dilluns, 24 de febrer del 2014

COMUNICAT DE LA FCPE AL VOLTANT DE LES
DECLARACIONS DEL REGIDOR MARTÍNEZ FLOR A "LA GRADA"

Envers l'entrevista a La Grada al sr.Martínez Flor -Regidor de l'Ajuntament de Cornellà-



La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona, després de llegir atentament l’entrevista que el Diari La Grada ha publicat en la seva edició de dissabte 22 de febrer de 2014 al Regidor de Política Territorial i Seguretat de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, el Sr. Antonio Martínez Flor, vol fer públic i denunciar el seu malestar, el seu enuig i el seu total desacord en el contingut de les respostes efectuades pel Sr. Regidor, tant en el fons com en les formes de les mateixes.
L’esmentat regidor demostra un clar ressentiment cap al RCD Espanyol de Barcelona impropi del seu càrrec, utilitzant de forma continuada el menyspreu, tant en el to com en les respostes, cap al RCD Espanyol, els seus dirigents i la seva massa social, la qual cosa trobem del tot inacceptable i reprovable.
No podem tolerar que una persona aliena a la nostra entitat interfereixi en temes interns del club, tan importants i delicats com, per exemple, el nom del nostre club. En aquesta entrevista es fa palesa la total ignorància del Sr. Martínez Flor en vers el que és, el que significa, el que representa, així com la història i la realitat del RCD Espanyol de Barcelona, dels seus socis i  dels seus seguidors.
Volem denunciar la clara manca d’autocrítica demostrada per part del Regidor i per part de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat en tots els temes referents a la mobilitat i d’accesos, tal com demostra en les seves respostes, oen les quals s’inhibeix de qualsevol responsibilitat en qualsevol problemàtica sobre aquest tema, essent l’Ajuntament de Cornellà el principal actor en el disseny dels plans de mobilitat i accesos a la ciutat.
Reprovem i deplorem la greu falta de respecte i el to burlesc utilitzat pel Sr. Regidor en les diverses respostes quan es refereix al nostre club, a la seva situacióeconòmica, als seus dirigents i a la seva massa social.
No entenem que culpi als seguidors del RCD Espanyol de Barcelona de no fer servir el transport públic, o la disminució d’autocars de penyes, ometent intencionadament les mancances de transport públic en molts partits tenint en compte la nova política d’horaris de la LFP, i la realitat actual del món del futbol i de les penyes en general.
Demanem al Sr. Martínez Flor i a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat respecte pel RCD Espanyol de Barcelona, les seves penyes i els seus seguidors.
Demanem que el RCD Espanyol de Barcelona es defensi de les greus acusacions que el Sr. Martínez Flor ha reflectit en les seves respostes.
Lamentem profundament l’actitud del Sr. Antonio Martínez Flor. Per aquesta raódemanem una rectificació pública immediata per part del  Sr. Regidor. De no ser així, ens reservem el dret a prendre les accions i decissions al respecte que creguem oportunes.
Atentament,
La Junta 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M