divendres, 13 de juny del 2014

AIXÍ ESTAN LES COSES AL FILIAL ESPANYOLISTA...

PENDENTS DE QUE EL RCD ESPANYOL FACI OFICIAL L'ACORD DE PATROCINI AMB "POWER 8", I FACILITI LA INFORMACIÓ FINAL SOBRE ELS PRINCIPALS PUNTS DE L'ACORD.


Pau López Sabata (Girona, 13/12/94 i 1.89 cm.a) fins ara porter del filial i amb contracte fins el 30 de juny de 2015, ha prorrogat el seu contracte amb l’entitat espanyolista fins el 30 de juny de 2018, i al mateix temps ascendirà al primer equip amb dorsal la propera temporada 2014/15 a les ordres de Sergio González.

El meta gironí s’incorporà al futbol base espanyolista, concretament al Cadet B,  l’estiu de 2008 procedent del Girona FC.  

Porter d’alçada i gran qualitat del que es tenen grans esperances dipositades,  esperem sàpiga suportar la pressió que significa ser suplent de Kiko Casilla i disposà de  poques oportunitats al llarg de la temporada, i quan aquestes arribin les sàpiga aprofitar, i no es torni a repetir l’error comès amb Germán Parreño el qual no va anar cedit al no pogué el club perico fitxar un porter suplent pel primer equip.    



Ángel Martínez Ortega (Barcelona 17/05/91 i 184 cm.a.), ha signat per l’Espanyol B de Lluis Planagumà convertint-se en la segona incorporació després de fer-ho el meta Nestor Díaz procedent del Sevilla "B".  

Aquest lateral esquerrà que s’incorporà en la seva primera etapa al futbol base espanyolista com aleví l’estiu de 2001 procedent de la Damm CF i després de 9 temporades i d’arribar al filial espanyolista (2009/10) fou cedit al Real Jaen, causant posteriorment baixa de l’entitat blanc-i-blava. 

La seva carrera professional el va dur a jugar al Deportivo B  (2011/12 i 2012/13) i al CD Guijuelo (2013/14).  Fou internacional  amb la selecció espanyola en les  categories inferiors, destacant en 2008 quan va conquerir amb el combinat espanyol el Campionat d’Europa Sots-17.    


Jafar Yeboah Ibrahim: (Techiman, Ghana, 6/05/1995 i 180 cm.a), davanter centre incorporat l’estiu de 2006 procedent del CF Salt. Els darrers exercicis com a juvenil ha hagut de refer-se a dues temporades on les lesions  no l’han respectat (7 gols la 2011/12 tres d’ells a la lliga, 1 a la Copa de Campions i 3 a la Copa del Rei, i la següent un autèntic calvari),  fins arribar a aquesta darrera temporada on ha sigut el màxim golejador del Juvenil “A” de David Gallego amb 16 gols a la lliga i 1 a la Copa del Rei.

La propera temporada passarà a formar part del filial espanyolista entrenat per Lluis Planagumà.    


Traoré Djakalridja (Costa Ivori, 3/01/1995) és un migcampista de gran fortalesa que va incorporar l’equip espanyolista en el draft perico de 2012 procedent de l’Escola RCDE a l’Àfrica (“projecte Àfrica” amb escoles a Costa Ivori, Senegal i Nigèria). L’Espanyol obrí en 2011 una escola de futbol a Gran Lahou, a un centenar de quilòmetres de Abiyán a Costa Ivori, d’on sorgí aquest jove talent.   

Per qüestions burocràtiques (no tothom vulnera la llei i les normatives com fan els defraudadors i corruptes del FCB), no es va pogué incorporar al club perico fins aquest estiu un cop va complir la majoria d’edat i ho va fer a la disciplina del Juvenil A.  Pilar fonamental al mig del camp de l’equip de David Gallego, finalitza l’edat juvenil i s’incorporarà al filial espanyolista a les ordres de Lluis Planagumà.      


BAIXES


Ramon Morant Carrilero (Valencia, 01/03/1992), mitja punta procedent del San Roque de Lepe es va incorporar la temporada 2012/13 al filial espanyolista com una més de les 15 estrafolàries novetats (de les que només queda en plantilla del filial Iván Sales, únic d’aquells fitxatges joves que finalitzava com a juvenil). Morant va tenir escassa participació en l’equip blanc-i-blau en aquella primera etapa sota les ordres de Longhi primer i de Márquez després, disputant molt pocs encontres amb el filial.

Tot i ser un dels que “s’ajustava” per edat al perfil del que els nous rectors del futbol base desitjaven (menys de 23 anys), la seva baixa del filial l’estiu passat es centrà exclusivament per motius tècnics, i després d’haver sigut declarat transferible des d’un bon principi de la pretemporada, finalment es va concretar la seva cessió al Peña Sport de Tafalla (Navarra) on ha disputat 27 partits dels quals 16 com a titular anotant únicament un gol.  Ara, expira el seu contracte i el club ha decidit no renovar-lo

   

Alberto Castaño Luis (Palencia, 25/10/1989 i 175 cm.a.), més conegut per “Canario” s’incorporà al filial espanyolista al mercat d’hivern de la temporada 2012/13 procedent del CD Cristo Atlético i va signar fins el proper 30 de juny.  

Canario es formà en les divisions inferiors del CF Palencia, jugant amb aquest equip fins que va passar a jugar al Crsito Atlético (2012) a la Tercera Divisió.  Extrem, mitja punta amb bona habilitat amb la pilota als peus, exercí la capitania de l’equip en nombrosos encontres aportant dosi de veterania als seus vint-i-quatre anys en un conjunt aquest any bastant molt més jove que el que es trobà quan aterrà al filial perico.      



Ignacio Heras Anglada (“Nacho Heras”), (Madrid, 27/08/91 i 180cm.a.), lateral dret incorporat fa dues temporades en el desgavell que va haver-hi en el filial perico de la mà  de Germán De La Cruz i José Luis García Martínez procedent de l’Atlètico de Madrid B.

Va patir una greu lesió en la seva primera temporada en el quadre perico que el va tenir allunyat durant gairebé 8 mesos. El club li renovà el seu contracte i va romandre sense fitxa al filial fins que li concediren fitxa en l’equip llavors encara entrenat per Manolo Márquez en el mercat d’hivern. Ha tingut molt poc protagonisme amb Rober, (amb també Pere de lateral o inclòs  Héctor com a jugador polivant que també podia actuar en aquesta demarcació), fins que aquesta setmana passada el club li concedí la carta de llibertat.   



Aitor Granados Ramos (Sabadell, 29/12/94) lateral esquerre incorporat al futbol base del RCD Espanyol en l’estiu de 2003 procedent del quadre sabadellenc del Can Rull Rómulo Tronchoni. Membre de l’equip Juvenil A que amb Poyatos a la banqueta conquerí el darrers títols  juvenils de lliga Divisió d’Honor i de Copa del Rei que té l’entitat a les seves vitrines, repetí al Juvenil A una temporada més fins que ascendí al filial l’estiu passat.

Amb l’internacional Rubén Duarte barrant-li el pas a la titularitat de la banda esquerra (i també Clerc a la primera volta tot i que moltes vegades ho va fer d’extrem abans d’anar cedit al Sabadell),  Aitor ha disputat pocs encontres amb el segon equip espanyolista i després d’un llarg període de temps al nostre futbol base, posa punt i final a la seva dilatada etapa com a espanyolista, al que li desitgem la millor sort cara al futur. 


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguno mas se ira, desearles.la mejor de las suertes a todos, y que al B le vaya todo bien, creo que Sergio se equivoco con mas de uno, pero es el mister

Anònim ha dit...

bon dia !!! Ayer estuve viendo el programa de pericosoline y Lluis planaguma dijo que estan esperando un fichaje que ya tuvo en años pasados en el futbol bas e sabes quien es
y me podrias decir si sabes que va a pasar con Miravent que tambien habia rumores que se queria ir ,gracias

Anònim ha dit...

De Miravent habia rumores de que quiere marchar, ya se ha visto de que no han contado con el para nada,




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M