dimarts, 21 de gener del 2014

TRIOMF CLAR DEL CADET "B" DAVANT UNIFICACIÓ BELLVITGE.
ELS ESPANYOLISTES RECUPEREN LA PRIMERA POSICIÓ

RCD Espanyol Cadet “B”: 5 – U.D. Unificación Bellvitge: 0

Triomf clar del Cadet B espanyolista davant la Unificació Bellvitge, equip que tanca la classificació al grup 4rt de Preferent Cadet. Els de David Fernández van vèncer  en un partit en el que amb el pas dels minuts van imposar la seva superioritat. Amb aquests tres punts, i al ajornar-se el partit del CF Badalona davant el Júpiter a la Verneda, l’equip perico (que també té pendent un partit al Narcís Sala), és el nou líder del grup i únic equip espanyolista que encapçala en aquests moments una classificació en tot el futbol base masculí.

Dotze minuts aguantà l’equip de Bellvitge al conjunt espanyolista. Inclòs sorprengué amb una jugada que acabà al fons de la porteria espanyolista tot i que ja el col·legiat havia xiulat prèviament tallant l’acció. Però el que sol succeir a un equip quan està a baix del tot que veu com les jugades desgraciades proliferin, és el que li va passar al quadre de l’Hospitalet. Transcorria tal com he dit el minut 12, i una jugada per l’esquerra de l’atac perico acaba amb una centrada de Mateo que el 3 visitant, Christian, en l’intent de rebutjar l’esfèrica, se’l introdueix dins la seva pròpia porteria.

Cobrava avantatge l’equip local en el marcador, disposant d’ocasions molt clares per haver fet el segon molt abans del darrer minut del primer temps. En un ràpid contracop Pau acaba centrant i no arribant al remat ningú passejant-se l’esfèrica per l’àrea visitant. Més clara encara, quan Anglada retalla i xuta fora sortint la bola fregant el pal dret. I encara molt més clara, quan altre cop Guillem Anglada en el 29’ es queda tot sol i en el mà a mà amb Andrés remata al peu del porter, recollint el refús Mateo qui no remata de primera, busca millor opció, no la troba i acaba perdent un preciós temps.

Les ocasions s’anaven succeint: remat de Pau al 31’ que torna a salvar el porter visitant i altre cop a Mateo li manca decisió a l’hora de definir. Un remat de primera d’Anglada el rebutja el porter. A punt estigué el golejador espanyolista d’aprofitar una badada de Jordi Martín al rebutjar erràticament enrera una pilota i ficar la bota Anglada lo just per rematar però sense pogué superar al meta de la Unificació.

Finalment abans del descans, l’Espanyol encarrila l’encontre amb un segon gol. Centre de Mateo des de l’esquerra en guanyar línia de fons, i remat de cap de Pau Salvans al fons de la porteria.

En el segon temps diverses variacions en les respectives alineacions, i en el quadre visitant David Aragón sortí en el lloc d’Andrés, sota pals. Molta feina tingué el fill petit de la saga dels Aragón, doncs l’Espanyol amb la comoditat i moral del 2-0 jugà gairebé a plaer i arribà com i quan va voler a l’àrea de la Unificació. Als 5’ de la represa, curiosament va ser l’equip visitant qui va arribar a porta en un llançament que blocà Alex Vega.

Però fou l’equip espanyolista qui continuà buscant ampliar la renda. Ferran Brugué que s’incorporà en el segon temps al joc, sortí ben decidit en busca del gol, i ja als 8 minuts tingué una bona ocasió en una rematada a boca de gol que salvà David. Més canvis en l’equip perico als deu minuts, i tercer gol local que arribà després que Pau li posés una bona esfèrica a Ferran Brugué, i aquest tot i l’oposició per darrera d’un defensor pot rematar elevant la bola per sobre del meta visitant. Pràcticament seguit, arribaria el quart, quan Dani Reina centra des de la dreta sense que pugui blocar David, i Ferran Brugué anticipant-se remata dins.

En els darrers minuts, Anglada elevà la diferència a cinc en engaltar un bon xut que es colà dins la porteria de la Unificació Bellvitge i encara tingué ocasió el quadre de David Fernández d’ampliar la renda i arribar a la mitja dotzena, quan Ferran Brugué fou objecte d’un clar penal que no va transformar en gol el jugador espanyolista doncs el   meta David aturà amb molt encert el mal llançament salvant al seu equip d’encaixar el sisè.

RCD Espanyol: Alex Vega, Pol Hernández, Marc Llinares, Arnau, Alex Cubedo, Guillem E., Anglada, Gaku, Pau, Izan i Mateo.
Substitucions: Dani Reina per Marc Llinares, Pol Lozano per Gaku, Ferran Brugué per  Anglada, m. 41; Ferran Jutgla i Fode per Guillem E. i Mateo, m. 49; Anglada i Guillem E. per Pau i Izan, m.66.  Altre suplent: Adrián (p.s.)

UD Unificación Bellvitge: Andrés García, Brandon Arthur, Christian Alcalá, Linberg Méndez, Jordi Martín, Raul López, Adilet Rassul, Oscar Macià, Marc Guerrero, Sandor Xavi, i Javier López.
Suplents: Adrià Moya, David Aragón (p.s.), Víctor Montserrat, Kilian Salinas i Jasón Alexander.

Àrbitre: Robert Gómez Herrera, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Christian Alcalá (p.porta), m. 12; 2-0: Pau, m. 39; 3-0: Ferran Brugué, m. 63; 4-0: Ferran Brugué, m. 66; 5-0: Anglada, m. 78.

Incidències: Encontre corresponent a la 13èna. jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Cadet disputat el matí del passat diumenge al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Cel molt cobert, fort xàfec en els prolegòmens del partit, i feble precipitació en els primers minuts, obrint-se clarianes amb el pas del partit.

En les files del conjunt de l’Hospitalet, el meta perico David Aragón Lozano, fill de Rafa Aragón, exPresident de la PBB de Sant Joan Despí i director del programa radiofònic “Llobregat Blanc i Blau”.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.