diumenge, 23 de febrer del 2014

EL JUVENIL "A" GOLEJA AL NOU SARDENYA (1-6),
I ES SITUA A 6 PUNTS DEL LÍDER

CE Europa: 1 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 6

Triomf sense discussió d’un Espanyol molt superior al seu rival, l’Europa, en el partit que els enfrontà al Nou Sardenya de Gràcia la tarda d’ahir dissabte. Els blanc-i-blaus, que gaudiren de moltes ocasions al llarg de tot el partit, confirmaren amb una gran golejada el bon moment de forma després d’endur-se el derbi de la màxima a la jornada anterior.

Precisament, cal dir que el líder FC Barcelona ha perdut 0-1 a la Gamper davant la UE Sant Andreu (en lloc de descens), motiu pel qual l’equip de David Gallego redueix sensiblement la diferència respecte al conjunt culer, sent aquesta de 6 punts a manca de també 6 jornades per la conclusió del campionat. El quadre de Gràcia respira encara en zona de permanència ja que el CD San Francisco no ha passat de l’empat davant el Nàstic.

Els espanyolistes encarrilaren ràpidament l’encontre i abans del primer quart d’hora ja ho tenien pràcticament tot fet amb un clar 0-2. Primer, aprofitant Jafar una jugada que naixia d’una errada local, i acabà definint perfectament el davanter centre espanyolista que jugà amb protecció facial degut a l’ensurt patit en el passat derbi. Pocs minuts després, Aarón feia el segon en rematar des de la frontal a la sortida d’un servei de cantonada.

L’Europa aconseguia reduir distàncies amb un gol de Germán en transformar un lliure directe, però aquesta reacció fou clarament un miratge davant un Espanyol en ratxa que no donà opció al seu rival. Abans del descans, Julio Rei feia l’1-3 que tornava a encarrilar el partit posant terra pel mig en el marcador.

En el segon temps, el partit quedava totalment trencat anotant l’Espanyol el quart obra de Torito després que Jafar en rebre d’Ècija, no aprofités en primera instància. Iván Écija faria el cinquè en una jugada col·lectiva d’atac dels espanyolistes i Jafar tal com havia començat, anotaria tancant la golejada del conjunt perico.

Fitxa tècnica:
CE Europa: Quim, German, Iván, Josa, Andújar, Marc Garcia, Ros, Abad, Xavi,  Lozano, i Lluís.
Substitucions: Aleix, Uceda, Isaac i Ferran per Iván, Ros, Abad i Lluis, m. 62.

RCD Espanyol: Ruben, Pol Lirola, Roger, Aarón, Lluís, Traoré, Julio, Borja López, Jafar, Marc Gual, i Entrena.
Substitucions: Torito per Marc Gual, m. 53; Domi per Entrena, m. 59; Ian per Roger, m. 68.

Gols: 0-1: Jafar, m.7; 0-2: Aaron, m.12; 1-2: German, m.29; 1-3: Julio, m.40; 1-4: Torito, m.54; 1-5: Ivan Écija, m.75; 1-6: Jafar, m.83.

Àrbitre:  Alfonso Oliva Bueno, de la delegació del Garraf-Penedès. Va amonestar amb cartolina groga a  Josa per part local,  i Aaron per part visitant.

Incidències: Encontre corresponent a la 24èna. jornada de lliga del grup 3r. de Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el Mpal. Nou Sardenya de Gràcia, Barcelona. En les files europeistes, Marc García, jugador que va militar forces temporades al futbol base espanyolista.

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.