dimarts, 23 d’abril del 2013

TOT UN ÈXIT LA PRESÈNCIA DEL RCD ESPANYOL,
A LA DIADA DE SANT JORDI A BARCELONA

SENTIMENT PERICO OFERIRÀ UN AMPLI REPORTATGE DEL SANT JORDI PERICO ALS DIVERSOS INDRETS DE LA GEOGRAFIA CATALANA.








(Estand del RCDE, Rambla de Catalunya; Barcelona: Josep Maria)


El RCD Espanyol ha estat present per segon any consecutiu en la Diada de Sant Jordi amb un estand a la capital de Catalunya per on han desfilat jugadors i tècnic del primer equip i on s’han ofert les darreres novetats de llibres en clau perica. Al llarg del dia milers de barcelonins i turistes han passat per aquest punt cèntric situat en la Rambla de Catalunya a l’alçada del carrer Valencia.

Durant el dia nombrosos jugadors del primer equip com Stuani, Víctor Sánchez, Cristian Gómez, Colotto, Raul Rodríguez, Forlín (aquests dos darrers els podeu veure a les fotografies doncs han coincidit amb el moment de visitar l’estand qui escriu aquestes línies), Tejera, Mattioni, i Víctor Álvarez han estat presents signant autògrafs, pòsters, samarretes, i fotografiant-se amb tota la concurrència, que ha sigut veritablement molt gran per la quantitat d’espanyolistes i visitants que s’han aturat davant aquest punt amb grans cues.   També ha hagut representació de jugadores del RCD Espanyol com Débora, Sonia Matías i Lara al matí i també a la tarda la pròpia Lara, Mariajo i Mari Paz, amb la sempre present Patricia Coma.  També han estat presents, el tècnic del primer equip Javier Aguirre i el Director Esportiu, Oscar Perarnau.    

Entre els membres del consell, cal citar a l’adjunta a la Presidència, Anna Maria Fusté fent les funcions del màxim dirigent de l’entitat Joan Collet absent al trobar-se fora de Barcelona,  i els consellers Iñaki Pérez de Arrilucea, Jordi Puyaltó entre altres, així com l’ex president Ramon Condal, el President de la FCPE Alberto Ariza,  i importants personalitats de l’entorn espanyolista.

Els protagonistes també, els escriptors pericos que han signat els llibres que han tingut a bé adquirir molts dels que pel lloc han anat passant:  Marc Raymundo (amb la versió en castellà del llibre publicat anteriorment  “Coro és la vida”), Sergio Fidalgo (“Luchadores por la libertad”), Oriol Vidal, Carles Canut i Josep Sánchez (“Europa a sus pies”), Carlos Belmar (“La tira de cosas”), i Marià Veloy (“100 motius per ser perico”).   

La iniciativa ha estat tot un èxit i per tant cal felicitar al Consell d’Administració per aquesta idea que ja l’any passat va superar totes les expectatives dipositades. Si quan ho fan malament se’ls censura des d’aquest mitjà, des d’aquestes mateixes línies cal felicitar-los quan encerten de ple.        





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M