolistes serà davant l’OAR Vic el proper 11 de maig a terres osonenques. Els dos propers caps de setmana no hi ha partit de lliga doncs els rivals amb els que s’haurien d’enfrontar les blanc-i-blaves s’havien retirat durant la competició. En el seu lloc, el dissabte a les 12:30h.  les espanyolistes disputaran un encontre amistós a Cabrera de Mar davant el conjunt local.

Fitxa técnica:
RCD Espanyol: Míriam Maldonado, Roses Badía, Claudia Sancho, Judith Viñas, Julia Guerra, Sara Extremera i Alejandra Gràcia.
També: Ennia Fuster, Sandra Sánchez, Nerea Chaves, Natàlia Encinas, Julia Serrat, Anna Fusté i Paula Argelaget (p.s.).

CF Sant Feliu Codines: Desiré Fernández, Queralt Vinyals, Claudia, Mireia, Helena Valencia, Lucía González, i Laura Morey.
També: Ona Juan, Jana Nuevo, Carla Masiques, Laia Ferrer, i Maria Carner.

Àrbitre: Raul Caballero Jérez.

Gols: 1-0: Alejandra Gràcia, m. 2; 2-0: Alejandra Gràcia, m. 7; 3-0: Judith Viñas, m. 9; 4-0: Anna Fusté, m. 25; 5-0: Julia Serrat, m. 29; 6-0: Julia Serrat, m. 48; 7-0: Anna Fusté, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la 24èna jornada del campionat de lliga del grup primer de la categoria Femenina Aleví-Benjamí-Prebenjamí, disputat el migdia del passat diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ, GRUP 1er.