dilluns, 20 de gener del 2014

ANTONIO MONTES, NOU TÈCNIC DEL FEMENÍ "A"

José Antonio Montes Alcaráz, nascut a Sentmenat en 1968, ha sigut el designat per dur la direcció tècnica del Femení “A” fins final de temporada. El nou tècnic espanyolista que jugà en la seva etapa professional a equips de Segona Divisió “B” com L’Hospitalet o el Terrassa,  després de retirar-se de futbolista l’any 2000, començà ben aviat la seva etapa a les banquetes.

Com a moment més destacable, dirigí al CE Manresa tres temporades consecutives a la Tercera Divisió, les temporades 2005/06, 2006/07, 20007/08 obtenint un 5è lloc a un punt del play-off d’ascens la primera, i un 10è lloc a la segona, mentre que a la tercera temporada amb forces problemes econòmics i esportius, l’equip manresà va perdre la categoria.

Després de la seva etapa al club de la capital del Bages, signà pel CP San Cristóbal (al novembre de la temporada 2008/09 substituint a Quico Díaz), agafant l’equip en zona de descens com a darrer classificat de Primera Catalana i aconseguint mantenir finalment la categoria.  Es va fer càrrec del CF Olesa en la 2009/10 al substituir en la setena jornada de lliga al tècnic Xavi Barangé, no podent impedir el descens de l’equip, a Primera Catalana.  

Després del pas per l’equip olesà, tornà a dirigir el CE Manresa al novembre de 2011 ocupant el lloc del cessat Ángel Benito. Després de no renovar per l’equip manresà tornà al CF Olesa (ara a Segona Catalana en baixar l’anterior temporada) i abandonant l’entitat olesana després d’una greu crisi institucional a l’octubre de 2012 deixant l’equip líder del grup 3r de Segona Catalana a la 7èna jornada,  signà  pel CF Ripollet en ser cessat el seu tècnic Quico Díaz a la novena jornada de lliga. No acabà la temporada  i a la 25èna. jornada, fou destituït del conjunt vallesà ocupant el seu lloc el jugador Marc Fortuny sent l’equip el cuer del grup primer de Primera Catalana.  

Ara es fa càrrec de l’equip Femení espanyolista després de l’etapa interina de “Titi” Camúñez al front de l’equip en ascendir del filial al ser destituït Santiago García “Susi”. Les blanc-i-blaves amb la tècnic del filial han sumat 4 dels 15 punts disputats.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M