dilluns, 9 de juny del 2014

EL CADET FEMENÍ MOSTRA EL SEU PODER...
I JUGARÀ LA GRAN FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Fotos d'arxiu. Tercera final consecutiva per l'Ariadna Ciércoles, tècnic del Cadet Femení espanyolista. 

CE Manresa: 1 – RCD Espanyol Cadet Femení: 7

El RCD Espanyol no va fallar a Manresa i va passar com una piconadora en la tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya en categoria cadet femenina, després d’haver obtingut una exigua renda de 5-4 al partit d’anada feia tot just una setmana a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant un CE Manresa que s’havia adjudicat la lliga en el grup 2n.

L’equip d’Ariadna Ciércoles fou molt superior al llarg del partit al seu rival sentenciant l’eliminatòria en els primers minuts amb un 0-2 que encarrilava el passi a la final.  En altres set minuts decisius del segon temps (del 43 al 50’) i amb el concurs de la jugadora del Juvenil-Cadet Cristina Chavero de “reforç”, l’equip perico situà un 0-5 en el marcador amb que estava tot dat i beneït.

La final serà al Camp de Les Grasses a Sant Feliu de Llobregat en el marc de la 5èna. Festa del Futbol Català que tindrà lloc el proper cap de setmana. El seu rival la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat (campió de lliga del grup 1er) que va vèncer a l’altre semifinal a la UE Cabrera (segon classificat en lliga en el grup del RCDE) per 5-2 remuntant el 3-2 de l’anada de les maresmenques.

L’Espanyol amb Ariadna Ciércoles a la banqueta disputarà la seva tercera final consecutiva del Campionat de Catalunya en aquesta categoria. L’equip blanc-i-blau s’ha adjudicat tres títols de lliga (del seu grup) consecutives i els dos darrers campionats de Catalunya. Davant l’equip amfitrió de Sant Feliu de Llobregat, les noies espanyolistes cercaran revalidar el tercer...
  

Fitxa tècnica:
CE Manresa: Marta Valeriano, Claudia Pala, Alba Arco, Sara Martínez, Berta Valls, Ana Gómez, i Lucía Belén.
Suplents: Marta Bosch, Marta Guitart, Laia Carol i Esther Haro.

RCD Espanyol: Judith Pérez, Mireia López, Cristina Garriga, Andrea López, Irene Fernández, Sara Ismael, i Ariadna Marzo.
Suplents: Luisa Ródenas (p.s.), Claudia Marcos, Berta Riera, Mónica Mayorgas,  Cristina Chavero i Julia Cerdán.  

Àrbitre: Wilson Freire Lema, de la delegació d’El Bages. Cartolines grogues per la jugadora local Claudia Pala, m. 17 i per la visitant Cristina Chavero, m. 37. Amonestat també el tècnic del Manresa Toni Arco Martín.

Gols: 0-1: Andrea López, m. 5; 0-2: Cristina Garriga, m. 9; 0-3: Sara Ismael, m. 43; 0-4: Cristina Chavero, m. 46; 0-5: Cristina Chavero, m. 50; 0-6: Cristina Garriga, m. 59; 0-7: Julia Cerdán, m. 69; 1-7: Ana Gómez, m. 80.

Incidències: Encontre de tornada de les Semifinals del Campionat de Catalunya en la categoría Cadet-Infantil Femenina, disputat ahir diumenge a la tarda, al Nou Estadi Mpal. del Congost a Manresa.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M