dissabte, 20 d’abril del 2013

PER UN SANT JORDI EN BLANC I BLAU.
PRESENTACIÓ A LA PENYA ELS INCANSABLES










(Penya Els Incansables: Carrer Freser, Barcelona: Josep Maria)


Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya Els Incansables a Barcelona, l’acte de presentació de la campanya Sant Jordi Perico 2013. Aquest dimarts, diada de Sant Jordi, al marge de la representació oficial del RCD Espanyol a la Rambla de Catalunya a l’alçada del n. 74, de Barcelona, hi haurà representació perica de les penyes a diferents indrets de la geografia catalana: Vilanova i la Geltrú, Sitges, Castelldefels, Esplugues, Sant Joan Despí, Barcelona (pericos 9 Barris), Montcada i Reixac, Montmeló, Girona i La Seo d’Urgell.

L’acte a la Penya Els Incansables ha comptat amb la presència de Josep Lluis Masriera en representació de la Fundació Privada del RCD Espanyol, Alberto Ariza com a President de la FCPE i Daniel Bosch, secretari de la FCPE i President de la GPE Manigua, i els principals membres de la junta directiva de la penya amfitriona encapçalada per Araceli Pérez (Vicepresidenta també de la FCPE), Maria Pilar Meseguer, Manel i José Luis (tresorer i secretari respectivament).  També hi ha hagut representació d’una de les ambaixades periques que presentaran un estand per Sant Jordi, com és l’habitual penya de Vilanova.  Els administradors del portal web “periquito.cat” F. Xavier Ruíz Hierro i Josep Ruíz Hierro han repartit fulletons de la seva esplèndida web sobre les dades dels jugadors, entrenadors espanyolistes, i estadístiques de la història del RCD Espanyol.        

Sergio Fidalgo, així com la resta d’escriptors espanyolistes (Marc Raymundo, Alex Riquelme, Nacho Julià i  Carlos Belmar, autor del cartell de Sant Jordi perico i del darrer llibre “La tira de cosas” on recull les vinyetes còmiques publicades en el desaparegut portal web “Crònica Perica”) han intervingut en el que ha estat el torn dels parlaments juntament amb Araceli, Ariza i Masriera. Fidalgo ha repassat les darreres novetats com son la versió en castellà del llibre “Coro es la vida”, i les novetats darrerament presentades com son “Europa a su pies“ d’Ediciones La Grada i “Luchadores por la libertad” de 23 perico. L’acte ha finalitzat amb un aperitiu i un refrigeri entre els presents.            





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M