divendres, 13 de juny del 2014

EL R.C.D. ESPANYOL ANUNCIA EL SEU NOU PATROCINADOR.

WELCOME TO POWER8 STADIUM!

La marca líder en proveir tecnologia al sector de les apostes esportives esdevé patrocinador del club i donarà nom a l’Estadi.

Benvinguts al Power8 Stadium! La marca líder en proveir tecnologia al sector del joc i de les apostes esportives s’ha convertit en nou patrocinador del club. Amb aquest acord, segellat en les darreres hores, Power8 adquireix el nom comercial de l’Estadi blanc-i-blau i esdevé un partner de primer ordre per al RCD Espanyol de Barcelona.

L’acord de patrocini, que inclou com a novetat principal la cessió dels naming rights de l’estadi del club però també tot un conjunt d’actius comercials, té una duració de set anys i s’iniciarà ja en la temporada 2014-15. Fruit d’aquest acord, la marca Power8 accedeix al programa de patrocini de la instal•lació i tindrà una presència principal i destacada a l’estadi blanc-i-blau, que passa a anomenar-se oficialment Power8 Stadium.

Power8 és una marca líder en proveir tecnologia al servei del sector del gaming i les apostes esportives. La seva notable reputació en aquest sector és fruit de la possibilitat de proveir de tot tipus de solucions tecnològiques a les empreses de joc online i d’apostes. D’abast global i presència internacional, Power8 va adquirir el 2013 una sèrie d’unitats de negoci estratègiques a diferents continents i mercats claus per crear una potent corporació capaç de desenvolupar solucions digitals i sistemes en xarxa que garanteixen l’èxit de funcionament tecnològic de les empreses del sector, sigui quina sigui la seva dimensió comercial i de mercat.

El RCD Espanyol de Barcelona i Power8 mostren públicament la seva gran satisfacció per aquesta entesa i estan plenament convençuts que reportarà molts beneficis comuns a les dues marques, així com al seu desenvolupament comercial. 

El president del club, Joan Collet, que ha liderat la gestió d’aquest acord per part del club, n’ha explicat els detalls a Espanyol TV i ha fet explícita la satisfacció del Consell d’Administració i els professionals del club per aquesta entesa. Collet ha destacat que amb la cessió dels naming rights de l’Estadi es compleix un dels objectius principals de l’estratègia comercial i de desenvolupament empresarial de la instal•lació, així com que l’acord és un exemple del potencial i les possibilitats de futur del club.

El Power8 Stadium, inaugurat el 2009, va obtenir el premi com a la millor instal•lació esportiva del món l’any següent. Ha estat i és un referent tant per la UEFA com per altres clubs i federacions internacionals amb voluntat de construir nous estadis. El principal esdeveniment que se celebra a l’Estadi són els partits del RCD Espanyol de Barcelona. Però, també s’hi celebren més de 100 esdeveniments corporatius anuals al marge dels partits de les competicions futbolístiques; tals com sopars, rodatges d’spots o pel•lícules, concerts, presentacions de producte o tot tipus d’esdeveniments corporatius. 

“La Liga” és una de las competicions de futbol professional amb major ressò internacional i el Power8 Stadium, un dels escenaris amb més reconeixement a nivell global. Juntament amb la Premier League, la lliga espanyola és la competició domèstica de futbol que més atenció i audiències genera a nivell internacional. 

Power8 ja va esdevenir patrocinador la passada temporada d’equips de la Premier League com el Fulham FC o l’Everton FC. Amb l’acord signat amb l’Espanyol, Power8 entra de ple a un dels millors estadis de la LFP i a la pròpia competició. La lliga espanyola, amb més de 140 països retransmetent els seus partits cada cap de setmana, demostra la seva penetració global. Des d’avui,té un nou referent en nova denominació de l’estadi blanc-i-blau.

RCD ESPANYOL DE BARCELONA S.A.D.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla una molt bona notícia i una bona operació per part del nostre Consell d'Administració. Dono l'enhorabona als artífexs d'aquesta operació que hauria de ser vital per a la revitalització econòmica i esportiva del nostre club.
Els estaquirots de l'oposició, amb Oliveró al capdavant, es deuen estar donant cops de cap contra la paret.
PRÍNCEP

Josep Maria ha dit...

L'oposició parlava que ells tenien un candidat a ser naming right abans de les eleccions. Després naturalment no se'n va saver mai més...

Seran uns ingressos que arriben al juny com "aigua de maig" amb l'economia perica tant necessitada i amb tants forats per cobrir urgentment.

Em sumo també amic Princep, a l'enhorabona al Consell per la gran noticia.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M