dimecres, 11 de juny del 2014

L'INFANTIL "A" CAU 4-0 A LES SEMIFINALS,
DAVANT UN FC BARCELONA MOLT SUPERIOR

FC Barcelona: 4 – RCD Espanyol Infantil “A”: 0

L’equip espanyolista posa punt i final a una temporada per oblidar amb el vuitè lloc a la lliga i l’eliminació a Semifinals del Campionat de Catalunya davant un Barcelona, molt, molt superior que derrotà als blanc-i-blaus per un contundent 4-0 en partit jugat ahir a la Gamper. No tot son flors i violes a la pedrera espanyolista i les darreres i prematures eliminacions (no aquesta que entrava dins la lògica)  han confirmat aquest dur moment en que viu la pedrera perica afegint-se al difícil transitar als campionats de lliga d’alguns dels equips del futbol base que han viscut un autèntic calvari al llarg de la temporada.

El partit començà mogut, amb un Espanyol que sortí endollat.  Llançament llunyà bombejat fora dels locals al primer minut i com a rèplica un remat de Bergé després d’una bona passada de Serrano. Dani Ribelles és a punt de culminar un ràpid contracop iniciat per Miguel amb la passada en profunditat de Sergi Serrano, però en el darrer instant la sortida del porter evita el gol en lluita amb dos defenses.

La mes perillosa del primer quart d’hora pels locals amb penetració de Imad amb centre ras que no arriba Ricard Sánchez per ben poc passejant-se la bola a un metre de la línia de gol.  La semifinal es posà coll amunt pels de Velamazán quan al minut disset una jugada per l’esquerra a càrrec de l’ex Joan Rojas acaba amb un canvi de joc a la banda contraria on Imad el Kabbou posa una profunda passada que a boca de canó remata altre ex, Víctor Gómez, al fons de la porteria d’Aitor.

Pujada amb molt perill d’Ignasi superant a Nacho i a punt és Jordi d’introduir-se l’esfèrica en la pròpia porta en l’intent de rebutjar a córner junt el pal dret. Altre penetració d’Imad fou tallada in extremis per la cobertura espanyolista avançant-se a un letal remat. Bona ocasió al 26’ quan el meta local evita que la rematada dels espanyolistes acabi suposant l’empat. Un xut de Sergi l’atura Bermejo amb seguretat. Eren minuts en els que l’Espanyol ho intentava.

En els darrers minuts del primer temps, dubtós fora de joc de Dani quan es quedava tot sol, i en el 30’ Dani li roba la bola en la frontal a Arnau Comas però no se’n surt davant Bermejo qui es llença tocant lo just evitant que el superi el davanter espanyolista. Del que podia haver sigut l’empat a un gol, es passa en un minut i escaig al 2-0 quan Ignasi Domínguez remata lliure de marca després que Imad superés per enèsima vegada a Jordi i tot i tocar el meta Aitor la bola centrada aquesta acaba a peus del davanter que no perdona. Amb el 2-0, s’arribà a la fi dels primers trenta-cinc minuts i gràcies a Aitor, que salva el tercer després d’altre exhibició d’Imad El Kabbou marxant-se de fins a tres jugadors en el 34’.

Als trenta segons ocasió culer amb xut del ingressat Abel Ruíz amb remat perillós que aturà el meta espanyolista. El mateix Abel en ràpid contracop obrirà a la dreta pel remat de Ricard per sobre la porteria espanyolista. Al 45’ acció individual d’Abel driblant a Genar dins l’àrea salvant el meta perico. Després d’una errada defensiva molt greu en rebre del meta espanyolista, Abel li roba la cartera a un defensor espanyolista i marca el tercer. Ja tot estava dat i beneït, però una hipotètica i dolorosa golejada sobrevola el derbi.

L’Espanyol ho passa malament i el quart és a punt d’arribar en altre acció d’ Imad tallada en darrera instància evitant el remat per un defensor perico, i instants després, gol de Vadell que no puja al marcador. Mogente estavella la seva rematada amb poc angle a la xarxa lateral esquerra. El partit comença a fer-se-li força llarg als de Velamazán.  Aitor salva en dues accions en la mateixa jugada llançant-se a la gespa davant Labinot qui havia rebut de Lucas; la jugada acabarà fent-se amb el posterior refús Lucas qui a plaer remata amb tot a favor per sobre la porteria espanyolista.

Finalment en el 63’, jugada altre cop amb l’arribada d’Imad qui centra tancat, no pot blocar aquest cop Aitor i remata a boca de canó i a plaer Abel Ruíz. Era el definitiu 4-0 tot i que encara mancaven vuit minuts en els que Labinot va fer diableries dins l’àrea amb una centrada que es passejà sortosament sense rematador i en els que Aitor Valenzuela evità el hat-trick d’Abel Ruíz en l’u contra u.

FC Barcelona: Ángel Bermejo, Alejandro Marcos, Arnau Comas, Pere Mogente, Joan Rojas, Lucas de Vega, Imad El Kabbou, Sergio Gómez, Ricard Sánchez, Enric Martínez, Ignasi Domínguez.
Suplents: Adrià Rojas (p.s.), Xavi Vadell, Ben Lederman, Labinot Kabashi,  Daniel Molina, Pau Martínez, i Abel Ruíz.

RCD Espanyol: Aitor, Bruno, Jordi, Nacho, Genar, Gerard Brossa, Bergé, Josep, Sergi Serrano, Miguel i Dani.
Suplents: Manel (p.s.), Sergi Boira, Alejandro, Toni, Alejandro Pérez, Nico, i Arnau.

Àrbitre: Héctor Robas Bondía de la delegació d’El Baix Llobregat.

Gols: 1-0: Sergio Gómez, m. 17; 2-0: Ignasi Domínguez, m. 31; 3-0: Abel Ruíz, m. 46; 4-0: Abel Ruíz, m. 62.

Incidències: Encontre corresponent a les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil, disputat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Gamper a Sant Joan Despí. En les files espanyolistes tres jugadors procedents de l’Infantil “B”: Alejandro Pérez, Nico Melamed i Arnau Puigmal.