dimecres, 22 de gener del 2014

L'ESPANYOL "B" CAU GOLEJAT A SARAGOSSA,
I DIU ADÉU A LA COPA FEDERACIÓ (4-1)

Real Zaragoza “B”: 4 – RCD Espanyol “B”: 1

Golejada i eliminació en el debut de Segio González en la banqueta del filial com a primer tècnic en substitució del destituït Manolo Márquez.  El quadre català ha caigut eliminat de la Copa Federació en la seva fase estatal als vuitens de final, davant un conjunt de Tercera Divisió (líder destacat del grup 17è, aragonès) al caure aquesta tarda 4-1 a la Ciutat Esportiva del Real Zaragoza, a la capital de l’Ebre. Els blanc-i-blaus duien un mínim 2-1 aconseguit després d’una remuntada in extremis en el partit d’anada a la Dani Jarque.

El filial del Real Zaragoza en dos minuts (17’ i 18’) ha encarrilat l’eliminatòria posant-se per davant en el marcador amb un 2-0 que començava a posar complicada la classificació. Un tercer gol aragonès  tot just abans d’arribar al final del primer temps, deixava l’eliminatòria pràcticament en mans del filial aragonès.

Les esperances afloraven amb el gol de Xavi Puerto en el segon temps, que posava altre cop l’eliminatòria a només un gol de diferència però el quart gol obra de Santigosa a vint del final deixava ja tot vist per a sentència, arribant-se al final de l’encontre amb aquest dur correctiu amb el que l’Espanyol B s’acomiada de la competició, no podent superar l’equip espanyolista la millor classificació en precedents participacions en les que va assolir els quarts de final caient davant Rayo B.

 Ara l’equip haurà de centrar-se totalment a la lliga on té una papereta ben complicada després de 8 jornades sense guanyar. El proper diumenge a les 17:00 s’enfrontarà en l’Estadi Mpal. de Reus, al CF Reus Deportiu, onzè a la classificació amb 7 punts més que el filial blanc-i-blau.    


Fitxa tècnica:
Real Zaragoza B: Whalley, Meseguer, Nieto, Bonilla, Santigosa, Carlos Javier, Samba, Antón, Suárez, Adán Pérez i Pablo Moreno.
Substitucions: Esnaider per Samba, m. 59; Tierno per Pablo Moreno, m. 81; Roy per Suárez, m.86.

RCD Espanyol B: Koke, Pere, Aitor, Duarte, Raillo, Caballé, Iván Sales, Miravent, Aday, Xavi Puerto, i Borja.
Substitucions: Canario per Borja, m. 62; Mamadou per Xavi Puerto, m. 71; Pol Lirola per Pere, m. 79.

Àrbitre: César Bosqued Lafita del comitè territorial aragonès, assistit en bandes per José Ignacio Zueras Lavilla i Javier Martín Moraleda.  Cartolines grogues a Santigosa i Adán Pérez per part local i a Canario per part espanyolista.

Gols: 1-0: Carlos Javier, m. 16; 2-0: Antón, m. 18; 3-0: Antón, m. 45; 3-1: Xavi Puerto, m. 54; 4-1: Santigosa, m. 70.

Incidències: Encontre corresponent a la tornada dels Vuitens de final de la Copa RFEF en la seva fase estatal, disputat aquesta tarda de dimecres a la Ciutat Esportiva del Real Zaragoza. En les files del quadre aragonès, el defensa Alejandro Bonilla, campió de lliga i de Copa del Rei Juvenil amb el RCD Espanyol i Juan Esnáider Ruíz, fill de qui fou davanter centre del RCD Espanyol, Juan Eduardo Esnáider.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M