diumenge, 10 d’agost del 2014

EL JUVENIL "A" GOLEJA 4-1
AL PRIMER EQUIP DEL C.E. MANRESA

RCD Espanyol Juvenil “A”: 4 – C.E. Manresa: 1

Triomf del conjunt de David Gallego davant el primer equip del CE Manresa, que enguany ha obtingut l’ascens a Primera Catalana. L’equip de Dani Andreu ha aguantat perfectament als espanyolistes durant bona part del primer temps, però un cop l’equip espanyolista s’ha avançat en el marcador, ha plasmat sobre el terreny de joc en forma de domini i de gols, la seva superioritat tècnica davant el primer equip del principal club de la capital del Bages.

Cal citar al darrer jugador incorporat de les files espanyolistes procedent del CF Hércules, el davanter centre Lauren Egea, que ha anotat els dos darrers gols del quadre espanyolista. El punta alacantí ja inclòs s’entrenava amb el primer equip herculà a les ordres de l’ex espanyolista José Rojo “Pacheta” postulant-se abans del seu traspàs a l’entitat catalana com a tercer davanter centre dels alacantins.   També citar en l’equip espanyolista al meta Jesús Ruíz “Chus” (tot i que no ha jugat), porter fitxat de la UD Cornellà de lliga nacional juvenil, i al central Jaume (central del Cadet A espanyolista de la passada temporada), que ha tingut els seus minuts en el segon temps.  També Roger Escoruela (a qui li manca un any de juvenil) ha tornat a l’equip després de provar en terres angleses, tenint complicat el seu futur doncs en la seva demarcació al juvenil espanyolista hi ha l’allargada ombra d’Aaron Martín...

La primera acció clara de perill ha acabat amb la decisió arbitral d’assenyalar situació antireglamentària de Marc Gual en una jugada en la que l’esfèrica ha acabat dins la porteria manresana un cop ja havia xiulat el col·legiat.  Una bona penetració de Carles Soria “Torito” sense rematador i un bon xut de Juanan Entrena rebutjat pel meta Moreno han estat altres accions en les que el quadre perico ha intentat plasmar el seu major i estèril domini fins les hores.

En els deu darrers minuts abans del descans, l’Espanyol ha trobat la manera d’acabar amb l’entramat defensiu dels visitants. Adrián Rivas ha definit perfectament després d’aprofitar una bona assistència d’Entrena, anotant el primer. L’equip espanyolista prenia avantatge en el marcador i el quadre del Bages tan sols duia perill a pilota aturada en els darrers instants del primer temps en un lliure directe que ha aturat en dos temps el meta Rubén Ualaloca.

L’equip espanyolista ha encarrilat l’encontre quan a la represa en el llançament d’un servei de cantonada botat des de la dreta del seu atac, la pilota hagi estat rematat pel central Oscar Melero qui s’ha imposat amb contundència en el salt sobre els defensors visitants.  Una bona acció amb obertura de Gual per Entrena qui ha fet jugada per banda centrant, ha acabat amb el remat de primera de Marc Gual al que ha respost amb una gran aturada el porter manresà.  Abans del quart d’hora, Criado retallava distàncies per part del conjunt del Bages. En acció personal pel centre, arribant fins la frontal, ha batut a Rubén amb un bon llançament.

Però el gol visitant ha sigut tant sols un miratge doncs tres minuts després un centre d’Entrena, ha sigut rematat per Lauren al fons de la porteria. Encara ha pogut ser més ampla la renda dels locals si el bon tret de Labiano, comptant amb la gran intervenció aquest cop del meta del Manresa desviant lo just, no s’hagués estavellat al travesser de la seva porta.  Jaume Villar també ha tingut el quart en un remat de cap que ha sortit un pèl massa alt.

Finalment ha tancat Lauren el marcador establint el 4-1 definitiu. Després d’una jugada de Kike per banda guanyant línia de fons, la seva centrada no ha estat blocada pel meta del Manresa, i ha propiciat que la nova incorporació Lauren anotés el darrer gol local i la seva segona diana, aprofitant el regal del porter rival. A l’igual que en els darrers instants del primer temps, els visitants han dut perill en un llançament directe que ha sortit un parell de pams per sobre el travesser (88’).

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Rubén, Toro, Sarmiento, Alex López, Lluis, Patrick, Iván Écija, Melendo, Adrián Rivas, Marc Gual i Entrena.
Substitucions:  Oscar Melero i Lauren per Alex i Adrián Rivas, m. 46; Labiano, Roger Escoruela, Iago, Marc Manchón, Kike, Campu, Jaume i Alfredo substituint a la resta de jugadors de l’onze inicial, m. 61.  Altre suplent: Chus Ruíz (p.s.)

CE Manresa:  Moreno, Jonatan, Gracia, Balboa, Moha, Enric, Juancho, Clop, Rebollo, Noah, i Andrés.
Suplents: Reposo, Román (p.s.), Kevin, Charli, Riki, Criado, Solernou, Ribera, Soler, Xavi i Ulles.

Àrbitre: Óscar Carvallo Vázquez, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Adrián Rivas, m. 37; 2-0: Melero, m. 50; 2-1: Criado, m. 58; 3-1: Lauren, m. 64; 4-1: Lauren, m. 81.

Incidències: Encontre amistós de pretemporada disputat la tarda d’ahir dissabte en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Sortosament, alguns núvols van tapar l’efectiva acció solar, contribuint a minvar els efectes insuportables cara als espectadors presents, del fet de jugar en el camp tercer. En les files del quadre manresà, el que fora davanter juvenil espanyolista, de la pedrera perica (2005-08), Charly Lumbreras.