dissabte, 1 de març del 2014

III ANIVERSARI DE LA PENYA
BLANC BLAVA DE SANTS - HOSTAFRANCS









(Seu social P.B.B. Sants-Hostafrancs; Eusebi Planas, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya Blanc Blava de Sants – Hostafrancs, la celebració del III Aniversari d’aquesta penya perica d’aquests barris barcelonins.

L’acte, que ha consistit en un berenar - sopar,  s’ha dut a terme al Bar Planas, i ha reunit a un grup d’espanyolistes en els que cal destacar la presència del Conseller de l’Àrea de màrqueting del RCD Espanyol, Ramon Robert, del responsable amb les penyes Jaume Martínez i del Director de Comunicació i Imatge del club, Xavi Salvatella. Representant a la Federació Catalana de Penyes del RCDE, s’ha comptat amb la presència de la vicepresidenta Araceli Pérez, presidenta d'Els Incansables, i de Josep Maria García Planas. També ha estat present el patró de la Fundació Privada del RCDE, Josep Lluis Masriera. El que va ser candidat a la Presidència del RCDE Arnau Baqué tampoc s’ha volgut perdre aquesta celebració.  Diverses penyes han estat presents al marge de l’amfitriona com l’Escullera, GPE Manigua, Esquerra de l’Eixample, Economistes, Perico Ferroviari, etc...     

En aquesta ocasió ha sigut guardonat el programa “Pericos On line”, recollint aquesta distinció Francesc Via acompanyat del seu equip. També ha sigut distingit per la penya, el seu tresorer Xavi López Di Franco.  El President d’aquesta ambaixada espanyolista, Josep Maria Morte, ha conduït l’acte i els protagonistes d’aquest esdeveniment s’han dirigit als presents en els habituals parlaments. Ha finalitzat l’acte amb el també típics sorteigs de diferents productes de merchandising perico.   




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M