dimarts, 21 de gener del 2014

EL TÈCNIC DEL FILIAL MANOLO MÁRQUEZ, DESTITUIT

Sergio González es farà càrrec de l’equip.

El RCD Espanyol ha fet públic la destitució de Manolo Márquez com a tècnic del filial espanyolista. Ja avisàvem a la darrera crònica del partit entre l’Espanyol i el Nàstic, que l’empat deixava en una situació força delicada tant a l’equip com al propi tècnic, força qüestionat  a las darreres jornades i en especial després del partit davant l’Alcoyano (0-4) amb les dures paraules posteriors del tècnic en la roda de premsa després d’aquell desgavell.  

Els dolents resultats de l’equip amb vuit jornades consecutives sense conèixer la victòria amb un joc molt pobre, i el fet que el conjunt blanc-i-blau estigui ocupant places de descens i promoció a les darreres jornades, ha fet decidir als responsables de l’entitat a prendre aquesta decisió.  Márquez va arribar ara fa un any substituint a Raul Longhi després d’una ratxa negativa de 13 partits sense guanyar.

Es farà càrrec de l’equip el seu segon, l’exjugador del RCD Espanyol i del Deportivo de La Corunya, Sergio González. El nou tècnic no te cap experiència com a entrenador doncs el seu rol de segon del ara destituït tècnic li servia per a fer pràctiques, però la bona amistat i sintonia amb els actuals rectors del futbol base haurà sigut determinant a la hora de ser l’escollit. Tot i que malauradament no crec personalment que sigui del tot un problema d’entrenador... que tingui força sort el nou tècnic del filial espanyolista. Li farà falta, per assolir la permanència.   






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M