dilluns, 20 de gener del 2014

BON PARTIT DEL JUVENIL "A" DAVANT EL MALLORCA.
ELS ESPANYOLISTES RECUPEREN EL SEGON LLOC

RCD Espanyol Juvenil “A”: 3 – RCD Mallorca: 1

En el camp tercer i amb molt poc públic, l’equip espanyolista va derrotar al Real Mallorca la tarda del passat dissabte en un bonic partit. Els blanc-i-blaus a més, han tingut el premi al seu bon partit, de recuperar la segona plaça a la classificació després que el CF Badalona no passés de l’empat davant el CD Roda (1-1).  Els espanyolistes malgrat la victòria, continuen a 11 punts del líder Barcelona. Els mallorquinistes, que arribaven a la Dani Jarque en quarta posició a 4 punts dels blanc-i-blaus, queden ara a 7 punts i amb el gol-average favorable als de David Gallego.

El primer temps fou força igualat, amb domini altern i poques ocasions de gol. Els balears ho intentaren primer amb el llançament d’un lliure directe que bastant fort, es va perdre fora per ben poc. Als 13’ minuts l’escassa afició perica present reclamà  una caiguda de Jafar dins l’àrea mallorquinista, però el col·legiat Sánchez Aparicio no assenyalà res de punible. L’ocasió més clara fou local, després d’un ràpid contracop en el que Gual habilita en profunditat a Traoré Djakaridja qui amb tot a favor rematà sortint l’esfèrica fora a l’esquerra.

Abans del descans, qui no desaprofità l’ocasió fou Julio Rey. Després d’una bona combinació al primer toc pel centre entre Jafar, Gual i Julio, el gallec perforà la porteria balear amb un xut ras. Una bonica jugada ben trenada que donava avantatge als locals 10 minuts abans d’anar-se’n als vestidors.

Començà bastant mogut el segon temps. Als dos minuts ja l’Espanyol posà a prova al meta Steven quan Traoré en un llançament directe de falta l’obligà a intervenir emprant-se a fons. El meta visitant també hagué de sortir ràpid arribant primer a una pilota dividida arribant abans que Jafar.

Però fou el quadre balear qui en canvi aconseguí el gol que suposava l’empat provisional. En el llançament d’un cop franc directe, Chechu envia el seu llançament al travesser i després d’un remat i varis refusos, finalment Juan va ser qui va acabar endinsant l’esfèrica a la porteria defensada per Rubén Ualoloca.

L’Espanyol intentà ràpidament tornar a establir l’avantatge en el marcador, i al poc Gual fou empentat dins l’àrea, però el fet que no acabà caient desequilibrat, significà que el col·legiat no apreciés infracció suficient com per xiular penal.  En el 62’, el lateral dret Pol Lirola guanya línia de fons col·locant un centre força tancat que no bloca Steven i molt oportú Traoré avançant-se, envia a boca de canó al fons de la porteria balear. Era el 2-1.

Els balears intentaren cercar altre cop l’empat, però fou el equip espanyolista qui sentencià el matx amb un tercer gol després d’una molt bona jugada de Juanan Entrena qui des de l’esquerra centra l’esfèrica i Carles Soria “Torito” engaltà una volea que acabà dins la porteria balear. En el 79’ Entrena centra i remata de primera ben fort Jafar sortint l’esfèrica a la dreta. Un xut ras però un pèl centrat a càrrec de l’autor del tercer gol Torito, en els darrers instants,  fou  blocat pel porter visitant.

RCD Espanyol: Rubén, Pol Lirola, Défez, Iago, Lluis, Traoré, Julio, Marc Roca, Jafar, Marc Gual i Entrena.
Substitucions: Iván Écija per Julio, m. 63; Torito per Marc Gual, m. 74; Borja per Entrena, m. 91. Altres suplents: Ian i Moha (p.s.)

RCD Mallorca: Steven, Junior, Xisco, Carrillo, Juan, Chechu, Iván, Ángel, Sergio, Jou i Brandon.
Substitucions: Sastre per Carrillo, m. 46; Gabi per Ángel, m.46; Damià per Jou, m. 72. Altres suplents: Pau (p.s.) i Paez.

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio, de la delegació d’El Baix Llobregat.  Cartolina groga al visitant Jou, m. 14.

Gols: 1-0: Julio, m. 35; 1-1: Juan, m. 54; 2-1: Troré, m.62; 3-1: Torito, m. 76.

Incidències: Encontre corresponent a la 19èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Divisió d’Honor Juvenil, disputat la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Cel molt cobert, sense aparèixer la pluja i obrint-se alguna clariana amb el pas de la tarda. Temperatura suau. Molt poc públic, menys de 150 espectadors presenciant l'encontre. La segona part es jugà amb il·luminació artificial.

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.