dimarts, 10 de juny del 2014

AQUESTA VEGADA... TAMPOC. EL JUVENIL FEMENÍ
CAU EN EL DERBI DE SEMIS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

FC Barcelona: 2 – RCD Espanyol Juvenil Femení: 0

Un cop més l’equip juvenil femení espanyolista no va pogué superar a l’etern rival i van ja... tot i que aquest cop l’equip espanyolista es mantingué dins del partit fins el darrer instant. Les blaugranes marcaren els seus dos gols en el darrer minut de cadascun dels dos temps de joc. 

Finalment i contra pronòstic, el títol fou pel CD Sant Gabriel (0-0 i 5-4 a la tanda de penals), acabant amb l’hegemonia culer mostrada als darrers campionats de lliga, circumstància aquesta de la que ens alegrem profundament. No sempre han de guanyar els mateixos o les mateixes...
    

Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Gemma Font, Carla Armengol, Ariadna Rovirola, Berta Pujades, Ona Batlle, Laia Aleixandri, Laia Muñoz, Laura Martínez, Carla Niubó, Paula Fernández i Elena Benítez.
Suplents: Aida Mendoza (p.s.), Laia Castilla, Aitana Bonmatí, Paula Navas i Abril Moreno.

RCD Espanyol: Aranzazu, Chari, Núria, Julia, Marina, Anna Ruíz, Berta, Marta Barrera, Cristina, Marta Molina i Pauli Bohígas.
Suplents: Laura Jansà (p.s.), Ariadna Font, Alba, Candela, Georgina, Paula Gerbolés i Abigail.

Àrbitre: Ainara Andrea Acevedo Dudley, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues a les barcelonistes Laia Muñoz, m. 61 i Aitana Bonmatí, m. 74 i a la jugadora espanyolista Alba, m. 57.

Gols: 1-0: Laia Muñoz, m. 39; 2-0: Laia Castilla, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a les semifinals del Campionat de Catalunya de la categoría Juvenil-Cadet Femení, que es disputà el passat dissabte al migdia a l’Estadi Xevi Ramon de Vilassar de Mar.  A l’altre semifinal disputada en idèntic escenari el mateix dissabte abans del derbi, el CE Sant Gabriel (segon a la lliga regular),  s’imposà 2-1 al CE Pubilla Casas (tercer a la lliga regular)    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M