dilluns, 9 de juny del 2014

LLÀSTIMA!. L'INFANTIL FEMENÍ NO LI VA DURAR GENS EL 3-1,
QUE LI HAGUÉS PERMET JUGAR-S'HO TOT ALS PENALS

RCD Espanyol Infantil-Aleví “A”: 3- FC Barcelona: 2

Triomf estèril del conjunt blanc-i-blau davant un Barcelona que va fer valer la renda de dos gols del partit d’anada a la Hans Gamper, en les semifinals del Campionat de Catalunya. Primer triomf espanyolista en la present exercici d’aquest equip en els sis enfrontaments que han tingut lloc aquesta temporada amb l’etern rival culer.

Les jugadores de l’Albert Begueria i Kennet Sánchez ho intentaren des del mateix moment de sortir a la gespa. S’avançaren en el marcador ben aviat als quatre minuts de joc,  i manaren en el mateix fins que en el segon quart empatà el Barcelona en un gol força protestat per haver hagut unes mans prèvies a la passada que acabà significant l’1-1.

L’encontre molt igualat, amb fases de joc i domini altern, però en el que  les espanyolistes  mai donaren per perduda l’eliminatòria, i veieren en el darrer període l’esperança de donar-li la volta a la semifinal quan Míriam anotà el 2-1 i en el mateix minut, Naira amb una canonada en un llançament directe establia el 3-1 que forçava els penals a 9 minuts del final.

Però l’excessiva eufòria de les espanyolistes es tallà de soca-rel quan en prou feines al mig minut després de centrar de mig camp, les barcelonistes anotaven el 3-2 que els hi donava el passi a la final. Disposà d’ocasions el quadre local en el tram final, però aixecar una renda de dos gols que era el que necessitaven (no valia ja el 4-2 per la diferència dels gols en camp contrari), era una llosa massa difícil per les blanc-i-blaves que no obstant ho van lluitar fins el darrer instant, posant punt i final a una molt bona temporada malgrat haver ensopegat els tres cops (lliga, complementari i Campionat de Catalunya) amb la mateixa pedra.

RCD Espanyol: Judith González, Maria Molina, Neus Bravo, Carla Sánchez, Aida Illas, Naira López, i Claudia Maria.
També: Lucía Álvarez (p.s.), Blanca Osorio, Carla Huatay, Andrea Ferrer, Míriam Jiménez, Julia Manrique i Sandra Sánchez.

FC Barcelona: Judit González, Sandra Carrasco, Anna Torrodà, Mariona Segalés, Mireia Carrasco, Claudia Pina, i Candela Andujar.
També: Anna Reina (p.s.), Ainoa Marín i Andrea Martínez.

Àrbitre: Georgina Casals García de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues a la local María Molina, m.48 i  a la visitant Claudia Pina, m. 52.

Gols: 1-0: Claudia María, m. 4; 1-1: Ainhoa Marín, m. 26; 2-1: Míriam Jiménez, m. 63; 3-1: Naira López, m. 63; 3-2: Ainhoa Marín, m. 64.

Incidències: Encontre corresponent a la tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil-Aleví Femení, disputat en el Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el matí d’ahir diumenge.