dimarts, 16 d’abril del 2013

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "EUROPA A SUS PIES",
25 ANYS D'AQUELLA MÍTICA COPA DE LA UEFA











(Antiga Fàbrica Damm; Carrer Rosselló, Barcelona: Josep Maria)


Aquest migdia a l’antiga fàbrica Damm del carrer Rosselló de Barcelona, ha tingut lloc la presentació oficial del nou llibre editat per Diario La Grada Ediciones, que porta per títol “Europa a sus pies” i que commemora els vint-i-cinc anys de la mítica participació espanyolista a la Copa de la UEFA 1987/88.

A l’acte ha assistit el President del RCD Espanyol, Joan Collet, acompanyat dels seus consellers Jordi Puyaltó, Montserrat Tordera i Ramón Robert, així com el director de Comunicació i Imatge de l’entitat, Xavi Salvatella i el director de relacions externes Xavier Giménez. També s’han donat cita exvicepresidents com Sergio Oliveró i Agust Newton i diversos responsables en representació del Grupo Zeta (Diario La Grada) i Cervezas Damm (lloc on s’ha desenvolupat l’esdeveniment).  

L'actor perico Carles Canut ha conduït l’acte i ha fet la introducció a la presentació. S’han dirigit posteriorment  als presents,  Josep Sánchez com a director del períodic “La Grada”, així com els que han participat en aquest llibre: L’exjugador d’aquell equip, Joan Golobart, el periodista de TV3 Oriol Vidal, l’humorista i escriptor perico Manel Lucas, Daniel Solsona, el també periodista José M. Oliván, Agustín Rodríguez (articulista de La Grada i fill del històric periodista amb mateix nom),  i  el periodista Sergio Fidalgo.

Entre els assistents, socis, penyistes i activistes de l’entorn espanyolista, així com escriptors pericos varis. No han faltat tampoc a la cita, el President de la FCPE Alberto Ariza i la Vicepresidenta Araceli Pérez, i  Pedro Patón de l’Agrupació de Veterans. Al marge de Joan Golobart, també han esta present, destacats jugadors d’aquell equip com Tommy N’Kono, Michel Pineda i Josep Ma. Gallart. També ha estat present el polític  Alberto Fernández Díaz. Durant el transcurs de l’acte, en una pantalla gegant s’ha anat oferint imatges d’aquella aventura que va començar a Monchengladbach i que finalitzar tristament on tots sabeu.  Finalment, com no podia ser d’altre manera!, amb cervesa, ha finalitzat aquest acte.   
  


3 comentaris:

Jordi Puyaltó ha dit...

Josep Maria, si quan et dic que ets un crack...es que ets un crack !!!...Una abraçada molt forta i moltíssimes gràcies per tota la feina que fas !!.

Anònim ha dit...

Josep M. ha estat un plaer compartir amb tu alguna estona d'aquest acte tan entranyable. Em fas molta enveja amb la foto en què estàs (ben orgullós) amb la nostra consellera Montserrat Tordera. No he pensat a dir-te que me'n fessis una durant la llarga estona que he estat xerrant amb ella.
He quedat captivat, no sols per la seva bellesa, sinó també per haver estat tan atenta amb mi.
Ja ho ha dit el nostre comú amic, Jordi Puyaltó, ets un crack.
PRÍNCEP

Josep Maria ha dit...

Salutacions!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M