divendres, 15 d’agost del 2014

L'EQUIP ESPANYOLISTA CONTINUA SENSE ARRENCAR

UE Olot: 1 – RCD Espanyol: 1

Un Espanyol clarament que ha anat de mes a menys dins d’un molt discret encontre, no ha pogut sortir del Mpal. d’Olot amb el triomf a la butxaca en un final de partit en el que els olotins han ballat al quadre espanyolista, donant una dolenta imatge els blanc-i-blaus davant un conjunt de la part baixa de la Segona Divisió B. Independentment del marcador final, l’equip demostra encara trobar-se lluny en quan a joc, i a nivell tàctic, del que s’ha d’esperar a les alçades que ja ens trobem de pretemporada.

La baixa de Caicedo deixava sol en punta a Sergio García. No era l’única, doncs s’afegia a les de Fuentes, Stuani i Víctor Sánchez.  Pau es situava sota pals, mentre que Montañes jugava el seu primer partit d’inici.

La primera acció visitant, als vuit minuts, amb una bona passada elevada de Sevilla per Sergio García que intercepta oportú Rubén Canelada rebutjant.  Passat el primer quart d’hora de joc, Sergio García demostra la seva qualitat quan en un pam de terreny supera al seu adversari i envia una rematada rasa que surt un pèl desviat a la dreta amb Gianni ja batut.  

La millor jugada dels espanyolistes, al 21’ quan fent jugada per la dreta Javi López habilita per que deixi passar Sergio, tornant-li de primera Salva Sevilla al del Bon Pastor qui afusella Gianni enviant l’esfèrica al pal esquerre; la pilota escopida per la fusta se la troba Montañés qui amb tot al seu favor envia malament per sobre del travesser. Al 25’ és Lanzarote qui  ho prova amb un xut col·locat des de la frontal que surt desviat. Tant ell com Abraham continuen decebent oferint un baix nivell. Sergio García remata de cap per sobre la porteria, una centrada de Salva Sevilla.

Abans de la mitja hora de joc, donaria senyals de vida en atac el quadre de La Garrotxa en un servei de cantonada. Musa llença per primer cop per part local entre els tres pals aturant Pau el tret des de la frontal. A quatre del descans, la més perillosa dels locals amb un centre d’Oscar que a punt estar de convertir en gol Enric Gallego davant Colotto i Pau.   La rèplica perica  una bola dividida que fa emprar-se a fons a Gianni davant Montañés. S’arribava al descans sense que el marcador es mogués.

Per a més inri, en els darrers instants del primer temps, en una bola en profunditat davant Enric Gallego, Eric Bertrand ha quedat lesionat retirant-se i sent substituït els segons que mancaven de l’afegit del primer temps. Una adversitat, doncs el central africà ha sigut un dels jugadors millors del quadre perico en el que portem de pretemporada.

A punt de donar l’ensurt als cinc de la represa quan el local Coro s’ha desfet de Javi López en jugada iniciada en un servei de banda, i no ha pogut superar al meta Pau que ha fet un bon partit. Coro en el 61’ ho prova des de fora de l’àrea, sent un clar fet que els locals s’ho anaven creient conforme avançava el partit, i els de Sergio no plasmaven sobre el marcador la teòrica superioritat.

Jairo Morillas avançava als blanc-i-blaus en rematar de primera una bona jugada en la que Mamadou obre a la dreta per la pujada i bon centre del lateral Arbilla. A la jugada següent marca l’Olot mitjançant Coro, però el col·legiat invalida l’acció per un fora de joc bastant justet.

Però l’equip espanyolista no ha sabut controlar el partit i gestionar l’avantatge mínima que disposava i una errada ha estat a punt de significar l’empaten el 78’. No assenyala falta el col·legiat clara de Duarte, i el xut fort de Ferrón el rebutja en primera instància Pau; el segon rebuig del meta espanyolista s’estavella al cos de Toni pressionant al meta gironí perico, i no acaba en gol miraculosament quan reacciona i Pau ho evita.
  
En els minuts finals, no només a la graderia s’ho passarien bé amb càntics d’ “olé, olé” a les passades dels locals, sinó també a la televisió que tots els ciutadans paguem, xalaven amb l’empat olotí que per a més inri arribava després d’un toc d’esperó a la pròpia porteria i davant Pau, del central Raul Rodríguez davant Uri Santos.

En una de les jugades en les que l’Olot es passava la bola davant la impotència dels espanyolistes, a punt ha estat de costar-li car la passada enrere pel porter Wilfred, però Jairo ha anat molt lent quan estava tot sol i ha acabat perdent l’oportunitat d’anotar el gol del triomf davant Argi. Per que ja no hi hagut més que un tret molt deficient d’Alex dins dels dos minuts d’afegit que ha concedit el senyor Barceló.  


Fitxa tècnica:
UE Olot: Gianni, Jordi Freixa, Mousa, Sergio Maestre, Rojas, Héctor Simón, Carlos, Oscar Sielva, Enric Gallego, David López i Rubén Canelada.
Substitucions: Canal per Jordi Freixa, m.11; Wilfred, Germán, Argi, Abel, Coro, Uri Santos i Ferrón per Gianni, Sergio, Rojas, Carlos Martínez, Oscar Sielva i David López, i Rubén Canelada, m. 46; Toni, Èric i David Márquez per Mousa, Canal, i Héctor Simón, m. 58.

RCD Espanyol: Pau;  Javi López, Colotto, Eric Bertrand, Víctor Álvarez; David López, Abraham; Lanza, Salva Sevilla, Montañés; i Sergio García.
Substitucions: Álvaro per Eric Bertrand, m. 45; Joan i Jairo per Abraham i Sergio García, m. 46; Clerc, Rubén Duarte, Arbilla, Mamadou per Víctor Álvarez, Salva Sevilla, Javi López, i Montañés, m. 58; Mattioni i Alex per Lanza i David López, m. 62.

Àrbitre: Pere Barceló Roca, de la delegació de Girona. Cartolines grogues pels locals Mousa, m. 37, Eric, m. 63 i Abel Solé, m. 82 i, i pels visitants Sergio García, m. 43, Rubén Duarte, m.80 i Álvaro, m. 88.  

Gols: 0-1: Jairo, m. 70; 1-1: Raul Rodríguez (p.p), m. 83.

Incidències: Encontre corresponent al Torneig “Sant Aniol”, disputat a l’Estadi Mpal. d’Olot. En el conjunt de la capital de la Garrotxa ha disputat de manera testimonial el seu darrer encontre el jugador Jordi Freixa, qui ha sortit al terreny de joc com a capità del quadre olotí. També citar la presència dels que foren jugadors del futbol base espanyolista Óscar Sielva, Héctor Simón, Enric Gallego, Rubén Canelada i Albert Canal. Raul Rodríguez com a capità ha recollit el trofeu al ser lliurat a l’Espanyol com a cortesia per l’entitat olotina en finalitzar l’encontre amb igualada a un gol i sense que es llencés l’habitual tanda de penals per dilucidar un guanyador





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M