dilluns, 9 de juny del 2014

LES MÉS PETITES, A LA FINAL DE SANT FELIU !!!
A TRENCAR L'ESTADÍSTICA EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Fotos d'arxiu. Les benjamines del futbol base femení,
intentaran acabar amb l'hegemonia del Sant Gabriel a Sant Feliu del Llobregat. 

CF Igualada: 1 – RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 2

A la final, i a pel doblet!

L’equip espanyolista va superar al CF Igualada (campió de lliga del grup 1er) gràcies als dos gols de Roses Badía al principi del primer quart i en l’inici del segon,  en una eliminatòria a partit únic que es jugà dissabte a Les Comes. Les igualadines retallaren diferències ajustant el marcador en el darrer quart, però les blanc-i-blaves van saber mantenir la diferència i arribar al seixanta reglamentaris amb l’objectiu complert de vèncer i classificar-se per la gran final.    

Les blanc-i-blaves (campiones de lliga del grup 3r.) tornaran a estar presents a la final del Campionat de Catalunya i altre cop es repetirà per quart cop consecutiu la final dels darrers anys amb el CD Sant Gabriel (campió de lliga del grup 3r) com a rival, ja que ahir l’equip gabrielista va superar amb molta claredat (0-7) a la UE Centelles (segon classificat a la lliga regular darrera de les gabrielistes) a l’altre semifinal.

El quadre espanyolista intentarà trencar l’estadística totalment desfavorable en aquestes quatre edicions anteriors: Semifinalista i fora de la final en Igualada en ser eliminat pel Vilassar, finalista en Montcada, finalista en Martorell i finalista en Vilanova (totes tres darreres finals davant Sant Gabriel),  i coronar-se com a campió de Catalunya per primer cop des que en el marc de la Festa del Futbol Català té lloc aquesta competició en categoria aleví-benjamí-prebenjamí femenina.  


Cadet Femení i Aleví-Benjamí Femení, de moment els únics finalistes pericos.

De moment, juntament amb el Cadet Femení, son els únics dos equips espanyolistes que tenen assegurada una plaça per disputar la gran final de les seves respectives categories. Amb l’eliminació del Juvenil B masculí, del cadet masculí i del juvenil femení i de l’Infantil femení, tan sols queden vius l’infantil, aleví i benjamí masculins per pogué seguir optant a disputar la final de la màxima competició del futbol base català.     
     

Fitxa tècnica:
CF Igualada: Verónica García, Lian Wen, Carla Laguna, Mariona García, Aroney González, Ona Barrón i Laura Mas.
També: Paula Compte, Anna Torras, Carla Calbó, Nekane Fernández i Laia Uix.

RCD Espanyol: Lucía Hernández, Noelia Muñoz, Paula Sanabria, Roses Badía, Eva Fuster, Julia Guerra i Laura Quero.
També: Maria Tostado, Carla Ariza, Paula Jiménez, Natàlia Encinas i Ariadna Rubio.

Àrbitre: Sergi Carrero Romera, de la delegació de l’Anoia.

Gols: 0-1: Roses Badía, m. 6; 0-2: Roses Badía, m. 31; 1-2: Aroney González, m. 45.

Incidències: Encontre corresponent a l’eliminatòria de Semifinals del Campionat de Catalunya, a partit únic, disputat el migdia del passat dissabte a l’Estadi Les Comes d’Igualada. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M