PENYA ESPANYOLISTA 9 BARRIS.
IV Calçotada Perica.
El passat diumenge tingué lloc la IV Calçotada
Perica que organitzà la Penya Espanyolista 9 Barris. Una seixantena d’espanyolistes
es reuniren compartint taula al Restaurant Can Joanet. Estigué representant a
la Federació de Penyes el membre de la Junta Directiva de la FCPE, Xavi Edo, i es sumaren a aquest esdeveniment la Penya
Espanyolista de Cornellà, Aliança Perica, i la Penya Blanc Blava de Sant
Andreu. Protagonistes en aquest acte penyístic foren les jugadores del primer
equip femení Débora García i Andrea Pereira.
Agraïm a José Carrera per les fotografies que
ens ha enviat d’aquest acte.
PROPERS ACTES PENYÍSTICS:
PEÑA ESPANYOLISTA DE MADRID
Décimo aniversario de la Peña Espanyolista de
Madrid.
Esta temporada se cumplen diez años de la
fundación de la Peña Espanyolista de Madrid. Ya han pasado diez años desde el momento en
que fue creada, el 11 de septiembre de 2003, cuando un grupo de espanyolistas
residentes en la capital decidió que era hora de asociarse para vivir en
comunidad su pasión por el RCD Espanyol.
Ya ha pasado una década desde ese momento y la
peña no ha parado de acoger a espanyolistas, han venido nuevos miembros y los
miembros fundadores han crecido.
En estos diez años de peña siempre hemos
estado apoyando a nuestro equipo cuando viene a Madrid, se han realizado
desplazamientos, celebraciones, trofeos.
No solo hemos seguido al primer equipo,
también al femenino y los de las categorías inferiores siempre que han jugado
en los alrededores de Madrid.
Para recordar estos momentos y brindar por los
que vendrán celebraremos el Décimo
Aniversario de la Peña Espanyolista de Madrid el próximo sábado 1 de
marzo aprovechando la visita del RCD Espanyol a Getafe.
Celebraremos una comida a las 14:00 en el
restaurante Hylogui, en pleno centro de Madrid (c/Ventura de la Vega, 3) y bien
comunicado para después desplazarse a Getafe para animar al Espanyol.
El precio del menú es de 35 €, para más información contactar nosotros en:
penyaespanyolistamadrid@yahoo.es o @PEM200
PEÑA ESPANYOLISTA DE MADRID
PENYA BLANC BLAVA D’ANDORRA
IV Aniversari
La Penya Blanc Blava d'Andorra celebrarà el
prope dia 1 de març, amb un dinar, el seu IV Aniversari. Com és tradicional, la celebració tindrà lloc a l'Hotel
Abba Suite La Massana i l'acte donarà inici a partir de les 14.00 hores.
PENYA BLANC BLAVA DE MARTORELL
XIII Calçotada Perica
Us informem que el proper diumenge 2 de març
de 2014 tindrà lloc la 13 ena Calçotada Perica de la Penya Blanc Blava de
Martorell. Com sempre el lloc escollit és el Restaurant Mas Sunyol (Castellví
de Rosanes) i el menú és el tradicional:
MENU DE CALÇOTADA
1er Plat: Calçots a la Brasa
2on Plat: Carn de xai i botifarra a la brasa
patates al caliu, mongetes i carxofes)
Crema Catalana
Vi i Cava
Pà, cafè i “xupito”
PITET COMMEMORATIU.
Preu: 30€
Preu: 30€
MENU INFANTIL
Macarrons, Escalopa amb patates i Gelat
Preu: 15€.
Com en l’anterior edició, comptarem amb la
presència de diferents convidats i entre ells volem destacar la presència del
“Perico” que farà les delícies dels més petits. Per qualsevol variant (Xatonada
/ Entremès) en el menú establert, preguem ens ho notifiqueu el dia de la
reserva per facilitar l’organització.
Reserves al següent telèfon 649 77 12 64
(Cristina) abans del dia 25/02/14. Aprofitant l’avinentesa rebeu una cordial
salutació, La Junta.
PENYA BLANC BLAVA DE PARETS-LLIÇÀ
34è Aniversari
La Penya Blanc Blava de Parets – Lliçà celebrarà el seu 34è aniversari el proper diumenge 2 de Març, amb un dinar de germanor al Restaurant Can Cirili, situat a l’Avgda. Can Vilardebó, 1, de la població vallesana de Lliçà de Vall. L’acte donarà inici a les 14:00h.
MENÚ ESPECIAL 34è ANIVERSARI
Caldo calent
--------
Aperitius varis a la taula :
Daus de truita espanyola Palets vegetals
Pernil Iberic tallat a mà Torradetes de
brandada de bacalla
Formatge a l’oregan Fideuà al graten d’all I
oli
Torradetes de Salmó marinat al perfum d’eneldo
Crostada de xampinyons
LLangostins salats Xipirons fregits
Perles de meló al vi d’Oporto Calamars a la
romana
Fuet Daus de fondue de formatge
Bunyols de bacallà
--------------
Espatlla de xai al forn
Bodega : vi negre Segura Viudas Viña Heredad
---------------
Pastis d’aniversari amb l’anagrama del club
Cava : Celleret Brut Nature
Cafès i licors
Preu 38.00 euros.
Música, barra lliure i Fondue de xocolata
Menú infantil de 25.00 euros , a triar entre:
Macarrons o canelons
Escalopa o pollastre amb patates
--------------------
Plat combinat (cuixetes de pollastre,
escalopa, patates i croquetes )
Guarderia amb monitora i parc infantil
Si voleu assistir, ho podeu fer trucant a la
Penya directament (telf. 638 26 05 66) o fent un ingrés al nostre compte n.
00810074410001323841
III Aniversari
Benvolguts amigues i amics:
ECONOMISTES PERICOS celebrarem el tercer aniversari amb un sopar
el dijous 6 De març a les 21 hores al
Hotel Evenia Roselló de Barcelona.
PENYA ESPANYOLISTA DE CORNELLÀ
V Torneig de la dona
Us informem que aquesta temporada farem ja el
5é Torneig de la Dona i us volem demanar la vostre participació amb aquesta
iniciativa que tindrà lloc el dissabte 15 de març de 2014.
La presentació es farà a la nostra Penya
divendres 7 de març de 2014 a les 19:30h.
El camp on es jugarà aquest torneig està per
consensuar amb el nostre Ajuntament de Cornellà en les properes setmanes, i en
un principi el horari del primer partit serà a les 09:30h.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada