dimarts, 23 d’abril del 2013

EL FILIAL FEMENÍ FINALITZA EN TERCER LLOC

FC Cerdanyola del Vallès: 1 – RCD Espanyol Fem. “B”: 1

Necessitava una carambola el conjunt entrenat per “Titi” Camúñez per pogué finalitzar el campionat de lliga de Segona Divisió Femenina, en segona posició. Que les espanyolistes guanyessin al Cerdanyola i que no ho fes el Valls Femení en el Ruíz Casado davant el filial del Sant Gabriel. Al final, els resultats es donaren a l’inrevés del que eren els interessos de les espanyolistes. L’Escola Valls Femení no va fallar a Sant Adrià i va guanyar 0-1, mentre que les blanc-i-blaves van acomiadar el campionat amb un segon empat consecutiu que deixa a les de Titi, terceres a la classificació.

En un partit en el que les vallesanes ja tenien la permanència assolida després de la victòria davant el Bonaire a la darrera jornada, les espanyolistes van dominar clarament i van tenir ocasions per sentenciar un encontre que se li posava a favor quan abans del descans Ari Forment anota l’únic gol de les espanyolistes. El conjunt perico no disposava per segona jornada consecutiva de la participació d’Andrea Granados, doncs la davantera del filial va anar convocada amb el primer equip i va gaudir d’uns minuts amb l’equip de Luis Carrión.

Però a falta de vuit minuts per la fi del partit, un errada de les espanyolistes els hi costà l’empat després de no haver sabut matar adequadament el partit amb un segon gol tot i les ocasions clares que va gaudir el conjunt perico.

Ara, un cop finalitzat el campionat de lliga, tindrà lloc un campionat complementari en el que prenen part al marge del filial femení del RCD Espanyol, altres clubs de Segona Divisió Femenina com l’Escola Bonaire (descendit a Preferent i proper rival de les espanyolistes diumenge a les 17:00 a la capital vallesana), la UE Sant Andreu, el FC Barcelona B, el mateix  Cerdanyola FC, i  finalment el Badalona CF.  Es jugaran en format de lligueta amb una sola volta, o sigui, cinc jornades.

RCD Espanyol: Vero, Jasmina, Queralt, Sagré, Mayra, Eva, Xènia, Yaiza, Ari, Mónica López i Haley.
També: Carla Borrás, Eli Sivera, Chamarro i Mónica Bácter. Altre suplent: Judith (p.s.)

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Ari, m. 44; 1-1: m.82.

Incidències: Encontre corresponent a la 26èna jornada (darrera del campionat) de lliga del grup tercer de Segona Divisió Femenina, disputat el migdia del passat diumenge en el Mpal. La Bòbila Pinetons de Cerdanyola del Vallès.