dissabte, 25 de gener del 2014

PRESENTAT A LA MANIGUA,
EL DARRER LLIBRE DE SERGIO FIDALGO









(Seu Social de la GPE Manigua, Carrer Rosselló de Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc la presentació del darrer llibre de l’editorial “23 Perico” escrit pel seu director,  Sergio Fidalgo, titulat “del Sorpasso a las telarañas”, continuació del que va escriure en 2008. Cinc anys després els somnis esperançadors en un futur espanyolista s’han esvaït, l’entitat s’ha estancat i inclòs es pot asseverar que ha acabat fent un pas enrera en comptes d’allò que pronosticà l’autor del llibre. Sobre aquests paràmetres, i amb la realitat actual del club com a marc, es basa aquesta darrera obra de Fidalgo.  

L’acte ha consistit en un col·loqui conduït per Sergio Fidalgo, després de les paraules de benvinguda del President de la GPE Manigua, Dani Bosch. Com a ponents han intervingut l’activista i escriptor perico Nacho Julià, la presidenta de la penya Els Incansables Araceli Pérez -que a més és Vicepresidenta de la FCPE- , el periodista i també escriptor Manel Rodríguez, el periodista Quique Iglesias, el Director de Comunicació i Imatge del RCD Espanyol Xavi Salvatella, i en darrer terme per qüestió protocol·lària, el que fora President del RCD Espanyol, Julio Pardo.

Després dels diferents torns en el us de la paraula i d’un torn de varies preguntes del públic assistent, ha finalitzat l’acte amb un aperitiu, refrescs i on no ha faltat el cava. Tant abans com després del col·loqui, l’autor ha signat i dedicat els exemplars del llibre a quants l’han volgut adquirir.  A la presentació s’han donat cita representants de diferents penyes del RCD Espanyol, així com socis pericos,  i diversos escriptors de llibres pericos.


    



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M