dimarts, 25 de febrer del 2014

AGENDA SOCIAL.







PENYA ESPANYOLISTA 9 BARRIS.

IV Calçotada Perica.

El passat diumenge tingué lloc la IV Calçotada Perica que organitzà la Penya Espanyolista 9 Barris. Una seixantena d’espanyolistes es reuniren compartint taula al Restaurant Can Joanet. Estigué representant a la Federació de Penyes el membre de la Junta Directiva de la FCPE,  Xavi Edo, i es sumaren a aquest esdeveniment la Penya Espanyolista de Cornellà, Aliança Perica, i la Penya Blanc Blava de Sant Andreu. Protagonistes en aquest acte penyístic foren les jugadores del primer equip femení Débora García i Andrea Pereira.   


Agraïm a José Carrera per les fotografies que ens ha enviat d’aquest acte.    

PROPERS ACTES PENYÍSTICS:


PEÑA ESPANYOLISTA DE MADRID

Décimo aniversario de la Peña Espanyolista de Madrid.

Esta temporada se cumplen diez años de la fundación de la Peña Espanyolista de Madrid.  Ya han pasado diez años desde el momento en que fue creada, el 11 de septiembre de 2003, cuando un grupo de espanyolistas residentes en la capital decidió que era hora de asociarse para vivir en comunidad su pasión por el RCD Espanyol.

Ya ha pasado una década desde ese momento y la peña no ha parado de acoger a espanyolistas, han venido nuevos miembros y los miembros fundadores han crecido.

En estos diez años de peña siempre hemos estado apoyando a nuestro equipo cuando viene a Madrid, se han realizado desplazamientos, celebraciones, trofeos.

No solo hemos seguido al primer equipo, también al femenino y los de las categorías inferiores siempre que han jugado en los alrededores de Madrid.

Para recordar estos momentos y brindar por los que vendrán celebraremos el Décimo  Aniversario de la Peña Espanyolista de Madrid el próximo sábado 1 de marzo aprovechando la visita del RCD Espanyol a Getafe.

Celebraremos una comida a las 14:00 en el restaurante Hylogui, en pleno centro de Madrid (c/Ventura de la Vega, 3) y bien comunicado para después desplazarse a Getafe para animar al Espanyol.

El precio del menú es de 35 €, para más  información contactar nosotros en: penyaespanyolistamadrid@yahoo.es o @PEM200
PEÑA ESPANYOLISTA DE MADRID


PENYA BLANC BLAVA D’ANDORRA


IV Aniversari

La Penya Blanc Blava d'Andorra celebrarà el prope dia 1 de març, amb un dinar, el seu IV Aniversari.  Com és tradicional, la celebració tindrà lloc a l'Hotel Abba Suite La Massana i l'acte donarà inici a partir de les 14.00 hores.





PENYA BLANC BLAVA DE MARTORELL

XIII Calçotada Perica

Us informem que el proper diumenge 2 de març de 2014 tindrà lloc la 13 ena Calçotada Perica de la Penya Blanc Blava de Martorell. Com sempre el lloc escollit és el Restaurant Mas Sunyol (Castellví de Rosanes) i el menú és el tradicional:

MENU DE CALÇOTADA

1er Plat: Calçots a la Brasa
2on Plat: Carn de xai i botifarra a la brasa patates al caliu, mongetes i carxofes)
Crema Catalana
Vi i Cava
Pà, cafè i “xupito”
PITET COMMEMORATIU.  
Preu: 30€

MENU INFANTIL
Macarrons, Escalopa amb patates i Gelat
Preu: 15€.

Com en l’anterior edició, comptarem amb la presència de diferents convidats i entre ells volem destacar la presència del “Perico” que farà les delícies dels més petits. Per qualsevol variant (Xatonada / Entremès) en el menú establert, preguem ens ho notifiqueu el dia de la reserva per facilitar l’organització.

Reserves al següent telèfon 649 77 12 64 (Cristina) abans del dia 25/02/14. Aprofitant l’avinentesa rebeu una cordial salutació,  La Junta.


PENYA BLANC BLAVA DE PARETS-LLIÇÀ

34è Aniversari

La Penya Blanc Blava de Parets – Lliçà celebrarà el seu 34è aniversari el proper diumenge 2 de Març, amb un dinar de germanor al Restaurant Can Cirili, situat a l’Avgda. Can Vilardebó, 1, de la població vallesana de Lliçà de Vall. L’acte donarà inici a les 14:00h.

MENÚ ESPECIAL 34è ANIVERSARI 

Caldo calent
--------
Aperitius varis a la taula :
Daus de truita espanyola Palets vegetals
Pernil Iberic tallat a mà Torradetes de brandada de bacalla
Formatge a l’oregan Fideuà al graten d’all I oli
Torradetes de Salmó marinat al perfum d’eneldo Crostada de xampinyons
LLangostins salats Xipirons fregits
Perles de meló al vi d’Oporto Calamars a la romana
Fuet Daus de fondue de formatge
Bunyols de bacallà
--------------
Espatlla de xai al forn
Bodega : vi negre Segura Viudas Viña Heredad
---------------
Pastis d’aniversari amb l’anagrama del club
Cava : Celleret Brut Nature
Cafès i licors

Preu 38.00 euros.
Música, barra lliure i Fondue de xocolata

Menú infantil de 25.00 euros , a triar entre:
Macarrons o canelons
Escalopa o pollastre amb patates
--------------------
Plat combinat (cuixetes de pollastre, escalopa, patates i croquetes )
Guarderia amb monitora i parc infantil

Si voleu assistir, ho podeu fer trucant a la Penya directament (telf. 638 26 05 66) o fent un ingrés al nostre compte n. 00810074410001323841





III Aniversari

Benvolguts amigues i amics:
ECONOMISTES PERICOS celebrarem el tercer aniversari amb un sopar el  dijous 6 De març a les 21 hores al Hotel Evenia Roselló  de Barcelona.





PENYA ESPANYOLISTA DE CORNELLÀ

V Torneig de la dona

Us informem que aquesta temporada farem ja el 5é Torneig de la Dona i us volem demanar la vostre participació amb aquesta iniciativa que tindrà lloc el dissabte 15 de març de 2014.

La presentació es farà a la nostra Penya divendres 7 de març de 2014 a les 19:30h.

El camp on es jugarà aquest torneig està per consensuar amb el nostre Ajuntament de Cornellà en les properes setmanes, i en un principi el horari del primer partit serà a les 09:30h. 






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M