dilluns, 15 d’abril del 2013

EL JUVENIL "B" CAMPIÓ A ABU DHABI
DEL 17è "ZAYED INTERNATIONAL CUP U17"

Campions del torneig.

A manca del darrer encontre que tindrà lloc avui dilluns, el Juvenil “B” espanyolista es va proclamar campió de la 13èna edició del Torneig “ Zayed International Cup U17” que està disputant a Abu Dhabi (als Emirats Àrabs).

El debut dels espanyolistes en  un emocionant encontre davant el Dinamo de Zagreb en el que els dos gols d ‘Eric Gràcia, i el de Iván Écija i Iago, van donar el primer triomf per un ajustat 4-3, després que al descans guanyessin 2-0 els espanyolistes i els croats capgiressin el marcador.  

Els blanc-i-blaus van derrotar en la segona jornada al suec IFC Goteborg, amb un gol d’Iván Écija des del punt de penal, jugant-se en el tercer encontre el poder ser campions inclòs abans de la darrera jornada.

El passat dissabte, contra Sporting de Lisboa, els de Sebastià Herrera van vèncer per 2-0 amb gols d’Isaac Padilla i Iván Écija, i aquest resultat combinat amb el resultat de l’altre encontre de la jornada entre l’Al Wahda i el Dinamo de Zagreb, amb triomf croat sobre els locals,  va donar el títol al RCD Espanyol.

Avui es disputa el darrer encontre en el feu del Al Wahda, l’Al-Nahyan Stadium a les 18:00h.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M